ММ утре ще е на върха на лъжицата,пардон,на щастието,защото намерихме шкембе и утре ще има шкембе-чорба!Казвам "намерихме",защото тук в Северозападнала България не винаги се намира.Нямам предвид това нарязаното и сварено,което е

От Нова Загора съм,но личния видински ерген ме отвлече на г...а на географията!За което все още не съжалявам. Аз ,за разлика от майка ти,си изживявам своето сега.Нямам ангажименти към деца и внуци,не готвя в големите казани, не свалям температури,не будувам цяла нощ! Не че ходя кой знае къде и правя кой знае какво,но се чувствам по-свободна да си угаждам във всяко отношение на душичката.

, какво те нервира тоя доктор, сподели
, дано да няма проблеми тази нощ с Ванко. 
.

.
.
Чета всеки ред, на всяка от вас. Даже ако нямам време и мина по диагонал, после се връщам и изчитам от - до.
Не се притеснявай.
Изнерви се детето с това постоянно кашляне - нито може да спи като хората, нито да се нахрани, нито да играе. Ние с баща му съответно също сме поизнервени. Абе картинката е един път, ама айде стига съм ви занимавала...
и на мен на гости да дойдеш.

Нещо като не му харесва, не го прави и толкоз. И даже се обосновава. За капак се спъна вкъщи, главата в стената и има цицина, а малко под окото ужулено от пода. Заспа от плач горкия.
Много хора и деца и възрастни покрай мен го изкараха тоя гаден вирус и никой не намери начин да я спре тая кашлица по-рано
Докторите даже
.
, опасни са като почнат да вадят от 99 кладенеца вода да не свършат нещо.