Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 510
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • при късмета
Ванко Сладуранко ще се оправи  HugДавай му каквото е казала. Ще я опазите Дейчето. 
Между другото педиатърката какъвто и сироп да е предписала на детето все е бил ефективен. Аз съм се оправяла с тях, а съм с много капризно гърло което ми дава ядове от октомври до май. Последното беше Синекод. Много ме е яд, че изхвърлих празната опаковка на един друг, защото не му запомних името, ама беше много ефективен. В него имаше 13 билки.
И новините от Теа, чакам  Hug
Днес много ще досаждам. Не ми се излиза на това време, а работата си свърших  Mr. Green

# 316
Хортензия, по-добре е станало така . Много е важно  за алергията, правилно си казала, консултация с астенезцзеолог също е важна. Ще чакаме .
Вио, бързо да се оправя Ванко.  Hug
Сега да  ви се оплача, тва ако не е каръщина. #Cussing out
Лаптопа  развален, колега на мм го видял и диска е заминал, май ще сме без лаптоп-
Още по-гадно бойлера  се развали . Снощи го включвам  и както си е тъмно в банята зад бойлера където е закачен изведнъж всички светна  #2gunfireизключих го, вземе да гръмне мерси . ММ се ядоса много . Звъня да пита брат му/ той  инженер човека,/, обясни че наква 0 нещо не можело достигтне-не разбирам, но сме за нов бойлер. Пари сега нямаме, дойде тока за декември 300 лв ток,  #Cussing outкак  става тая работа при същите работещи уреди 300 лв, предния имахме 120 лв  #2gunfire
Сега докато купим нов  бойлер, което ще е най-рано в края на месеца, като вземем  пари ще топля вода на котлона и така ще се къпем.Направо не ми се говори , криво ми е  Crossing Arms

# 317
  • Пловдив
Привет.
Хортензия, точно да звънна и викам да хвърля един поглед в темата. Много добре си направила, като си казала за реакцията. Сега остава да стискаме палци да не обявят грипна епидемия в Пловдив, защото пак ще те отложат. Няма да те притеснявам днес утре ще ти звънна....знам на какъв огън се печеш. Hug
Дари, голяма скица си. Стягай ръката и не я натоварвай.
Вио и Славче да оздравяват децата.
Мари, важното е, че на момчето му няма нищо.
Марче я ми пусни рецептата за тези кифлички. Моите мъже обичат да хапват такива неща.
Коконке, ще качи грамчета, малко търпение.
Ще излизам сега....в Пловдив пече слънчице, приятно е времето. Днес е бабинден, ще занеса кърпа и сапун на нашата баба Теменужка.
После ще уча висша математика 2.....да взема да се дипломирам, че тази работа ме отвращава.... с такова не желание ходя, но да изкарам изпитите и си обирам крушите.
На всички много усмивки днес. Simple Smile

# 318
Виви, много неприятно това с бойлера. Няма ли от кой да вземете парички назаем, бойлерите не са чак толкова скъпи? Извинявай ако въпросът е недискретен, ама си представих как топлиш вода на котлона, къпеш 2 деца, миеш, чистиш, къпете се вие с твоя мъж...Абе не си е работа без топла вода, дано скоро решите проблема  ooooh!
Ваничка, успех с математиката и дипломирането. Какво учиш?
Ние почнахме лекарствата с Ванко, да видим. Освен тях си продължавам и с бабините илачи, и се надявам всичко вкупом да го излекува за няколко дни Praynig Между другото, чая от босилек не го бях чувала, ще му направя още като се събуди. Само че сигурно трябва да е от пресен босилек, нали? Дали ще мога да намеря някъде по това време на годината, в Кауфланд съм виждала да продават пресен, ама сега дали има?  newsm78
Уф айде някой да се похвали с нещо, егати годината дето я почнахме всички.

# 319
Ма ко да не е ен титус.

# 320
Ма ко да не е ен титус.

Ен-Ти-Тус е със 7 билки. Wink
Славе, добре си се завърнала, но съжалявам, че новините не са добри. spoko

# 321
Вио- сух босилек. Peace Ама сигурно ще може и с пресен, нз. Мажи и свинска мас, ако имаш, крачетата.
Марче- свинско е джоланчето, от щастливо гледаното прасе на нашите. Mr. Green Ще го сваря за супа с бульона и после ще го пекна с бира, ама утре.
Виви- много неприятно това с бойлера.

# 322
Хортензия според мен трябваше да те приемат,а там да си направят проба за алергия.Ако ли не слагат една ампула против алергия и готово.Два пъти притеснения са излишни. Thinking
Мари дано да не се охарчите много и важното е да сте добре и двамата-стига с тия притеснения вече. Hug
Виви я викнете майстор,не вярвам да трябва изцяло нов бойлер,всичко може да се подменя.Мисля,че ще стане по-бързо и по-евтино.
vio бързо до оздравява Ванко и да не се накачи малката принцеса. fingerscrossed
коконче чакаме резултати от Тея! Heart Eyes
poli лек път!  bouquet
d. h.   пази я ръката и бързо да минава! Hug
Извинявам се,че пропускам някой,но много сте изписали. Rolling Eyes
За всички  Hug и   love001

# 323
  • при късмета
Ако питате за сиропа беше нещо с "грийн..." и на края имаше "тус" или "фус" ама на, не помня.
Много съм зле с имената на лекарства (макар това да не е) ходя си с рецептите, защото не мога да ги запомня
Виви, много неприятно
Ваничка, тази година ли завършваш?

Уф айде някой да се похвали с нещо, егати годината дето я почнахме всички.
Айде де, нали трябваше да е късметлийска тази тема

# 324
ХИЧ  НЕ СИ Е РАБОТА БЕЗ БОЙЛЕР. Чакам фирмите да платят тоя месец, ама не знам точно кога.
М-вото  тоя месец ми го преведоха  края на декември, ми звънях на майка ми снощи
Скрит текст:
тя каза така, пари нямам...тя винаги така казва де . баща ми издържа брат ми студент в софия от него не мога да си помисля да искам, та това е ,ще чакаме края на месеца заплатта на мъжо,и така като гледам приятно , ще ми е много  всеки ден да топля вода на котлона.
Ако много  видим зора, ще теглим кредит.
Висша  математика  и  аз съм е учила, ужас е формули, матрици, ама аз само  първата част съм взела, до втора не стигнах  з-то прекъснах.
На есен  живот и здраве, ще продължавам  само мъника  да тръгне лятото  на ясла.
сега отивам си топля вода да се къпя и отивам да взимам  баткото от градината .

# 325
Виви намерете майстор и стига да не тече бойлера да е пробит по евтино ще ви излезе да ги подмените от колкото да топлиш всеки ден вода.Има вътре нагревател,уплътнения и терморегулатор и термостат.

# 326
  • при късмета
Слизах до магазина за цигари

Някой чел ли е "Мъглата" на Стивън Кинг? При нас е така, не знам кой ще ми се появи пред лицето  Shocked
А за детето трябва да ходя

# 327
Писенце, бойлера е стар вече 9 годишен. Майстор, ще дойде довечера. Бойлера е вече на 9 години, преди да ми светне снощи бойлера така и да ми огрее  цяла затъмнена баня, 1-2 седмици преди това като го вкл. да загрява се чуваше някъв шум ссссс, като змия.  ShockedММ каза, че  може да е от тръбите, а те са сатри още от  както строен блока, вика, ако стане нещо  направо нова баня. ooooh!Казавш за меките връзки ммм-да, те са две връзки от едната капе вода, мм мислеше да го сменя, ама знам ли ?!?  Новото  си е ново, съседкта като го видя днес вика аа, не го барай вземе гръмне не си е работа. Та сега почти се стопли водата, и ще чакам  края на месеца като топъл хляб, да вземе пари и да ходим за нов бойлер. Бебко зсапа, после му намятам обувките и якето и изчезваме.

# 328
Здравейте.Идвам да пожелая,късмет на всички,ви,да отминават черните периоди при всички ви.Аз отивам за малката и ще се поразходим малко
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet за всички

# 329
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Днес такова чистене му ударих, че се изгърбих.Изпрах всичко що може. Mr. Greenдаже и пердетата.Следващия път на лято. Mr. Green
Болните да оздравяват.Целувки.

Виви, голяма гадория ви е сполетяла.Добре, че не е направил някаква беля.

Общи условия

Активация на акаунт