Да го замразя отново е гадно, да го готвя за нас ами имам ядене, вие какво бихте направили?? То е кайма, защото щях да приготвя лозови сарми...Внуци не щЪ, рано ми е.

Людачка,
Какво стана с танците, езиковото обучение и още какво беше...Марче, ако е кайма - аз бих направила мнооого пелмени... Защото ще ги сложа във фризера... при нас не се застояват
Внуците... и на мен ми е рано... Братчедка ми има 3 деца, и те имат деца... Та тез юнаци ми викат бабо
Давам рапорта на Марчето
:Не бяха танци, Марче. Тай чи се казва - бойно изкуство. Ходих до преди Коледа, харесва ми, но нямам никакво натоварване. Туй чудо иска всеки ден правене, или няма смисъл... Та от тази седмица започнах да ходя на фитнес. Млади инструктори, млад доХтор
Английски, продължавам самичка... Чета детски книжки, ама не става, по-нататък ще намеря някое момиче да идва вкъщи да ми преподава...
Друго - научих се да танцувам хоро - повече няма да се излагам по купони...
Имах още 2 цели за миналата година - да взема шофьорската книжка - не съм я взела и задачата се пренася за таз година... и втората - да отслабна с 3 кила... е, напълнях в 5... Сега имам задача - да отслабна с 8
Добре дошла на Валюша

Кифличките изглеждат превъзходно

И при нас изчезна мъглата най-накрая....
Контеса, страхотна снимка си сложи, тез бебонки - майка всичко може...

Лека му пръст на дядо ти!

носен разплетен и май му е време с тези мъгли и студ.

Ще ѝ кажем, че кифлите изключително ги харесваме и редовно се правят. 
Много съм отнесена.