Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 433
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Хортензия, да честитя и аз на майка ти, да е жива и здрава....щях да напиша "да расте жива и здрава"!
Ох как прихнах тук...  Laughing

и това вече съвсем ме довърши...  Joy Joy Joy Joy
а мъжа ми гледа вече на кръв до тук е на кило портокали и няколко банана, чака за вечеря зеле с моркови Simple Smile

Щастливка, много сладък Ази, да ви е жив и здрав! Проблемите скоро да се разрешат!  Hug

Люска, благодаря за вниманието! Приятно беше... хлябът много се хареса. Simple Smile

Пак сте писали и забравих какво друго мислех да казвам...

# 121
Ще заминавам всеки момент на работа ,но не мога да стана докато ви изчета Simple Smile
Аз давам витамини ,зелена енергия и имуностимулатори есента и зимата  с почивки -2 седмици давам, една не.
Честита ти сушилня, Тити , много да ти помага !!
Хортензия, да е жива и здрава майка ти и много години да е около вас ! Все едно чета за отношенията с моята майка,много се обичаме ,споделяме и сме като сестри,а как ми липсва да си поговорим всеки ден  .Тя ме е родила на 17 и сме израснали заедно  Heart Eyes
Аз бях решила да не кърмя преди да родя ,т.е. доста години преди събитието и ми е много неприятно като акт.Бях си взела помпа и бутилки ако се роди недоносена да цедя  Shocked и да давам ,но тя се роди 3 дни преди термин и аз твърдо отказах. Поръчах на мм лекарства за спиране на кърмата 24 часа след раждането ,той се допитал до гинеколога и той му отговорил,че по добре щастлива майка и спокойно бебе ,отколкото насилена майка да прави нещо ,което не иска и неспокойно бебе .Та купи ми ги той  и така.То не че имах някакви позиви за слизане на кърмата ,но аз за всеки случай .
Ако някоя жена кърми винаги се обръщам на другата страна и ми е неудобно .Добре ,че сега има памучни кърпи и спец. сутиени ,че да не е баш на показ всичко.
Детето ни беше в режим още от родилното, и аз гледах стерилно бебе ,изварявах и стерилизирах всичко до 2 години и сега й изварявам бутилките за вода ,спеше си в собствена стая от изписването , хранех на 3 часа ,а вечер между 12-6 ако се събудеше гушках и давах вода.Правех и пюретата ,киселото мляко и всичко , не съм ползвала детска кухня . Писала съм и из други теми за това ,но аз поемах нощните хранения до 12 ,а мм като ранобудник поемаше това от 6 и аз поспивах до 9 ,когато беше другото хранене.На 4 беше пила 2 АБ и тръгна на предучилищна тогава.
 Иначе тя си свикна с режима, спеше по цялата нощ от 6 седмична и беше бебе мечта- стои си в кошарката с часове будна и гукаща , занимава се , гледа си играчката или ни гледа от люлката или шезлонга, много бяхме навън по разходки из паркове на тишина и въздух по всяко време , не навличах с дрехи  и аз имах много време и бях много спокойна майка.ММ си беше взел отпуска 9 месеца и си я гледахме двамата и първите две години от живота  бяха прекрасни и сега си спомням с умиление тези моменти.
Та ,който както си го разбира да живее , аз споделих моя опит .Тръгвам,че ще окъснея вече. Лек ден ,момичета   bouquet

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 02:57 от Анонимен

# 122

и това вече съвсем ме довърши...  Joy Joy Joy Joy
а мъжа ми гледа вече на кръв до тук е на кило портокали и няколко банана, чака за вечеря зеле с моркови Simple Smile
хайде още малко смях на негов гръб сам си направи салатата докато изкъпя момчетата.
Сега дайте кулинарен съвет.Вторник -Ивановден му е варива.То е ясно че за гости ще има драно, ама за него какво да направя се чудя, някакви картофи пълнени, но като не може да яде нито кашкавал нито сметани, какво да сложа на него на картофите?Аз правя иначе с топени сирена бекон и кашкавал.Приемам съвети хем да става гарнитура за пържолите хем за основно на мъжа .

# 123
  • Fort Worth, TX
Maрче,аз му правя система тъй да се каже.Пие 1 шише после 1 месец поивка.След това още 1 пак почивка.Така три поредни пъти до евентуално на проелт или директно на есен.Аз пробиотици давам постоянно.Сега сме на този.Засега съм доволна.Пробвала съм всичко на пазара.
http://www.marvi.bg/lakto-4-vip-probiotik-jivi-laktobacili-15-kaps-6199.html

# 124
Джейми- бобена салата.
Преди от Лидъл купувах консерви с боб.
Две консерви, нарязани праз лук- 1 брой, кисели краставички- 1 буркан, печени червени чушки на дребно, чесън, олио, сол, оцет, чубрица- и основно, и гарнитура.
Що така се мъчи този твой мъж, изтървала съм.

# 125
  • Варна
O, Най-малкото коконче е наддало още!Браво! Hug

Много съм уморена-обикаляхме с детето по магазините, а много мразя! Twisted Evil
Покрай вас съм се надъхала да ставам по-добра кулинарка, че сега съм горе-долу зле. Laughing Ама на мен все ми готвят и ето го резулата. Crazy

# 126
Коконче браво,много се радвам за принцеската ти Hug
Щастливка много готини снимки,мн сладко семейство сте
Аз се мятам на дивана да гледам Титаник по бтв,класика в жанра си е тоя филм.После пак ще намина

# 127
  • UK
щастливка много сте хубави Hug благодаря ви момичета Hug

# 128
Мушкатова аз за запек давах на Емо хомеопатия.(nux vonica 9 CH).
Щастливка много съм загубена.Честит ти рожденник на патерици.
А проблемите дано се нареди всичко много скоро.Новата година с нов късмет да я започнете! Hug
Ставам да вечеряме,че от 30 мин викам за вечеря след малко ще ги зачаткам. #2gunfire
Гладна ли съм съм зла.
 Laughing

# 129
  • София
Беше ми скучно и забих в МОЛ-а. Този дето е до нас, той е малък ама достатъчен. Забих,  гащи и  две нощници-финтифлюшки, дето се държат на честна дума и мекички пантофи в лилаво . Има огромно намаление.  И аз като Стейси много мразя да ходя по магазините, ама нямаше какво да правя.
Креми, много често не му ли даваш Саностол? Давам един зимата и един есента. Толкова. Не е ли много витамини, че и те не са полезни в превишено количество. Не знам, не знам, само питам.  Peace
Джейми, картофи запечени с зехтин на фурна. Грах, грах...като яхния, ама по - добре само с масло. Взимам от този на Бондюел в консервите и го заливам с малко масло + копър.
Контеска, всичко което си изброила за кърменето, все едно аз го писах. Едно към едно. Може и да съм в грешка, но така ми идваше от вътре. Разликата е тази, че на мен хич, ама хич не ми хареса да гледам дете. Толкова много се изплаших, толкова ми беше трудно, сложно, въпреки че помощ имах във всеки един момент, че категорично си казах...никога, ама никога повече.  Това си беше закон № 1. Бях си до три години вкъщи, след това го пое мама, защото това социализиране в дет.градини ме изпълваше в див ужас. Тази жена му даде толкова много, че изобщо и за момент не съжалявах от решението си. Тя беше високо ерудирана, завършила итал.лицей,...жестока беше. Светла ѝ памет. Липсва ми много. Когато чета из разни теми, кой как се дразни от майка си, страшно се чудя, каква е тази работа... newsm78 ` що така не се разбират...
Тази вечер съм на портокали, фръц. Не ме канете, няма да ям.  Simple Smile

# 130
Ех не сте изпълнили заръката ми - само 3 страници сте изписали  Mr. Green
Коконке   Hug браво на малкото момиченце, супер е че наддава и не е в кувьоза вече. Скоро ще си я приберете в къщи.
Щастливка много сте сладки, благодаря че сподели снимките с нас  Hug
Тити честита сушилня, а хлебопекарната кога ще я получиш, нещо не ми се връща да чета ама се сещам че спомена  newsm78
Чета пици  сте щели да вечеряте  Joy, и у дома беше същото, още сутринта малкия ме изнуди да вечеряме пици, та врътнах 2 набързо.
Марчеваааа аз много се радвам когато някой се разбира (се е разбирал) с родителите си. Даже мъничко ви завиждам. Ама хора различни. Да не влизам в подробности. Аз така се чудя как не се разбират със свекървите, ама пак свят шарен.
Моята свекърва в сряда ни идва на гости и сигурно ще постои повечко, поне до РД на сина. Сега зимата няма какво да прави в Трявна и май не и се стои сама.
Контеса дано да си намериш такъв скиорски гащеризон. И аз зимата ходя със скиорски панталон (не е гащеризон), аз имам проблем с тазобедрените стави по рождение и зимата имам големи проблеми, та затова с тия дебели гащи ми е много добре. А на пролет като ги хвърля всички викат - Леле колко си отслабнала, та ми вдигат самочувствието  hahaha Joy
Лусс честити ви придобивки, много игра ви чака с тях  Hug

# 131
  • Fort Worth, TX
Цитат
Беше ми скучно и забих в МОЛ-а
Вече нямаш оправдание, че не ходиш по молове като те поканя на кафе. Mr. Green Mr. Green
По въпроса за даването е обсъдено с лл.
бАБчЕИ АЗ много се обличам.Моя мъж все ми вика, че може да му се отще, докато ме съблече.Задължително чоропогащник поне 80 дни, боди, ако не е боди е потник с тънка презрамка и блуза.Аксесоарите са шал и шапка.Имам една камара шалове и шапки.Демек с лилав шал нося лилава шапка.Писето яко ме подпали и смятам да си купя куки и едно кълбо и ще си плета шалове.
Утре кацам в Сф.Дано пием кафе.С това темпо като спееля Зк ще пия кафе само със Смърфа в Маями Mr. Green.Тука сте несериозни.
Славето, къде ли е?
Направо много ми домъчня за нея.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 21:57 от Kremi Kremi

# 132
  • София
Цитат
Вече нямаш оправдание, че не ходиш по молове като те поканя на кафе. Mr. Green Mr. Green

Joy Да, ама не се пуши....на пролет чак. На градинка.
Славунка-мравунка направо ни забрави. Тя още ли кара НГ.  newsm78  Трябва да и кажем, че тя е дошла вече и да се връща при нас.  Joy 

# 133
  • Fort Worth, TX
Цитат

Joy Да, ама не се пуши....на пролет чак. На градинка.
Славунка-мравунка направо ни забрави. Тя още ли кара НГ.  newsm78  Трябва да и кажем, че тя е дошла вече и да се връща при нас.  Joy 
Ти как летя до Италия?Как издържа?Не го приемам това за оправдание. Mr. GreenСериозно. Grinning

# 134
Баба яка чакам до петък да пристигне.Днес я поръчахме.ММ обича първо да гледа после да умува и на края стигнахме до общо решение.Днес се натоварих като магаре с 3 различни брашна,мая и т.н.
Едвам се доблачих до вкъщи.Ама понеже съм много умна.Имам една чанта (бабешка)на колелца и с нея пазарувам.Колкото пъти не я взема все се товаря и едвам се прибирам.
Ама ината е по-голям от мен.На почивки си се прибрах.
Я бързо да се организирате!Креми до кога ще ви се моли за кафе?

Общи условия

Активация на акаунт