Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Марчевааа  Hug и ММ вика от ЕГН-то е ама аз упорито твърдя че времето трябва да се развали, щом ме болят ставите, още повече и на двата крака  Joy
Ти няма ли да лягаш вече, кое време стана  Mr. Green
Аз чакам Контеса ама тя нещо много късно взе да се появява - кво да правиш работно момиче е  Mr. Green

# 286
А не се съмнявам в теб.Всяко нещо си има чалъма.
Мойте пералня и сушилня им се спря тока.Бачкаха по-цял ден 2 дни.Ама не мирясах докато не изпрах всички олекотени,одеала.В нас ми се смеят и ме бъзикат.Да си се хилотят.
Моята лудост умора няма.
Днес правих бъркани яйца със спанак,че една колежка ми ги прехвали.
Мм само си ги яде.Аз и девера изхвърлихме спанака и хапнахме само яйца.
Обичам го ,но главно на ориз.
Баба яка защо не се мажеш с нещо.Не помага ли?

# 287
Добро утро!
Баба Яка, свекърва ми имаше проблеми с кръста, каза че изварен компрес помага много. Правиш го както за гърло, но ти е нужна повече извара. Иначе аз се оправям с Индовазин и Лидокаин. Смесвам и мажа 5 пъти на ден.
Марче, да ти е сладко!
Тите, луд умора няма:-)! Да ти е честита придобивката!
Влизам в банята. Чао о мен. Обичам ви, момичета! Благодаря за подкрепата!

# 288
  • София
Добро утро!

Е, весело е при вас нощната смяна... Ама ние като ставаме в 6, трябва да лягам поне в 11, че съм като парцал...

Мушкатова стискам палци. Чакаме само добри новини! Peace Да мине и замине всичко бързо и безпроблемно!!! Praynig

Славче, притесних се за теб... Милата Криста, дано всичко е наред, дано не е нищо сериозно... Praynig

Вио, дано да не се разболява Ванко, дано да мине по-бързо...

Мари , дано да не е много работата  и парите по колата. 

Марче, страхотна си... кифличките през ноща... Как бих ги хапнала сутринта с кафенцето... Казваш лудо семейство сте, а... Ние също вчера  буквално на 4 метра махам на ММ заедно с Петьо, а той мина покрай нас... каза, че не ни видя... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

При Контеса температурите са сериозни....

Бабче, някакви мазила за кръста... Знам какво е...

Тити, голямо пране си му удари... Laughing

Аз не знам какво да готвя днес... не мога да разбера защо още от сутринта ми е много нервно...
Ще има днес цял ден да броя... до 10.... Не трябва да се отразява на децата и на ММ...
Ще бъде като във вица...

Върви един мъж в центъра и няма никъде тоалетна... И почва да си внушава...
- Не ми се ака, не ми се ака.... Не съм се насрал...

Извинявам се за малко грубо "сервиране' от сутринта...

Хортензия, така и не разбрах дали си спала Hug Успех, мила...

Сервирам кафенцето... Хортензия, можеш да го пийнеш - виртуалното Hug

# 289
Люска, благодаря за кафето. Странно, но като се настроих, че не трябва, не съм издивяла. Спах като бебе цели 4 часа. Сега чакам пред кабинета за прием. Най-мразя чакането, мм ми казва Спиди Гонзалес.

# 290
  • при късмета
Добро утро,
Хортензия  Hug тук сме, с теб сме и чакаме. Всичко ще е наред  Hug
Мари, много се ядосва човек при такива положения  Hug Важното е, че Цвети е добре
Баба Яка, стави болят от влагата, а не от температурите. Може да е топло и пак влажно. И аз съм така, като барометър съм. Имам само 3 читави големи стави в цялото тяло. За тазобедрените стави - ако е ревматично заболяването или радикулит, слагай загряващо. Ако е дископатия или дискова херния НЕзагряващо.
Люска и аз като теб с раното ставане. Днес вместо да се върна да дремя, влязох първо тук заради Хортензия
Контеса, не си писала вчера. Как е положението при вас? Дано скоро се постопли
Тити се е разчистила
Вио, пиши как е Ванко
Толкова запомних. На всички неспоненати  Hug

