Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 564
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Сега се виждат.

# 451
И аз не мога да отворя снимките.
Ние бяхме решили само да подпишем .А после малко парти с родителите и кумовете.Но свекърва ми и свекъра се размрънкаха.Те нямали сватба ,детето им трябвало да има .Угодихме им,но не съжалявам.Макар ,че бременна в 5 месец с тумбак .Но пък цяла вечер си танцувах,а Емо риташе.
Хлебопекарната най-после пристигна.Направих един хляб не стана.Изпече се отгоре и отдолу.А вътре беше тезек.Оказа се,че му е много брашното.После пуснахме 2  с рецепта от книжката и стана.На вкус не съм го пробвала ,че се изпече в 12 посреднощ.Чак главата ме заболя от бяс след първия.Мм вика изчакай ме ще го направим заедно да видим що не се получава.

# 452
  • София
Добро утро, момичета!

Тити, честита хлебопекарна, със здраве да я ползвате.

Смърфи, снимките са страхотни! И разказчето за сватбата също Peace

Мари, и на мен не ми се пишеше вчера... Hug

Контеска, как е детето в училище? Има ли приятели вече, отпусна ли се?

Хортензия, съгласна съм с препоръката на вентолин.

Вио, Само да знаете, ако ще даваш вентолин, то той не се дава самостоятелно. Първо се дава вентолин, а след 15 минутки сироп за кашлицата - в зависимост от кашлицата... Много би били хубаво да правиш инхалациите с вентолина...

Марчева, страшен е този филм, гледах го...

Креми,  Praynig за дядо ти...

Коконке, не се притеснявай, ще се справиш, Теичката ще е по-добре вкъщи... Не ти е наддала кой знае колко много. Децата средно наддават по 35-40 грама на ден... Това е при положение, че за месец ще качат 1 кг, моите са качвали по 1,5 кг, на приятелката ми по 600=700 грам. В нормата е всичко... Ще ги гушкаш, ще усетят една друга... Много ще ви е хубаво. Няма трудно.... Страхуваш се мъничко, като от секциото. Разбираемо е... Hug Ще видиш, че ще справиш! Hug

И аз не съм била с рокля...
В Москва подписахме със 1 свидетел - приятел на ММ, бех в костюм - пола+сако
Я София имахме църковен брак - пак бях в костюм - сако+панталон
Скрит текст:

# 453
  • Fort Worth, TX
Добро утро приятелки.Тръгвам за Пловдив.Дядо почина тази нощ.Телефона звънна рано.Майка ми.Вече знаех за какво звъни преди да съм вдигнала.
Бог да го прости.Беше достоен човек.Бог е милостив и го взе, без да се мъчи.
Бъдете здрави.

# 454
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и Бог да прости дядо ти, Креми.

Не се включих вчера, защото не знаех какво да ти напиша след това, което ние преживяхме и мисълта, че трябва да преминете през нещо подобно...

Той обаче имА късмета да не мине през ада на болката.

# 455
Креми, приеми моите най-искрени съболезнования! Hug
Бог да прости дядо ти!Нека почива в мир!

И аз ви чета само тези дни ...

# 456
Добро утро!
Креми, нека дядо ти почива в мир. Бог да е с него!
Заминавам на алерголог.

# 457
  • при късмета
Добро утро,
Люси много си хубава и без бяло рокля  Hug Ти си една от жените за които е измислено, че за толкова време не си мръднала, ама наистина
Креми, съжалявам, да е светло на душата му!
Тити ще се научиш
Смърфи оправи ли се корема?
Откак съм се върнала от градината се чудя да си легна или да си размърдам д... да свърша нещо. Май ще се опитам да дремя, защото не мога да измисля какво да готвя.
Приятен ден красотници  Hug

# 458
  • Germany
Вио, при такава пристъпна кашлица най доброто е да проветриш хубаво, да му повдигнеш възглавницата и да намалиш радиатора, ако сте с парно. Пулмекса помага, но не бива да се маже, ако детето има Т, защото загрява. Моя съвет е да го заведете да го чуят днес пак. При малките деца подобни инфекции се променят много бързо и е добре да бъдат проследени от лекар. Кашлицата суха ли е? Сироп някакъв пие ли?

# 459
Добро утро.
Почерпете се за мое здраве,днес ставам на 24 Crazy
Скрит текст:

# 460
  • София
Креми, Бог да прости дядо ти!

# 461
  • София
Кака Дака, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава!
Извинявай за въпроса, ама наистина ли ставаш на 24 Mr. Green, ти си си направо детенце, бре! Hug

Смърфи, страхотна си, направо сияеща!
Люси, и ти си хубава булка, не роклята прави една булка красива!

