Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 703
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте!  wavey
Чета написаното в последните дни в темата, чета и разни въпроси и отговори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.2025  и се сещам

Скрит текст:
за вопъла и гнева на дядо Славейков
......
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

Петко Р. Славейков

И след всичко, което се говори и "твори" явно и не чак толкова явно, разни фалшиви и голословни призиви за зачитане и уважение към различното мнението, за спазване на правилата, за толерантност... ooooh!
Срам, срам за нас! Горко ни! Naughty

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 13:29 от Dilemi

# 496

Браво, бе! Вестник „Саббах” – жълта преса, Юксел Айтуг, Онур Акташ  – жълта преса, екипът на „Малък септемврийски проблем” – жълта преса, Керем Дерен – жълта преса, Тойгар Ъшъклъ – жълта преса… Всички интервюта, портрети и творчески биографии на актьори, които неизменно се публикуват в темата, – жълта преса… Ама кой да ги чете…
Интересното е, че дори същинската жълта преса няма какво да каже по отношение на Енгин Акюрек – освен нескопосаното интервю с онази митоманка Дж. Т. Ох, колко се радвам, че Енгин не дава хляб на разни многознайковци – няма сензации около него, няма скандали, и дори не си прави труда да се защити от клюките. Ето това се казва мъжкарско поведение. Единственото оръжие е да ги накаже с мълчание. И той го владее отлично.

Dilemi - за спойлера! newsm51

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 13:39 от loveofmine

# 497
Браво я!  Wink Точно Онур Акташ беше оплюван тук като жълтурко и откровено мразещ ЕА драскач. НЕ`ам нерви да се връщам назад, а и тук има специалисти по това. Могат да си направят този труд, ако не са заети с писане на доклади.   smile3523

# 498
barisea

КВФ
13еп.-48.09 такъв вираж на ляв десен завой (такова преминаване през шикана дори покойния Сена не е правил) Wink мъж не може да вземе с леко завъртане на д...то,поне аз не мога колкото и да се опитвам,а още по харектерно това се вижда в 79 еп.-59.26! Wink Десния завой кърти мивки отвсякъде! Mr. Green Тук при мен в офиса имаме 2 колежки хубавици на които им трябваха доста тренировки да успеят да изнесат задницата си така както Енгин,при положение,че са съблазнителки от класа.И те признаха,че той просто е впечатляващ и му станаха фенки,благодарение на мен,за което не искам аплодисменти. Hug Mr. Green
Що се отнася до писанията в преса и ел.медии ако се върнеш в темите между 50-та,80-та ще намериш инфо по въпроса още в далечната 2011 година ако не ме лъже паметта,но тогава списващите в темата дами бяха широко скроени и приеха това като нещо нормално,без да правят драми от това,защото те имаха очи да оценят таланта на Енгин,така както моята скромна личност! Hug

# 499
  • Пловдив

Първо да се насладим на този колаж.
.....................
Явно има недоразумение. Онур Акташ, той най-съвестно си следи новините и се стреми да отразява само проверени неща. Когато има нещо в което не е сигурен - си пише човекът. Даже се обажда в Ай Япъм, от уважение към Енгин и неговите фенове, за да не ги подведе - цитира мейлите си.
Е, Енгин не го женят и развеждат по 17 пъти, не го сгодяват, не го показват пиян-залян, не го цитират като пример за скудоумно изказване. Да, няма хляб в Енгин Акюрек за жълтата преса, нито за клеветнически сайтове. Говори само чрез екрана и само, когато има какво да каже.

# 500
mariana51
Цитат
Говори само чрез екрана и само, когато има какво да каже.

Талантлив, красив, умен, добродетелен, и няма какво да каже?! Много жалко.  Sad

Докато той мълчи, клюкарите говорят на воля, имат си и внимателна публика.

# 501
mariana51
Цитат
Говори само чрез екрана и само, когато има какво да каже.

Талантлив, красив, умен, добродетелен, и няма какво да каже?! Много жалко.  Sad

Докато той мълчи, клюкарите говорят на воля, имат си и внимателна публика.

Под клюкарки имаш в предвид "портите" нали? Thinking Wink

# 502
Противоречиш си,  barisea.  Peace Тези, които подозираме Енгин се осланяме на лични наблюдения и усещания на база жестове, някои особености на поведение и др.
И не само. Има и факти, които  могат да бъдат обяснени , с това, че ЕА е по-скоро  гей, отколкото, че не  е.
Напр. недооценяването и ингорирането му от журналистистите на Турция. Сякаш се знае нещо за него , което е нелицеприятно, срамно, позорно според морала, религията и традициите, но дълбоко интимно и не е за страниците на вестниците. И се говори под сурдинка за това. И има мълчаливо съгласие както да не се изнася нищо по темата, така и да не се пише нищо за ЕА. И затова има Фуркан, Акрслан и прочее, такива съмнителни източници на информация за турска звезда има само ЕА,  никой друг. Като нищо може да излезе, че тоя Фуркан е гадже на ЕА.
Военната служба. Има 3 причини за освобождаване от казармата в Турция. Инвалидност, здравословни причини и хомосексуализъм. При тежки и стресови условия хомото  става непридвидимо .Има откупуване, но това право не е абсолютно, трябва да лежиш малко по лагерите. Дюстабана не е причина за това. Има значение само за офицерския състав. Очаквах М-р Д като мъж да се изкаже, този факт беше споменат в един пост, но той си мълчи, та влизам  малко в  мъжка роля.
И трето, пасивността към събитията в Турция също може да се обясни, че има проблем около ЕА и по-добре е да си мълчи, за да не излезе по вестниците. И да разочарова феновете си.

# 503
  • Пловдив

Още един прекрасен колаж за плакат на любимия ни актьор.

# 504
.
Не знам защо толкова се кахърите за това,че Енгин не бил женен. По-добре ли е да се ожени и на шестия месец да се разведе.Имам чувството,че се смята за по-престижно да си разведен,отколкото да не си женен.Аз лично смятам,че подписът не е гаранция за любов и обич,напротив убива тръпката и се засилва чувството за собственост над партньора и не води до нищо добро.Със сигурност Енгин няма да се допита до мен какво да прави с живота си и ще вземе правилното решение,когато срещне точния човек.

# 505
Противоречиш си,  barisea.  Peace Тези, които подозираме Енгин се осланяме на лични наблюдения и усещания на база жестове, някои особености на поведение и др.
И не само. Има и факти, които  могат да бъдат обяснени , с това, че ЕА е по-скоро  гей, отколкото, че не  е.
Напр. недооценяването и ингорирането му от журналистистите на Турция. Сякаш се знае нещо за него , което е нелицеприятно, срамно, позорно според морала, религията и традициите, но дълбоко интимно и не е за страниците на вестниците. И се говори под сурдинка за това. И има мълчаливо съгласие както да не се изнася нищо по темата, така и да не се пише нищо за ЕА. И затова има Фуркан, Акрслан и прочее, такива съмнителни източници на информация за турска звезда има само ЕА,  никой друг. Като нищо може да излезе, че тоя Фуркан е гадже на ЕА.
Военната служба. Има 3 причини за освобождаване от казармата в Турция. Инвалидност, здравословни причини и хомосексуализъм. При тежки и стресови условия хомото  става непридвидимо .Има откупуване, но това право не е абсолютно, трябва да лежиш малко по лагерите. Дюстабана не е причина за това. Има значение само за офицерския състав. Очаквах М-р Д като мъж да се изкаже, този факт беше споменат в един пост, но той си мълчи, та влизам  малко в  мъжка роля.
И трето, пасивността към събитията в Турция също може да се обясни, че има проблем около ЕА и по-добре е да си мълчи, за да не излезе по вестниците. И да разочарова феновете си.

Пишеш по инерция,без да се замислиш! Naughty Би ли ми казала,каква е разликата между инвалидност и здравословни проблеми? Не съм чувал за инвалид без здравословни проблеми.Ти да не би да знаеш за такъв случай,а? toothMr. Green Аз не съм служил,защото съм все още кюрпе  tooth (само на 28 да се похваля Wink),но имам колега програмист,който е гей,на 37години и е служил в казармата!
Отделно доколкото си спомням,мисля чеЕнгин е служил малко и след това е прекъснал,като бяха го замесили в скандал,че командира му искал подкуп за да го пусне предсрочно,но затова не съм много сигурен!
Това,че е гей не е проблем и не разбирам,ти какво се радваш?Трябва да ти е тъжно,че за разлика от твоя безцветен и безличен кумир,Енгин пресъздаде по уникален начин образа на Мустафа Булут и докосна всеки който истински разбира от кино и най-вече от талант и изкуство!Капиш? Thinking

# 506
  • Пловдив

newsm74 Споделям  с любов.

# 507

Привет момичета !

Днес и аз като Ками ви подарявам една усмивка т.е. покана да се усмихнете и  вие.

Да забравите за напрежението и умората, да преборите с усмивка лошото в днешния ден !

Тук във виртуала и в частност темата за любимия ни актьор / всъщност форума е пълен с такива теми - за нечии любимци / сме се събрали да споделим и да дадем  по нещо от себе си  , което би зарадвало другите - колаж, снимка, клип или превод.

А не обратното. Да нагрубим и да оскърбим. Просто няма смисъл.

Всичко "навън" е пълно с немалко болка / чуйте новините за какво иде реч и дума /.

Тук съм / в темата / защото този млад актьор ме е впечатлил с огромния си талант, с невероятното си умение да пази личното си пространство и въобще не ме интересува на коя партия е член.

За мен съществува  единствено човека  и актьора Енгин Акюрек.

Това което ми е "дал" и това което мога аз да му "дам".

Той ми дава своето екранно присъствие, аз му давам своята безпрекословна обич.

Ще си гледам старите му проекти, ще си чакам търпеливо новите, дай боже да изгледам  на живо и  филма следващия месец, въобще свободното ми време / това което е посветено на него /  е най-правилно организирано.

Ще започне новото дизи, надявам се в темата да влязат и нови момичета. Ще си имаме приятните моменти на виртуалното обсъждане и общуване помежду си.

Engin Akyürek - My Number One...

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 14:53 от Марта_49

# 508
Противоречиш си,  barisea.  Peace В единия абзац твърдиш, че в консервативна Турция няма начин някой да си извади "тъмната страна" без да се самоубие кариерно. В следващия искаш да ти се представят доказателства. Тези, които подозираме Енгин се осланяме на лични наблюдения и усещания на база жестове, някои особености на поведение и др. А това, че се интересуваме от жълтини и жълта преса е "углавно престъпление".  tooth Само дето почти всички новини в последно време идват точно от жълти сайтове и абсолютно авторитетния Фуркан.  Wink

Ами противоречих си умишлено! Исках да покажа колко абсурдно е да се подмятат такива неща, при положение, че е невъзможно да се докажат неоспоримо. Интересни ми бяха разсъжденията на clio и ме накараха да се замисля, наистина. Не че няма как да се оспори всяко едно от "доказателствата" й, но това означава да задълбаваме тази безкрайна глупост. А това едва ли ще е приятно на повечето от нас.
Развесели ме аргументът на Mr D с 13 серия от КВФ. Специално си я пуснах да го видя това прословуто завъртане, дето съм го изпуснала след толкова гледане, но... нищо не видях  Thinking Поне не нещо, което да ме впечатли и да да се налага да го тренирам.  Laughing Но както вече казах, аргументи от типа "вижте му походката" изобщо не са състоятелни.
И няколко думи към тези, които казват: "Абе, няма значение, какво ако е такъв или онакъв!" Така е, за играта му няма, но аз все се поставям на мястото на човека. Ако е такъв, тогава ОК, ще си търпи подмятанията и намеците. Ами ако не е? Съгласна съм, много мъжкарски се държи като не се оправдава като ученичка, но едва ли му е много приятно. Защото колкото и да твърдим, че живеем в толерантно общество, че това няма значение, истината е, че НЕ Е ТАКА. Тези хора векове наред са били и може би ще продължават да бъдат поне докато е живо нашето поколение, обект на презрение, сочене с пръст и отхвърляне. Законите на държавата може и да ги защитават вече, но мисленето на хората хич не се съобразява със законите на държавата. Само като пример вмятам отношението към Мариус Куркински - един безумно талантлив актьор, който откровено си е "признал" всичко - как ли не го наричат, какви ли не цинизми съм изчела по негов адрес в мрежите! Да не говорим пък за Турция! Затова "лепването" на подобни етикети е винаги гадно, независимо дали отговаря на истината или не. Затова се подразних на днешния намек на Mr D и му отговорих, та се заформи една дискусия - леле-мале  newsm78.
Просто не искам изобщо да се намекват тези неща, след като не могат да се докажат! И след това да се юрваме да повтаряме като папагали как за нас няма значение и как е важна играта му. За нас може и да няма, ама за него може и да има.
Това е, извинявайте, ако съм ви подразнила, но Mr D започна  Laughing

# 509
  • Пловдив

Керем Дерен днес в туитър:

"bi küçük eylül - когато прочетох - като две струни отекнаха в главата ми."
"Човек, когото навремето обичах, ми подари кутия, пълна с мрак. Отне ми години, за да разбера, че това също е подарък"

Общи условия

Активация на акаунт