Интересни книги в електронен вариант-2

• 133 414
  • 334
  •   1
Отговори
# 60
ох, извинете за спама, видях че не съм на правилното място за търсене Sad
но определено мога да я препоръчам

# 61
  • Сред мелниците
Просто са прекрасни книги! За "Знахар" и "Морал", ако питаш......

Ето нещо което ще пробвам. За" Знахар" съм чувала, но не съм я чела. Дано не ме разочарова със стила си.   Че напоследък направих една серия...... Sad
Ако някой може да препоръча нещо друго на лекарска тема, приемам с благодарност.

# 62

Ето нещо което ще пробвам. За" Знахар" съм чувала, но не съм я чела. Дано не ме разочарова със стила си.   Че напоследък направих една серия...... Sad
Ако някой може да препоръча нещо друго на лекарска тема, приемам с благодарност.

Арчибалд Кронин - "Цитаделата" - http://chitanka.info/text/9414-tsitadelata
Ерик Сийгъл - "Лекари" - нещо по-съвременно...

# 63
  • Сред мелниците

Да, Цитаделата - подкрепям с две ръце, както се казва! Една от любимите ми книги.
Лекари, я търсих, вкл и по книжарници, накрая ми я  изпратиха в електронен вид, за което съм много благодарна, но беше в док. и така форматирано, че  беше адски трудно за четене на моя четец  и го отложих за по-добри времена.

# 64
  • София
А какво ще кажеш за Артър Хейли - Окончателна диагноза, Опасно лекарство, ако не си ги чела вече, разбира се.

# 65

Да, Цитаделата - подкрепям с две ръце, както се казва! Една от любимите ми книги.
Лекари, я търсих, вкл и по книжарници, накрая ми я  изпратиха в електронен вид, за което съм много благодарна, но беше в док. и така форматирано, че  беше адски трудно за четене на моя четец  и го отложих за по-добри времена.

"Лекари" 1 и 2 - Ерик Сийгъл - FB2, EPUB и MOBI...
Свали от тук...

# 66
# 67
  • Сред мелниците
Обичам този форум!
ventcis  Hug
Вени, Хейли е също добро предложение, съгласна съм. Чела съм ги макар и отдавна, благодяра че ме подсети да ги препрочета . За да не спамя още, да се оправдая с един линк за двете книги на Хейли

# 68
Знам, че не е по темата, но да споделя, че в mailboks вече има "А планините ехтяха"!
От кога я чакааам... Heart Eyes

# 69
  • London
От мен прпоръката е Шогун и Тайко, неверояни книги ...

http://chitanka.info/book/3067-tajko

http://chitanka.info/book/484-shogun

По принцип съм доста запалена по всичко азиатско без индийско.
Много искам пак да прочета "Пътя на Бушидо", но ...

# 70
Знам, че не е по темата, но да споделя, че в mailboks вече има "А планините ехтяха"!

Пак там може да се намери и "Чест" на Елиф Шафак, доста хора я търсеха.

# 71
Еха wish страшна новина. МЕРСИ!

# 72

И аз я чаках дълго и накрая си я купих.... Голямо разочарование беше. Момичетата тук ме предупредиха ама аз не вярвах,че след слънцата и хвърчилата тази ще е толкова безинтересна....Даже не помня за какво ставаше дума ooooh! Слънцата и хвърчилата обаче ще ги помня дълго Simple Smile

# 73

И аз я чаках дълго и накрая си я купих.... Голямо разочарование беше. Момичетата тук ме предупредиха ама аз не вярвах,че след слънцата и хвърчилата тази ще е толкова безинтересна....Даже не помня за какво ставаше дума ooooh! Слънцата и хвърчилата обаче ще ги помня дълго Simple Smile
Shocked
Сериозно?!
Аз бях останала с впечатлене, че е нещо като "черешката на тортата" след слънцата и хвърчилата. Мислех, да я започна след като довърша "Шантарам".

# 74

Shocked
Сериозно?!
Аз бях останала с впечатлене, че е нещо като "черешката на тортата" след слънцата и хвърчилата. Мислех, да я започна след като довърша "Шантарам".

Пробвай я Wink поне не си я платила Grinning И сега не съвсем по темата:
Скрит текст:
Говорила съм с един афганистанец за този писател и книгите му. Той сподели ,че има истина в тях но са писани под натиска на американците....

Общи условия

Активация на акаунт