# 291
Добро утро!
Хортензийка- стискам палчета!
Аз така се спънах преди малко, май си счупих лявата китка- голяма болка, не мога да си мърдам ръката.
Ама така е като снощи излизах, сама, да празнувам уж, не ми се стоеше сама в нас, и още дремя.
Славче- дано нищо сериозно да й няма на сладурката. Praynig

# 292
  • при късмета
Дари ти пък какво направи  Shocked ако наистина не можеш да си движиш китката отивай веднага в спешното. Нали знаеш, че спешно се води нащо което е станало сега, ако се забавиш и проблема се окаже по-сериозен ще те размотават. Отивай и се връщай на отчет

# 293
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Hug Егати кво става тука бе? Shocked
Напрегнато ми е...

# 294
Спънах се и паднах на лявата ръка, да омекотя удара. Пуу. Отивам че не се трае.

# 295
  • Талант на 2012,2013 г.
Дари да пишеш после кво става. Пфуууууууу...букви бркам, думи бъркам... дете тръгна да търси да правят колата... да видим какво ще направи...цяла нощ не е спал... иии ше се пръсна... ooooh!

# 296
  • Талант на 2012,2013 г.
Намерил е, оставил е колата.

За Ма Ко и голямото сърце, което носи... Heart Eyes Hug

# 297
Добро утро !
Гледам нощна смяна пак е имало ... Mr. Green
Хортензия, успех !  Всичко ще мине, стискаме палчета !
Мариважното е, че  нищо му няма на Цвети, коли се оправят, важно е здравето най-вече, явно се е притеснил и за това не е спал. Аз също като ударих вратата  на колата ми  също не спах, ревах, ама...варианта беше  нова врата, но не е толкова  зле карам си и така, макар, че аз не искам кола на газ, страх ме е с тая газова уредба, чакам по-добри времена за нова кола .
Радвам се, чесе прочетох  из приятетелите ти от фейса, щастлива съм, чете познавам макар и виртуално . Hug
Вио, докато се оправи ванко не може ли да го държиш в другата стая, за да не зарази Дея ? Маски е добра идея.
Ма-ко, на патерица да е жив и здрав и твоя Калоян и Ваничка 75
Луси, на патерица честита нова година и на вас, бъдете живи и здрави .
Пуснах съдомиялна, пералня, малкия спи ..., но ще трябва работя празниците минаха и стана време за работа, торбите с документи ме зоват.
Няма да готвя  имам още малко пържоли останали, за утре мисля нещо постно стига с тея мръвки вече .
После имам излизане до Еконт, ще пращам една раница пълна с ученически пособия до Ямбол, племеника на мм има рд другата седмица и така
Хубав ден на всички

# 298
  • София
Хортензия, чакам и аз да има добри новини от теб! Hug
Мари, случват се такива работи, важното е, че на детето му няма нищо.
В тая връзка- много ми е напрегнато днес, адски много. ММ заминава командировка някъде из страната, както винаги- не зная къде, в тая мъгла направо не спирам да го мисля. На всичко отгоре би трябвало да се приберат през нощта...само като погледна през прозореца и видя какво е чудо ми настръхват косите. Дано ги оставят да спят там, където ще са, че ако през нощта и в мъгла пътува...ужас.
Коконче, задържането на килограми си е съвсем нормално, не се плаши. Hug

# 299
Момичета, благодаря ви за прекрасните думи   bouquet Страхотни сте! Нямате представа колко много ме трогнахте  Hug Получавам толкова много подкрепа от хора, които познавам само виртуално, а едни от най-близките ми роднини не ме подкрепят никак в това начинание. Наистина сте прекрасни  Hug

Аз стегнах багажа и сега броя часовете до довечера, защото потегляме към 19ч. Ще спим в къщата на баба ми и дядо ми, която е близо до Варна. За пръв път няма кой да ме посрещне там. В рамките на месец и половина останах без двете си баби, а дядо ми дойде при нашите в София за през зимата. Много я обичах тази ми баба и сърцето ми се е свило, че къщата ще е празна  Cry Толкова прекрасни спомени имам от там...

И аз ще чакам добри новини от Мушкатова и Кокона  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И Ванко да се оправя бързо. И на Баба Яка кръста да минава, защото болката там хич не е приятна.

Общи условия

Активация на акаунт