Отговори
# 210
Моят мъж ми беше изварил помпата и ми я донесе в тенджерата, в която я беше изварявал - залепена с тиксо Simple Smile

Крем за дупе сме ползвали досега 2-3 пъти за 20 дни, и то, ако е била по-дълго напишкана, защото сме с многократни пелени, а не защото е имало конкретна нужда. Снощи я изкъпахме за сефте  Mr. Green Ползваме био-серията на Алверде от дм (Kleine Elfe бебешката серия), много съм доволна.
Коте,  Joy Joy Joy браво на мъжа ти, моят нямаше да се сети Mr. Green и за това ми се иска, аз да се подготвя, хаха Simple Smile
Хихи и честита първа баня на Мила Simple Smile bath1
Благодаря ти за отговора и на човечето също Simple Smile

# 211
Здравейте Simple Smile
На-ни, Маги, честити ви рожби, да ви радват много, да са здрави и щастливи! Hug
Мишеловска, и аз с наближаването на датата се шашкам, ама нормално.
Мама Тодорова, ужасно преживяване, настръхнах..
Елг, защо не се свържеш с консултант на ЛЛЛ? Може да помогнат.
Коте, много забавно е действал мъжа ти, изобретателно дори Mr. Green
Николета_21, има едни пликове дето се затварят отгоре с нещо като цип, в това съм я сложила..колко е стерилно не знам, и без това на място ще я мия с гореща вода и тва ще е всичко, предполагам...
Тори, къде се загуби?
пандите, не се ядосвайте!, мъже, няма оправия Simple Smile

# 212
Магииии и нани честито ви бебчета Simple Smile да са ви живи и здрави и много да ви радват ххх

Ние сме добре - Виви е много послушна - спинка, хапва и пълни памперса Simple Smile Само дето не качва грамчета още. Надявам се причината да е че е все пак се роди 5 седмици преди термин.

На всички мамчета в очакване стискам силно палци ххх
Перо, Принцесо, мама Тодорова, десита Бонита, Фейсче, Тонини, Яни Ди стиснати палци за вас- малко остана ххх

Честит имен ден на всички празнуващи ххх

# 213
Никито, аз не съм крила, че съм от онези мами дето кърменето не им е от първостепенна важност. Т.е ако има добре, ако няма има си ам. И сега и с каката правя и ще направя всичко необходимо, за да поема кърма. Но само крмене не ми е приятно. Не мога да го крия. Боли, бебето не захапва правилно, зърната се разраняват. Затова сега ще се цедя. Определено помпата ми прави по голям вакум отколкото бебо.
Та в тази връзка, ще бъда много благодарна Зеленкото ако има инфо за изцеждането да го пусне.

# 214
Здравейте мами! Изписахаме от болницата най сетне. Бях с високо кръвно 150 на 80 подути крака и напрваих агина. Сега ни пращат на консулт във Варна на бебечо му прескача сърчицето. smile3518
На всички родили Честито!!!

# 215
Момичета, искам да съобщя, че сестра ми днес ме дари с племенник. Тя е записана като miika ( с термин 04.01), бебето ще се казва Пламен- 3.800 кг, секцио (второ раждане).Много съм щастлива. Сега ще чакам и моя младеж Simple Smile към края на месеца.

# 216
Na-ni, Маги, честити ви бебешоци, здрави и щастливи.

Честито и на именниците!

Desi_89 стискам палци всичко да е наред.

Деситка, и мен ме оставиха да се наспя тези дни, много възпитани бебешоци  newsm44
Обаче непрекъснато сънувам как разни хора ми говорят, че трябва да сменя датата за секциото. А вече я смених веднъж и съня пак продължава. Дали да не върна старата  newsm78

# 217
Елг, аз с каката имах така ужасно разранени зърна, направо ми се ревеше...дължи се на неправилно слагане на бебето (позата), за това имах предвид, че може да те консултират. Иначе, много хубаво, че не ти е фикс идея, няма нужда от психясване по темата. Зеленкото ще се включи сигурно..а за зърната крем, и да, силиконови зърна помагат, и аз съм ползвала. Даже сега си взимам за болницата, че кой знае какво ще стане пак..

# 218
По въпроса за по-големите деца и бебето - ММ пък е абсолютно и безвъзвратно влюбен в дъщеря ни...При него обичта дойде с времето и грижите, връзката им се изгради постепенно, та мисля че и сега ще стане така -  не изведнъж да заобича детето, а полека лека. Но мен ме е страх тя да не се почувства пренебрегната - бе да искаме. Снощи например, помолих ММ да веме няколко от любимите и книжки и като дойдоха при мен събухме обувките, легнахме в болничното легло и около половин час четохме книжки и се гушкахме.  Heart EyesПосле реши да яде бисквити и стана Mr. GreenНашето бебе също ще дойде с подарък за кака- ако имаме късмет ще и го даде довечера.
Името- ММ ми даде пълна свобода да избера подходящото име за детето. Бях се спряла вече на едно име, но в последния момент започнах да се колебая. Избрах друго, за което знам, че е най-харесваното от мъжа ми име, знам че си мечтаеше ако има син да се казва така. бях против това име единствено, защото започваше с първата буква на името на свекърва ми, а аз съм твърдо против това да се кръщава на родата. Обаче направих компромис със себе си и записах детето така - в сърцето си знам, че не съм го кръстила на никого (то и с една буква кръщаване не става), а мъжът ми ще е безкрайно щастлив. А той го заслужава, именно защото не ме натисна и не ми постави никакви ултиматуми. за протокола - записах детето днес в 10.30, а до 10. 15 н не бях решила как ще се казва  Crazy
Маги, на_ни - честити съкровища.
П.С. при нас ситуацията е по-добре, днес дори една лекарка ми каа "Добре, че си настоявала и сме направили компромис, защото в състоянието на детето има драстична промяна"

# 219
Започна истинският бебевалеж!!! Толкова чакани kyllmg
Честито на всички обебили се мами, честита радост на татковците, лелите и всички роднини! Аз да се похваля, че племенницата ми роди (62 см. Shocked дъщеричка), една колежка и една съседка също вече са заедно със своите слънца!
Момичета, които гушкате рожбите си и се справяте с батковци и каки Hug, моите най-искрени възхищения! Като ви чета и толкова се вълнувам на съобразителността, нежността и вниманието, с които обгрижвате децата.
Специални  Hug на всички в очакване!
Кураж на Desi_89 и maggie_m!

# 220
Desi_89 като те нямаше от известно време си помислих, че вече си имате бебче, дано всичко да е наред. Стискам ти палци да се оправиш бързо и бебето да е здраво  Praynig Успех!
Честити нови бебенца на всички майки!   bigdance2
Кайлис скорошно прибиране у дома при малката  Simple Smile

# 221
Честито maggie_m - да са живи и здрави малките принцеси, бързо да наваксат и да си ги гушкаш !!! Честито ти и за именните дни !  Стискам палци всичко да е О.К. при вас !!!

# 222
Елг, аз с каката имах така ужасно разранени зърна, направо ми се ревеше...дължи се на неправилно слагане на бебето (позата), за това имах предвид, че може да те консултират. Иначе, много хубаво, че не ти е фикс идея, няма нужда от психясване по темата. Зеленкото ще се включи сигурно..а за зърната крем, и да, силиконови зърна помагат, и аз съм ползвала. Даже сега си взимам за болницата, че кой знае какво ще стане пак..
Ами аз там карах акушерките да ми показват, но и той като кака си ги ползва за биберони.

Кайлис, поздравления за името. Ти как си?

Ел83, честито на сестра ти.

Деси, кураж, малко остана

При нас мина педито. Нямаме никакъв шум на сърцето. Даже и в епикризата не го пише. Но понеже си ме знае каква съм откъчалка, ще ни наблюдава и за мое успокоение ще си направим консултация с кардиолог. Иначе сме здрави, големи, жилави. Доволна е.

# 223
Много ми е притеснено. От няколко дни бебе Панда много често повръща и по доста. Sad Ей го, повърна дори преди последното кърмене, уж бяха минали близо 3,5 часа от предното хранене, колко пъти се оригна, държах я изправена и не на поседно място вече беше повърнала поне 2 пъти!! Вече съм сигурна, че това с каката не ни се е случвало, не и до такава степен. Междувременно и пъшкането, охкането и напъването не спира. Ака нормално, но е голямо пънене по цял ден. Нещо се мъчи миличката... Sad

Деси 89, съжалявам за перипетиите, през които минавате. Sad Но съм сигурна, че всичко с теб и с бебо ще е наред! Бъди силна, наистина много ти се събра...  Hug

Ell_83, ееееха ама вие двете наговорили ли сте се??  Laughing И ние със сестра ми имаме дечица на една възраст, но пак имат 5 седмици разлика.

Miika, да ти е живо и здраво синчето!   bouquet

Кайлис, браво за решението за името, много мила постъпка, която съм сигурна, че ТМ страшно ще оцени.  Heart Eyes А ти умишлено ли не казваш името? Simple Smile

Елг, браво за хубавите новини!  Hug И не си откачалка, все пак доста се те стреснали в болницата!!

Никито, Елг, на мен пък (с каката) силиконовите зърна въобще не ми помогнаха, кремовете също. Разраних се до кръв и поне 2 седмици кърменето беше ад. Единственото, което ми помогна беше нон стоп оставяне на кърма да изсъхне върху зърната.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 15:43 от ♥Пандичка♥

# 224
Да се включа и аз по темата с кърменето. Благодаря на Панди за съвета с кърма за зърната - и при мен много помогна  Hug

Деси89 спокойно само - сигурна съм че с бебчо всичко ще е наред.

Миика честито ти бебче ххх

Панди и Виви така се напъваше и превиваше, и една вечер плака 4 часа без да спре...оказа се че е с колики и започнах Инфакол. Знам че ти писа че на Анди не са помогнали, но на Виви много помогнаха и продължава да си ака без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт