Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 569
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • UK
Добро утро приятелки.Тръгвам за Пловдив.Дядо почина тази нощ.Телефона звънна рано.Майка ми.Вече знаех за какво звъни преди да съм вдигнала.
Бог да го прости.Беше достоен човек.Бог е милостив и го взе, без да се мъчи.
Бъдете здрави.

Креми моите съболезнования! Да почива в мир!!! Hug Hug Hug
Люси  Hug

Честит рожден ден, Kaka Daka[/b]! newsm51

Виви***  Hug Hug Hug

Тите, честита хлебопекарна, със здраве даси я ползвате.

Смърфи  Hug

# 466
  • Талант на 2012,2013 г.
Кака Дака честит рожден ден! Hug

# 467
  • при късмета
Кака Дака ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да си много обичана, здрава и щастлива   bouquet

Много тъжно за Гого от Тоника  Cry, много се бори

И преди се бяхме заговорили за приятели. При мен положението е много странно. Нямам нито една приятелка жена. Имам предвид това, което аз разбирам под приятелка, да се познаваме отдавна, да се виждаме или чуваме с цел споделяне на нещо, което не споделяш с всички и т.н. Имам приятелки в малко по-различен смисъл, за кафе, организиране на някакви излизания от време но време и споделяне на не толкова важни терзания.
Приятелите ми от детинстство и тези на които евентуално мога да разчитам при нужда са мъже. Даже за споделянето се отнася. Сигурно съм сбъркана нещо  newsm78 Всички казваха, че жените, които не ме познавам по-добре ме приемат за конкуренция, защото мъжете ми се доверяват.
Иначе открай време аз съм изповедника на всички около мен и жени и мъже.

# 468
Креми- светло да е на душата му..
Честит рожден ден, Кака Дака! Да си много щастлива и обичана ти желая!
Криво ми е.

# 469
  • Талант на 2012,2013 г.
Или така нареченото кошче за душевни отпадъци както определям аз себе си, Ма Ко.

Обаче ми писна да съм такава. И няма вече да съм! Mr. Green

# 470
Кака Дака ЧРД !Бъди жива и здрава.
За приятелите смея да твърдя ,че имам.
От както се омъжих главно споделям с майка ми.Имаме много силна връзка.сега в Лондон много ми липсва.
Имам и приятели доказани в годините.
Но тук в Лондон са дефицит.
Благодаря за пожеланията.Тази сутрин се събуждам рано.Отварям фейса и се замислих с тоя хляб.Писали са ми ,че бил спихнал.
Следобяд отивам да си купя везна.
Креми мойте съболезнования! Hug

# 471
  • София
Тите, аз ти сложих сега и първата страничка на темата за хлебопекарни във фейса, сигурно си я отваряла, но ако следваш инструкциите там няма грешка.
Славчето отдавна не е писала, как ли е Криста?
Дарилче, твоята ръка как е?

# 472
  • София
Креми, приеми моите най-искрени съболезнования! Бог да прости дядо ти! Нека почива в мир!

Много тъжно за Гого от Тоника, да почива в мир!

Как ли е Криста на Славче, притеснено ми е!

Марче, спинкаш ли? Wink Hug

Кака Дака, честит рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива!

Мари,  Hug, бъди каквато искаш. На мен си ми драга!

Коконка,  Hug

Тити, като замине Миленка в Лондон да учи след 2 години, ще идвам често на гости Wink

Мамче, Валенцето Hug и аз съм така... Сега все пак мога да говоря с майка си по скайп, а като спомня какво ми е било... ММ в Канада, родители, роднини в Украйна. Аз съм самичка без знание на език, с малко дете на ръце, при свекитата, без средства, без приятели... 3,5 години(вече писах за това, извинявам се за повтор). Сега пак имам вас!