Нашата сватба беше традиционна, преди 14 години. и двамата сме от Враца, но живеехме в София . Сватбата беше във Враца, голяма, хубава, хорА, взимане на булката от дома и с музика, всякакви ритуали....и двамата го желаехме, по-скоро аз, де, ММ нямаше претенции никакви. Просто аз си мечтаех за такава сватба. Вкусове различни, аз си падам селско чедо, обичам песента Ела се вие превива, мома се с рода прощава....това е положението. Crazy

Джейми, специално на теб исках да пиша. И аз изпадам в такива дупки на моменти. Точно същите. Ние и двамата сме от друг град, в София нямаме никой близък роднина, моя първа братовчедка само, която ми е като сестра, но все пак  и тя си има свой живот, заета е, има си хубава кариера....Та, аз  също смятам, че е трудно така, трудно е, много. Има моменти, в които ми се иска да си поговоря с някой близък, ама няма с кой. Приятелки истински , ако въобще има такива, имам 3-4, но се виждаме рядко, живеем далеч. Искам да имам някого, с когото да се посмея и да поплача. Е, нямам такъв човек, освен ММ. . Да не говорим, че като живеем толкова далеч от роднините си някакси се отдалечихме от тях. Много. Дори на собственната си майка понякога усещам, че не мога да кажа каквото искам, а и тя не може да ме разбере. Тледам да не се оплаквам на никого, винаги съм била стакава, да не ги тормозя с мои грижи роднините ми. И в един момент излиза, че и да искам нещо да споделя и да ми олекне...ми то няма на кого.
   Марче, когато преди много години често правех панакота, си спомням, че заливах после, като стегне и се охлади. Я дай рецепта, моята незнайно къде съм я забутала.

# 462
Креми, Бог да го прости  човека, нека почива в мир !

Коконче, не се шашкай само . Ще се оправи Теа, ще нададе  и ще си стане нормално човече. Аз съм ти разказвала за мен
Скрит текст:
родена съм седмак, и мен са ме хранили , със  сонда, тогава през 84  кувиьозите не са били такива модерни като сега в днешно време , сумати болести  съм преминала, майка ми всеки ден е ходеле на църква да се моли за мен, оперирарана съм, ваден ми е далак  ката бебе, но съм жива и здрава, ела ме виж дали  съм някоя финна,едра мадама съм. никой не може да каже, че съм била недоносено бебе и  че съм се родила 1200 и съм спаднала до 980 грама .
Ти си силна  , ще се справиш, недей  казвай, че не можеш -живота обича силните хора ! с търпение и позитивни мисли  , всичко ще наред.
Кака  Дака - ЧРД ! бЪДИ ЗДРАВА ! Hug
аНГЕЛЧЕ, не ми се отваря снимката, но съм сигурна, че пръстена е страхотен.
Аз булка не съм била . Брак нямам, правихме нещо като годеж  от 30 човека/най-близките от моя и мъжова страна /,нося един пръстен   прилича на халка малко . Не държа да се обличам в рокля, но все се надявам някога поне да подпишем в гражданското, а моя мъж  много го е страх от тоя подпис, като му кажа, все едно, че ще ходи на заточение .  Mr. Green

Mr. GreenМарчева, ти ме разби ,качих се на трамвая и отидох в гражданското  Mr. Green
Снощи по нощите готвих фасул, сега си допивам кафето и сядам да работя .Хубав ден и на всички неспоменати  Hug

# 463
Честит рожден ден, Kaka Dakabouquet
С пожелание за много здраве, щастие и пъстри, но хубави преживявания!
Да си заобиколена винаги от любимите си хора!

Джейми, специално на теб исках да пиша. И аз изпадам в такива дупки на моменти. Точно същите. Ние и двамата сме от друг град, в София нямаме никой близък роднина, моя първа братовчедка само, която ми е като сестра, но все пак  и тя си има свой живот, заета е, има си хубава кариера....Та, аз  също смятам, че е трудно така, трудно е, много. Има моменти, в които ми се иска да си поговоря с някой близък, ама няма с кой. Приятелки истински , ако въобще има такива, имам 3-4, но се виждаме рядко, живеем далеч. Искам да имам някого, с когото да се посмея и да поплача. Е, нямам такъв човек, освен ММ. . Да не говорим, че като живеем толкова далеч от роднините си някакси се отдалечихме от тях. Много. Дори на собствената си майка понякога усещам, че не мога да кажа каквото искам, а и тя не може да ме разбере. Гледам да не се оплаквам на никого, винаги съм била такава, да не ги тормозя с мои грижи роднините ми. И в един момент излиза, че и да искам нещо да споделя и да ми олекне...ми то няма на кого.
Описваш същите състояния, в които често изпадам напоследък ... Hug
С тази разлика, че мога да споделям с майка ми, винаги ще ме изслуша, разбере и подкрепи.Но не искам все да я товаря.
Затова, остава само мъжа ми, което не е никак малко.

# 464
  • Талант на 2012,2013 г.
Почивай в мир, Гого...

http://www.ndt1.com/article.php/20140110091739448

Общи условия

Активация на акаунт