Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 370
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Браво, Коконке!

# 676
  • София
Аз сутринта бях на фитнес - 1,5 часа, после на фризьор, сега съм подстригана, измита Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Сготвих само ориз аля китайски. Любим ми е...

Сега ми се спи и може и да полегна на диванчето в хола... Rolling Eyes

Днес отбелязваме Стара Нова Година... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само бившите СССР има такъв  Laughing Laughing Laughing 

# 677
  • при късмета
Честита ти Нова година Луси  Hug

# 678
  • София
Честита ти Нова година Луси  Hug
Hug  party006

# 679
  • Sofia
Добре дошла и на мъничка Теа у дома!  Hug

Тити, за пилешкото... пиле със зеле (прясно, кисело), фрикасе, лучена яния (любима у нас), със зеленчуци на фурна и както писа Люската - по китайски: с ориз и зеленчуци или само със зеленчуци в уок тиган. На хапки и запечени на грил тиган стават много вкусни - за дюнер или с някакъв сос заляти.

# 680
Лус- голямо празнуваме му удряш. Честита да е!
Коконче- браво, честито! А при мама е най- хубаво. Heart Eyes
Поли- вашето детенце е някъде и ви чака.
Валюшка- има ли го интервюто качено някъде? Ще ми е интересно.
Тите- пилешкото първо малко го сварявам и в бульона слагам зеленчуци и правя супа. Вече месото, зависи какво е, или в йена, или на сол- ако е бутчета или цяло пиле, или на спагети с пилешко.
Къде са другите? То в това хубаво време къде да сте- навън!
 Hug

# 681
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Радвам се, че сте добре всички.Аз съм тотално потресена .Сега прочетох за дъщерята на моя позната във фб, че си е отишла.Прекрасно дете втори клас.Просто съм без дъх.Смъртта на дядо ми не ме зашемети толкова колкото тази новина.Някак си при възрастните над 80 го приемам нормално,но при млади хора и деца.Живот.Не е честно.

# 682
  • при късмета
Леле Креми, ужасна новина  Cry
Няма по-лошо от това да си отиде дете, няма  Cry

# 683
  • Видин
d.h. ето това е интервюто.По радиото е и е заедно с една румънка от Германия.Нашто гардже е Зари Евстатиева.Тъй като са го свалили от сайта им,се наложи да го кача тук.http://dox.bg/files/dw?a=3eef746465

Креми,наистина не е честно да си отиват деца. Cry

# 684
  • София
Валюша, изслушах до край. За съжаление не съм с добър английски и едва разбрах 20% от казаното. Embarassed

# 685
  • Бургас
Креми,това е ужасно! Cry

Поли,много некоректно от страна на социалните.Горкото момиченце,тя е най-пострадала в случая,но вината не е ваша.Вие сте поставили условията си.Дано намери дом това дете! Praynig

Крис е по-добре.Много трудно даваме лекарства.Тя обича "бумби" и ММ пуска ракети,огньове и бобмички за мой ужас,но поне помага.Вчера мислих,че вече някоя патрулка ще ни позвъни на вратата заради какафонията и върви обяснявай,че даваш лекапство.

Аз направих само супа,не се чувствам добре хич,избива ме все на рев. Sad
Още къщата не съм изчистила от отсъствието ни.Нямам желание за нищо.

Радвам се за Коконка и семейството и много! Hug

чао за сега,че малката мрънка.Намъчи се,милата!Поне видимо вече няма болка.Само чат-пат свива крачета,все едно играе хоро.

Чао! Hug Hug Hug

# 686
Здравейте момичета,
благодаря на всички, които ми дадоха съвети за маята, следващия път като ползвам ще се похваля какъв е резултата.
Валенце, благодаря че сподели рецептата за джобовете. И това ще пробвам. А и за брашното ми беше полезно.
Поли  Hug, нямам думи направо. Как може да постъпят така с вас и с детенцето. Това направо - абе нямам думи. Като чета първо не е отговаряло на вашите изисквания, а после са ви оставили да се запознаете с детето и тогава да ви кажат за здравословните проблеми. Съжалявам че е трябвало да преживеете това, ама то май е редовна практика в българските домове.  Не събираха ли по този начин определен брой откази, за да може да го предложат за осиновяване на чужденци.
Това е такава травма и за вас и за детенцето.
Не се упреквай и не чувствай вина, преценили сте възможностите си и сте взели правилното решение.
Дълго време ще те човърка този въпрос, но дано скоро намерите вашето детенце.
Ох, спирам да пиша по този въпрос че се нервирах.
Валюша браво на момичето ти, за съжаление не знам английски и не мога да го чуя интервюто.
Коконке, радвам се че вече сте всички заедно. Стискам палци за майка ти. Добри родители имаш, хубаво е че мислят за теб, дори когато и те имат проблеми. Такива трябва да са родителите според мен.
Ще се справиш, ще влезеш в ритъм  Hug
Лусс, ЧНГ, аз знам че и сърбите я празнуват, даже при тях на тази нова година е по-празнично, отколкото на 31.12, за съжаление нямаме вече сръбска телевизия, обичам да ги гледам.
Браво на теб, фитнес, фризьор, ще станеш фино гадже  Laughing
Креми тъжно, страшно е да загубиш близък, но дете ...  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за дядо ти и за малката душичка.
СлавкаHug тъкмо си мислех за вас  Hug, наплачи се едно хубаво и дано ти олекне. Бързо да се оправи малката и ти покрай нея да се успокоиш.

# 687
Валюша- мерси. То и аз съм позабравила английския, но дъщеря ти има страхотен акцент. 70 процента разбрах нещата.
Креми- как е станало? Ако е удобно де.
Малкия тази вечер така се задави, почервеня, повърна, изкара ми акъла. От утре е при мен за две седмици. Heart Eyes Много ме е страх като сме сами. Да не стане нещо лошо.
Славе- оправяте се, а дано!

# 688
  • София

Лусс, Ч
Браво на теб, фитнес, фризьор, ще станеш фино гадже  Laughing

То браво, браво... Аз като се удупах за 2-3 седмици... Идват на гости и искат - руска салата, риба под шуба и моркови с чесън и майонеза - ядох през ден. Няма нужда да ви казвам колко майонеза има и в трите... Тортички, глезотийки... Мислех, че 65 кила съм много и все исках да сваля 5-6... Какво да кажа за сегашните 70 и малко.... Ядосана съм а себе си, ама се разядох, не мога да си затворя устата. Всеки ден си казвам - ето днес ще ям малко, айрянче, салатка... да, ама не - към двете - 7-8 бисквити с шоколад. Направо се тъпча... Сега като вечерях - не бях гладна, ама улупах голяма чиния ориз и 5 бисквити...Ужас!

# 689
Изчетох ви,но не ми се пише.В депресия съм,сдухано ми е.
Радвам се за Кокона.
Стискам палци и гушкам всички,които имат нужда. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт