Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 506
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Отложиха ме за 16-ти. Като се успокоя ще пиша.

# 301
  • София
Ехх, Хортензия, ама и тия доктори, що за отлагане в последния момент?!
Прегръщам те!

# 302
  • Талант на 2012,2013 г.
Да им се не види!

Наистина са си за бой. И сега пък защо така го решиха?

Мушкатова ще чакаме.. Hug Rolling Eyes

# 303
Така. Вътрешния и кардиолога не ме пуснаха. Документите оформени, аз по нощница, не и не. Консултация с алерголог искат, въпреки тестовете, които направих. Имах глупостта да си кажа честно, че се е случвало въпреки отрицателния тест, да направя реакция към даден медикамент. Ама ако не кажа и стане нещо? За късмет алерголога там го нямаше. А хирурга до обяд. Голяма съм късметлийка. От приемния казват, че е трябвало да кажа директно на анестезиолога. Той знаел какво да прави. Още се чудя сбърках ли. Сега вися пред лл за направление за алерголог.
Само с моите глупости ви занимавам. Кажете нещо. Дари, какво стана? Коконке?

# 304
Според мен не си сбъркала. По- добре така, отколкото нещо да стане впоследствие.
Не е счупено, навехната е китката, ама много боли. Карай, аз търпя на болка. Мажа се с един спирт.
Да ви кажа за кашлица, не го знаех- варен босилек. Вари се като чай, може с мед или захар да се пие, но и без е вкусно. Баба ми така ме излекува, да ми е жива и здрава, днес има чрд.

# 305
  • при късмета
Хортензия, добре е, че си казала, вярвам, че е за добро. Кардиолога и той ли за това не иска. Да говориш директно с анестезиолога е добър съвет. Даже е странно, че няма консултация с него преди манипулацията. Говоря за анестезиолога, който ще е на самата манипулация.
Дари, навхнато боли повече и от счупено повярвай ми. Важното е, че не е сериозно. Обездвижиха ли я? Трябва да е обездвижена за известно време. Да ти е жива и здрава бабата   bouquet
Мари   Hug
Поли, лек път и дано се развият нещата по-най-добрия за всички начин

# 306
Да е жива и здрава баба ти дълги години! За босилека знам и го правя често, децата обожават чай. Полезно и приятно.   
Добре, че не е счупена ръката.

# 307
Искаха да обездвижат, ама аз не исках. Тежък пациент съм. Така ще си кютам.
Май само аз пиша през пост, къде сте, другарки!
Дайте идея за джолан. Имам домашен, все го правя в тава с вода на фурна и ми се иска нещо по- различно. Без в гювеч с картофи. Crazy

# 308
Дари беладжийке да се оправяш.
А за месото може със зеленчуци,с дом.сос.

# 309
Дари, бързо да минава  Hug Честит рожден ден на баба ти, да е жива и здрава!
Хортензия, добре, че си казала. Отлагането не е толкова страшно. Ще чакаме заедно с теб, ей го къде е 16 - ти  Hug
Поли, прегръщам те силно  Hug Ще те мисля до утре, пиши при първа възможност как е минала срещата!
Мари, вие да сте живи и здрави, м@йната и на колата  Hug
Ванко отиде на лекар с баща си, стискайте палци. За пръв път е болен, за пръв път е на лекар (с изключение на консултациите) и най - вероятно за пръв път ще е на антибиотик Tired

# 310
  • UK
Добър ден!

Хортензийка  Hug Вио дано не  е нещо сериозно при Ванко  Hug Мари Hug

Защо така започна НГ Rolling Eyes

Моята мама и тя има Confused здравословен проблем и сега и нея я мисля Rolling Eyes Днес, леля ми, ще дойде да остане с малката Crazy а ние с баща и, имаме да свършим малко работа, така е, мама не може сега да дойде Rolling Eyes Чакам леля ми всеки момент, а ММ отиде за новини за Теа Praynig

Ще ходя до Социалните служби, до Общината до Адвокатския съвет и като се върна ще пиша Peace

Всички ви прегръщам!!!  bouquet

# 311
  • при късмета
Вио не се притеснявай за АБ. Те се предписват при бактериална инфекция, а сега върлуващия грип е вирусна. АБ не лекува сегашния вирус. Ако е той. В сравнение със сегашния вирус, даже бактериална инфекция е за предпочитане, защото се влияе от нещо. Важно е да предпише на детето нещо, което да повлияе, без значение дали АБ или друго лекарство.
Не ми обръщай много внимание. Наплаших се от този грип, защото станах свидетел на това, че най-здравия човек който познавам го изкара и то много тежко.
Пиши какво са му казали. Дано е нещо леко  Praynig
Дари обездвижи си ръката да не идвам  newsm66 Джолан с кокал и аз го правя така, а гарнитурата отделно, каквото ми хрумне.
Ставам, че ще си загоря ориза  ooooh! днес сме на пиле с ориз

# 312
Вио, гадно, да минава.
Даре, редим се - аз, ти.Simple Smile Пази я ръката, дивачке! Слагай риванол, ако има оток.

# 313
Говорих с педиатърката сега. Пита ме жената - имате ли еди какво си сиропче? Не. А еди - какво си кремче за мазане на гърдичките? Не. Ами не ми е боледувало детето, нямам нищо. Ще трябва да си направя една хубава домашна аптечка за такива случаи, мда.
Иначе няма да сме на АБ. Вирус е, и трябва да пазим Дея.
Сега излизам да го чакам, мм звънна че го пуска по стълбите нагоре. На мама момчето, много ми е криво че е болен,

# 314
  • София
 wavey
Какво става тук, кой се е пребил така жестоко..Дари къде бе,  жена. Вземи Хепарил и се мажи. Ще помогне. Стегни и ръката с бинт. Ще ти мине. Джолан...какъв джолан, ако е телешко може и варено да спретнеш. Аз свински не купувам, нещо ме ми е ясно какво да го правя.
Хортензийке, по-добре че са те отложили за 16.01.  Това са много важни неща, които трябва да се изяснят.  Hug Ще почакаме.
Поли  Hug
Коконче, добре е че задържа килограми. Няма страшно.
Вио, дано да е само лека настинка на Ванко.
Продължавам да шавам .

Общи условия

Активация на акаунт