# 473
  • Видин
    Здравейте,мили дами! За много години,желая здраве,сила и късмет! Hug

Бих искала да се присъединя към вашата група,защото ми допада вашия позитивизъм,как успявате да се радвате на малките неща в живота и как се подкрепяте в тежките моменти!
     Накратко за мен:имам две дъщери - на 32 г. и на 27г.,т.е. може би ще съм "най-младата" при вас! Wink Голямата живее в UK с големия внук/на 12 г./,а малката е във Варна с малкия внук/на 1г./. Ние с "дядото" сме във Видин,но фактически живеем на село. Обичам да готвя,обичам цветята ,обичам да имам гости- въобще рядко срещани хобита! Laughing
      Ще се радвам да споделяме радости и тревоги!/малко клиширано,но вярно/

# 474
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла, Валюша! Hug  bouquet

# 475
Валюша, добре дошла!
Щастлива фамилия си имаш!
Тук май няма никой с внуче, или бъркам?

Ръката е по-добре, едва наболява вече. Мерси че ме мислихте.
 Hug

# 476
  • в сърцата на децата <3
Добро утро момичета!
Кака Дака - честит рожден ден! Много щастие и безкрайни мигове ти пожелавам!
Ехххх да можеше и аз да ставам на 24 тая година...  Laughing
Добре дошла, Валюша  Hug

Тите, за какъв грамаж ти е хлебопекарната? Мога да ти дам рецепта, ние си купихме преди седмица и вече правих няколко пъти - винаги става. При това моята е върлия китаец, безумно евтина, но пък върши работа. Интересното в случая беше, че мм настояваше за нея, не аз. Но пък ми е улеснение де  Mr. Green

Креми, съболезнования за дядо ти... Да е мирно и светло на душата му... Поне не се е мъчил горкия...

# 477
Добре дошла, Валюша!  bouquet

# 478
  • при късмета
Или така нареченото кошче за душевни отпадъци както определям аз себе си, Ма Ко.

Обаче ми писна да съм такава. И няма вече да съм! Mr. Green

Пък мен другите определят така, много пъти са ми го казвали. Имам способността да разбирам хората и да им влизам в положение. Дори критиките ми се приемат, като различна гледна точка, а не заяждане. Ама е кофти, като ти опреш до съвет по някоя дилема, вярно. Казват ти "ти ще се оправиш и ще го измислиш". Няма и да спра да го правя. Като някой има проблем, аз не гледам от гледна точка на това, че ме натоварва като сподели, а гледам да се поставя на негово място, да видя какво мога да измисля.
Но имам и друга способност, много добре преценявам хората. Та това компенсира.

Валюша, добре дошла   bouquet
Славчето, верно изчезна. Надявам се всичко да е наред с детето
Хортензия как мина при алерголога?

Спретнах една мусака набързо и метнах тестото за кифличките на Марчева в хлебопекарната. Ще видим какви кифли ще докарам.

# 479
  • София
Ехо, кой е тук?? Добър ви ден вече след като изпих едно силно кафе съм в кондиция.  Simple Smile е и няколко    smile3546
Няма да имам гости, отлага се. Ами сега като съм размразила месото, к`во да го правя  newsm78 Да го замразя отново е гадно, да го готвя за нас ами имам ядене, вие какво бихте направили?? То е кайма, защото щях да приготвя лозови сарми...
Кака Дака, ЧРД!! На 24 години само..... ми то дете и аз какво правя тук тогава...
За теб
Скрит текст:
Валюша, добре дошла! Добре си се представила, но бонбоните ги няма или нещо така по засукано. Ние си хапваме всичко, не отказваме.. Simple Smile

Тук май няма никой с внуче, или бъркам?
Внуци....само доведени.  Mr. Green Не са мои . Внуци не щЪ, рано ми е.  Simple Smile
Креми, моите съболезнования. Не се мъчи човека, не измъчи и вас. Светла му памет!
тите, ще свикнеш с новата машинка и ще връткаш едни хлябове, пък и едни козунаци..ммм. Кеф! А къде ще я прибираш, това най-вече ме затруднява, прибирането ѝ.
Людачка,  Hug Какво стана с танците, езиковото обучение и още какво беше...
Да ви кажа аз приятелки имам. Много имам и все са готини. Те ме обичат и аз ги обичам. Събираме  се на кафе, понякога и удряме и по една Канаста и нещо вкусно похапваме, приказки...ами добре ни е. Мога да разчитам на тях и те на мен. Хубаво е да има човек приятелки. С времето ще си намерите. Дали ставам за "кошче за душевни отпадъци", може...понякога и те стават за мен. Така и трябва, взаимно да е.
Мотам се още по нощница, работа нямам освен някоя и друга пералня да врътна и после може и да мръдна навън за по едно кафе.
Приятен!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт