Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 585
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • Видин
       Благодаря ви за топлото посрещане! Hug

ма ко , и аз мисля утре да спретна едни кифлички.Ама без хлебопекарна,че обичам да меся.И ММ откога ме кара да ми купи,ама аз не та не! Доставя ми удоволствие да се "боря" с тесто.

Кака Дака и от мен поздрави за Рождения Ден! Да си жива и здрава,мило дете,и нека всичко,което си пожелаеш се сбъдне!

# 481
Кака Дака, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие и много любов ти пожелавам.
Много отдавна не съм попадала на шантав доктор, днес ми се случи. Идеше ми да й шибна един с дипломата й от Щатите. По-късно ще пиша.

# 482
Креми, съжалявам за дядо ти. Светла му памет  Sad
Валюша, добре дошла и от мен  Hug
Кака Дака, честит рожден ден   bouquet
Снощи, след като проветрих хубаво, положението се поуспокои и сме заспали. През нощта не знам дали е кашлял, но щом не съм се събудила, явно не е. Днес сме по - добре - спи от около час и все още не се е закашлял. Благодаря ви за съветите и подкрепата, само да кажа, че Вентолин изобщо не са ни изписвали, а явно е често срещана практика...Да взема да купя ли, или да изчакам засега?  newsm78
Приятелки кой знае колко близки нямам аз, освен сестра ми. Иначе покрай Ванко се запознах с доста момичета, с които излизаме всеки ден, станахме си много близки, чуваме се непрекъснато, помагаме си, но не знам като поотраснат децата дали ще продължим да се виждаме. Мъжът ми има много приятели, опитвам с техните жени да се сприятеля, обаче не винаги се получава. Та с две думи зле съм откъм приятелки и аз, ама не ми и липсват много много, добре съм си и така  Flutter

# 483
Добре дошла на новата мама!
Ангелче приемам рецепти всякакви.
Нещо тоя черния хляб ми се инати.Ама аз съм по-инат.
Днес ще се пробвам с бял хляб по-късно.
Вале мерси погледнах.Ама не схванах кое не е точно.
Ще я разбера аз няма къде да иде.

# 484
Вио, защо не пробваш  за кашлицата върху гърдите да сложиш един вестник на дупки и мажеш с мед , така са ми казвали, но аз не съм го пробвала . С  ракията хубаво, ама гледай да не го претоплиш много .
 Mr. GreenКака Дака, като се сетя кога бях на 24 аз , не беше отдавна, ама ми се вижда много. тази година живот и здраве ,ще имам юбилей аз.
Валюша, добре дошла !  bouquet
Времето в пловдив не знам как е, сега уж пече слънце , след малко се къпя и изчезвам малко на пазар с малкото, ще пребера голямато от градина  и като се върна пак се залавям с работа .
Порязох си пръста , на теловете на папките, ама сложих една лепенка  и спрях кръвта .
Приятелките говорих скоро -нямам, игнорирах всички, който се правеха на такива, а видят ли ми гърба почваха да интриганстват. имам една дружка съседкта, с нея дето си пием кафенцето почти всеки ден, ама тя не се брой с нео скоро се запознахме . По-добре ми е приятели мъже , .
имам две приятелки те са ми от ученическите години, рядко се виждам с тях, /даже миналата седмица ми бяха на гости ,много вино пихме, много спомени си спомнихме и се смяхме .../ Спирам, изчезвам .хубав следобед .

# 485
  • Germany
Вио, Вентолина се предписва само при бронхоспазъм и хич не е безобидно лекарство. Малкият ми син е с астма и никога не си позволявам да почна с Вентолина, без да съм се консултирала с лекар.
Креми, моите съболезнования за дядо ти!
Кака Дака, честит празник! Simple Smile

# 486
Вио, Вентолина се предписва само при бронхоспазъм и хич не е безобидно лекарство. Малкият ми син е с астма и никога не си позволявам да почна с Вентолина, без да съм се консултирала с лекар.
Благодаря ти, не го знаех  Hug

# 487
  • Sofia
Честит Рожден Ден, Кака Дака!   bouquet

Добре дошла, Валюша!  Hug
че обичам да меся.  Доставя ми удоволствие да се "боря" с тесто.
Имам хлебопекарна, ама и аз така. Simple Smile Обичам да го усещам тестото, но в редки моменти ползвам машината да меси и втасва, като снощи например, занимавах се с друго и нямаше да имам време да меся. Ама докато меси машината, аз все бъркам и пипам вътре.  Simple Smile  Печеното в нея не ми е така вкусно, както във фурната.

Креми, съболезнования, лека му пръст на твоя дядо!  Flowers Rose  Flowers Rose
Светла му памет и на Гого от Тоника.  Flowers Rose  Flowers Rose

И аз ви чета, като се разпишете много - по диагонал...  ама няма с какво да ви занимая...
Баба Яка, Мушкатова, благодаря ви за вниманието!  Hug
Съчувствам на болните, бързо оздравяване им желая!

За закуска правих козуначени кифлички, та от мен сладичкото за следобедното кафенце. Simple Smile

# 488
Моренка, ако са толкова вкусни, колкото изглеждат.....само за мен няма да стигнат. Joy

# 489
  • при късмета
И моите кифли са готови. Вместо всички да ги правя сладки, ми хрумна в някои да сложа сирене. Станаха супер.Ще видя шефа какво ще каже довечера.
Морена изглеждат страхотно.
Оф, нали щеше да се дига тази мъгла днес. От срада го повтарят, а вчера вечерта уточниха, че щяло да е само за источна България. Побърква ме вече  Crossing Arms
Отивам за детето след малко

# 490
  • UK
Добре дошла на Валюша  Hug Кифличките изглеждат превъзходно, ако ми беше наблизо тоя поднос щях да ги омета всичките!!! Морена браво, голям си майстор Hug
Тите вземи си везна за продуктите, че само 1 от тях, ако не  е с точен грамаж и целия хляб отива по дяволите Crazy
Тука нямаме мъгла Rolling Eyes само рано сутрин и вечер се спуска, не и през деня Money
Вио, как е Ванко днес Hug

# 491
Привет и от мен,но вчера нямах време да пиша от задачи,само ви прочетох.Днес пак по задачи и после готвене.Та да знаете,че съм ви прочела,но няма да мога да ви спомена,че забравям-цели 10 страници са . Mr. Green
Добре дошла на новата домакиня!  bouquet
Честито за пръстена,много е хубав,но не помня на кой беше? Blush
Смърфи да се оправя бързо корема и лек полет!
Коконка-спокойно ,ще се оправи бързо Тея и настигне Стефи.След време само ще си спомняш притесненията. Hug
Кака Дака Честит рожден ден-здраве,щастие и много късмет!!!  bouquet
Луси-страхотна булка си била,макар,че не си с рокля.Другите снимки ги изпуснах. Mr. Green
Вио-да се оправя Ванко бързо и да минава кашлицата. fingerscrossed
Тити-честити придобивки-дълго да ги ползваш!
Креми-моите съболезнования за дядо ти-да почива в мир.

Толкова запомних-извинявайте. Blush Редовна ще съм пак от утре вече. Hug

# 492
Изгубхите се нещо?

# 493
Здравейте момичета Hug
Славе Как е детето?
Валюша Добре дошла сред нас Hug
Креми Моите съболезнования,да почива в мир Confused
Кака Дака Честит рожден ден да си жива и здрава и всичко най добро за напред  bouquet
Вио Кашлицата на Ази оправям само с йодна мрежа,пробва ли.Успокоява го след 30мин някъде,и цяла нощ си спи спокойно,всъщност и нашата кашлица така оправям.Как е той сега?
Морена Кифлите изглеждат ммммммм.Ох колко съм гладна,пустата диета не свърши Laughing
Хортензия Защо те ядоса тоя доктор,я кажи?
Ох до тук запомних Embarassed
Аз пия кафе и почивам.ММ днес ще свърши късно към 22:00 та сигурно ще се включа към нощната пак,ама незнам,захванах се със една съпунка,по принцип не гледам таквиз работи,ама толкова ми стана интересен,че все искам да гледам,и то турска съпунка Mr. Green.Малкия се събуди ставам Rolling Eyes

# 494
Добро утро,

Креми, моите съболезнования. Да почива в мир !!!

Кака Дака, честита ти 24 годишнина   bouquet Много здраве и любов !

Смърфи, по-добре ли си днес ? Лек полет до Чили  Hug и чакаме снимките ..

Лусс, красавица си и не си мръднала ,ей. Това рускините сте благословени ,хубав ген имате...

Славе, как е детенцето? Ти как си ? Мислим за теб  Hug

Вио, дано се оправи скоро детето. И нашето кашля само вечери и сутрин м проветрявам стаята ,давам й сироп Стодал ,капки морска вода спрей и витамини Ц с пробиотици ,пием чай  ,но си е така. И двамата покашляме с мм , но то само няколко пъти да си поемеш въздух на тези температури  и измръзналото гърло ти е в кърпа вързано. Дано медът с вестник помогне , и аз ще го пробвам ,но се притеснявам за дозата. Нали и с меда не трябва да се прекалява ,а трябва да е по 2 чаени лъжички на ден  за дете до 22 кг и ако намажа с повече и той се усвои чрез кожата ...дали няма да направя по голяма беля отколкото полза?!

Писенцето, много хубави снимки в синята гама видях днес. Браво на теб ,а и модела е прекрасен   bouquet

Валюша, добре дошла   bouquet

Морена, радвам се че се включи , тези дни те нямаше. Тези кифли ми събраха очите , и днес може и да се пробвам с рецептата на Марче от онзи ден .Майсторки сте двете   bouquet  bouquet

Кокона , една снимка споделена в публичен сайт видях днес ,проверих дали може да се споделя публично и за теб реших да пусна .Дано ти вдъхне кураж и видиш,  че всичко ще можеш ,защото си майка ,а това е най-великото постижение на всяка жена:

Скрит текст:

Мари  Светла му памет на Гого от 'Тоника' Hug

ма ко, много забавно разказваш.   Hug

Виви, като те чета за Пловдив и  Mr. Green
И аз нямам много приятелки , имам няколко от детството ,с които поддържаме връзка по ФБ , много познати покрай детето (майки на съученички, площадки и детски клубове) и една ,която си замина от Англия в Пловдив , но винаги мога да разчитам на нея и когато й се обадя винаги е на линия и си помагаме. Други освен майка ми нямам ,т.е. имам много познати , но не и приятелки. Т.е. Общувам с много хора , но не допускам много до себе си . Аз държа много на семейството си и мога с месеци само с мм,  детето и майка ,както и с вас , да общувам и  да нямам реална нужда от други хора.  Shocked

Хортензия , тя пък с дипломите си откъде са ли започна ? какви хора  Rolling Eyes

Аз приготвих детето, правих овесена каша с мед и чай от лайка ,изпрах 3 перални с чаршафи, хавлии и дрехи , пуснах съдомиялната и сушилнята, доизяждаме вече спагетите с кюфтенца и ще правя днес супа от карфиол ,броколи ,картоф, лук и масло за вечеря. Ще видя дали ще придобия мерак з акифлите ,ч ози ден правех с бутер тесто кренвиршки и тестото ще ни е в повече .
Вчера ходех в един офис за работа ,уж агент ,който намирал работа , но се оказа ,че с работен статут и без постоянно гражданство не можело да ползвам тези услуги и така.Здраве да е ,минала съм по този път  със 7 години чакане за гражданство и в Англия ,та не ме изненадаха с нищо ново .
 Гледахме един филм и ние снощи, за който видях рекламата ,че ще е по кината на 24.01 ,свалихме го и треперех цяла вечер след това .Не е психария ,но е страшен Simple Smile))
http://www.imdb.com/title/tt2387433/
Леки спокоен ден  ,момичета  Hug

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 18:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт