Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 462
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
 Joy Да, ама не се пуши....на пролет чак. На градинка.
И аз така най-обичам. Детето добре ми дойде, защото преди това по паркове нямах много време да ходя. Зимата се принуждаваш да си вътре, но лятото предпочитам парк или градинка пред кафене.
Без цигара и аз издържам максимум час в заведение.
Лус и ние сме така. Събота и неделя се храним заедно, но като си е детето вкъщи обикновенно слагам на него и обядва сам. Аз не ям по едно и също време през деня. За вечеря пак се храни сам, ако баща му се замота в работата, няма да го държа гладен. Ако си дойде навреме, вечеряме заедно.
Само Славчето остана да се прибере. Аз не разбрах и кога точно замина и за колко време
Най-после съм готова с маникюра и сега пиша с по един пръст докато съхне

# 136
Уф и днес ми отиде диетата...до обяд всичко беше ок,ама след обед като направих пиците,и прасето в мен се събуди... Embarassed срам ме  е от себе си.
JMM,май и твоя мъж е на диетата,която и аз мисля да почвам(90 дневната),щом е на варива,може да ги смесва.Примерно някаква манджа с картофи и ориз,,морковчета,нещо ей такова в гювеча,става страшна гозбичка.
Някой навит да прави диета с мен от утре? newsm78
На мен,освен Славчето,ми се губи и Ангелчето newsm78

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 22:55 от Kaka Daka

# 137
Коконче, много се радвам за Теичка.  Hug Още малко остана и всички да сте си в къщи.  Hug

На всички  - лека нощ.  Hug Отивам при сукалчето си, че днес развалихме режима, но като си дойде кака и` и полудява това дете.  Heart Eyes

# 138
Кучо плаче. Два стационарни и три лаптопа (племеницата и тя се сдоби). Само за косматия няма.
Щастливка, на патерици да ти е жив и здрав рожденика.
Коконке, браво на Теа! Крачи бавно, но славно!
Марчелота, к`ви финтифлюшки, к`ви пет лева? Нали си на 105? Ще ти измръзнат карантиите.Simple Smile

# 139
  • при късмета
Мушкатова, тя Марчето с нощници спи. Веднъж като казах, че такова нещо даже нямам се чудеше кък спя  hahaha

# 140
  • София
..........
Марчелота, к`ви финтифлюшки, к`ви пет лева? Нали си на 105? Ще ти измръзнат карантиите.Simple Smile
Мушкатовааааа, Хортензияяяяя,  Simple Smile ама то за лятото бре, жена. Сега съм с кюлотки розови, бархетни на цветчета до колената. Красавица съм, фръц.  Heart Eyes

.......
Ти как летя до Италия?Как издържа?Не го приемам това за оправдание. Mr. GreenСериозно. Grinning
Е,  сега Италия. Там положението беше друго. Издържах ама трудно.  Mr. Green Със стъпването на земята, защото имаше и прекачване, запалвам цигара веднага, дърпам  няколко пъти бързо и гася. Някъде би трябвало да има из летището на Милано кабина за пушене, но аз не я открих, а и нямахме време, иначе щях да хукна да я гоня. Честно! При мен това си е проблем, зависимост от всякъде, не го крия. Виж там с Людка се вижте, тя е навитак от всякъде.  Аз съм гадна, вЕрвай ми.  Simple Smile

# 141
Хортензия, честит рожден ден на майка ти, да е жива и здрава   bouquet
Коконче, браво на Теа, чудесна новина! Дано скоро се гушкате всички вкъщи  Praynig
Тити, честита сушилня и от мен. И аз имам мерак за такова чудо, обаче пусто все място не достига  Tired
Да си кажа за кърменето и аз - кърмим се на поискване, денонощно, режим нямаме. И с Ванко бях така, и мога да кажа че благодарение на това не сме разбрали що е колики, зъби, имунизации и т.н. До сега не ми е боледувал сериозно, един - два пъти се опита, ама се оправихме с бабини илачи. Дано да ми е все така здравичък, Дея и тя, разбира се  Praynig
Уф за Ивановден не съм готова до никъде. Подаръците имам предвид. На мъжа ми мисля книга да му взема (от години все това си подаряваме с него), ама малкия Иван не съм го измислила още. То остана само утре, дано да е хубаво времето и да излезем с количката, иначе ще си остане без подарък горкия  Tired

Мушкатова, тя Марчето с нощници спи. Веднъж като казах, че такова нещо даже нямам се чудеше кък спя  hahaha
Laughing И аз нямам такова нещо. Сега за раждането си взех една, ама ми беше толкова неудобна, че я изхвърлих още в болницата.

# 142
  • София
Да и ми се омотват на вратлето чак, а ако съм и без гащурки...много е смешно, но нали си спя самичка, отделно,  все ми е тая. Simple Smile

# 143
  • при късмета
Приятелки скъпи,
искам да ви почерпя за рождения ден на детето ни и наша радост

Заповядайте

# 144
Нощната да застъпва вече. Не ми се спи, днес ударих една дрямка с малката и сега ще кукувам. Дали да не изгледам един филм?
Утре идва свекърва ми, поема децата, а аз тръгвам по изследвания два дни, на третия влизам.
Препоръчайте някой филм, ама нещо леко и весело. Не ми се гледа тежък сега.

# 145
Ма Ко, Честит рожден ден на малкия юнак! Да расте здрав и усмихнат! Да ви слуша и да ви радва!

# 146
  • София
Ма-ко, да ви е живо и здраво съкровището! Много усмивки на детското личице!

Скрит текст:

Хортензия, ще те мисля! Много стискам палци, много!

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 00:37 от marchеva14

# 147
Ма Ко честит рожден ден на детето, да е много весел и щастлив  newsm59  bigdance2 Tada
Мушкатова стискам силно палчета всичко да е наред  Hug Ще чакам да се включиш с добри новини.

# 148
Не ме отписвайте още Grinning. Не ми казахте филм, а вие двете ги поназнайвате.
Отивам за фас.

# 149
Ма ко честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав,весел и щастлив!
Мушкатова дано излежеш с добри новини.
Спя с пижамка.Нощници ползвах само в болницата.
До сега четах рецепти и теми за тея хлебопекарни.ИЗбодаха ми се очите.Чак очелките сложих.  :shock

Общи условия

Активация на акаунт