Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 779
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Добър ден. Simple Smile

Дали пък някоя гъркиня (да не вярваш! Simple Smile)) е надникнала в бг-мама,  newsm78 за да се запознае с нашата темичка и и е харесала идеята за безкрайността? Simple Smile)) Е, тъй или инак - обектът за мен си заслужава мултипликацията. Както винаги. Simple Smile

# 481
M-r D., по-интересен е въпроса като ти докарва киселини въпросния защо си го причиняваш?  Thinking Мазохизъм някакъв те гони да му следиш изявите.  Mr. Green Ако е само повод да си пуснеш Облака с Енгин за оправяне на вкуса и добиване на смисъл лошо.  Naughty Като виден фен на Мустафа в изпълнение на Енгин Акюрек  не би трябвало да търсиш странични импулси за постоянното  му гледане. Тук мнозина го постигат само с изкуството на дзен.  smile3535

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 12:40 от selfie

# 482

Сравнение между сходни емоционални състояния на двамата герои на Енгин, за които най-често си говорим... Очевадно е колко различни са двамата...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасен е!

# 483
Привет,момичета!
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Тануша,Ели   love001  love001

Мариана,благодаря за инфото!   bouquet

А това за прозрение

Скрит текст:

# 484

Димони, много ми харесва колажа ти.   bouquet
От мен - още едно сравнително колажче със сходни емоционални състояния на героите на Енгин.

# 485
Мале, излагацията продължава. Joy Само не си спомням,кога посред нощ съм сядал на компа,че и на въпроси съм отговарял. Mr. Green
На който не му е приятно тук просто да не влиза. Hug Има си куп други теми в които въпросните  си пишат,след това с друг ник си отговарят,след това си коментират отговорите и т.н. до безкрай,защото други не влизат при тях и всичко е ок, и не разбирам защо не са щастливи? Thinking
Аз се забавлявам тук и въпреки някои неудобства,като кича и безмислените и смешни сравнения,не се оплаквам,защото все пак се интересувам колко още може да се развие Енгин като актьор и кога ще си признае за тъмната страна от живота си! Hug

# 486

"Когато сълзите говорят с думи, а очите греят от щастие...това е Енгин Акюрек"
 newsm51
Хубав ден, момичета!
Вчера голям купон: статия от Юксел Айтуг, благодарствено писмо от Енгин и екипа на "Малък септемврийски проблем", Керем Дерен не спира да чурулика...Найс, а?

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 12:17 от loveofmine

# 487

Днес съм на тема сравнителни колажчета. Simple Smile Колко начина има да покаже човек учудване? Много, ако човекът е Енгин в различна роля. Simple Smile))

# 488
Здравейте и хубав ден  Hug

Ха по принцип ЕА не ходи много много на местата със "светската шумитевица", за да го забележат на така наречените светски партита
Е ,няма да е зле, да го видим и в официален костюм, че му върви много  Heart Eyes
Но е ясно  Crossing Arms  Не може всички да вършеят де що има алкохол аванта  Joy  cheers  Drunk
От време на време, когато има филм, медиите споменават по нещо и за Енгин  Nature Sun With Face

Ех, че ме развесели - супер! Точно такива мнения обичам.

# 489
все пак се интересувам колко още може да се развие Енгин като актьор и кога ще си признае за тъмната страна от живота си! Hug
Оф, мислех днес да не влизам изобщо, ама ти си голяма драка! Все с тая тъмна страна, та тъмна страна! Енгин ще се развива като актьор докато е жив, защото способностите му са наистина големи, а за тъмната страна (ако изобщо я има!!!) едва ли ще признае някога, защото в страна като Турция това не е прието. Елтън Джон и подобните му може и да признаха, дори да размахват тъмната си страна като байрак, но я ми покажи и една турска звезда (независимо от коя област), която да е признала подобно нещо! А и там ги има точно толкова, колкото навсякъде по света. Просто това е консервативна държава (макар и не колкото арабските) и подобно публично признание от негова страна ще е равносилно на самообезглавяване, независимо колко е талантлив. Просто жив ще го изядат жълтурковците. Пък и като го знаем как мълчи като партизанин на разпит за всичко, свързано с личния му живот, някак не си представям да се изтъпанчи пред цяла Турция и да каже...
А от теб, познавачо на тъмните страни  Wink, очаквам най-накрая да изплюеш поне едно доказателство в подкрепа на подмятанията си. А под "доказателство" разбирам: или лично изказване на Енгин, или на негов любовник, или снимка, или видео. Никакви такива "ама така си движи ръцете", "ама така си бърчи веждите", "ама така ходи", "ама така целува", "ама не е женен" и прочие глупости.
Извинявам се на останалите, които безумно се дразнят от коментирането на личния живот, вместо на работата на Енгин, но точно защото му дължим уважение, подскачам и размахвам пистолет, когато някой постоянно му надига чаршафите.  #2gunfire

# 490

Уауууу...Красота!

Интересен колаж и на Елинор...

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 13:04 от loveofmine

# 491

Simple Smile) Мене пък ти ме развесели, barisea. Simple Smile))) Има си хора за всичко. За някои е интересно долното бельо, за други - липсата на бельо, за трети няма значение опаковката - търсят съдържанието. Simple Smile)) За човека Енгин има достатъчно податки какъв е като характер - негови думи от интервюта, в които са обсъждани ролите и героите му, отзиви на колеги и хора, които са го срещали лично... В нито едно от тях, обаче, не личи каквато и да е "тъмна страна". Сигурно си ги има човекът, ама си ги пази за себе си. Simple Smile Предпочита да не ги обсъждат всички, не обича да храни "жълтурковците". Simple Smile) Чудесно се справя дотук. Аз поне му го признавам. Simple Smile

# 492

Simple Smile) Мене пък ти ме развесели, barisea. Simple Smile))) Има си хора за всичко. За някои е интересно долното бельо, за други - липсата на бельо, за трети няма значение опаковката - търсят съдържанието. Simple Smile)) За човека Енгин има достатъчно податки какъв е като характер - негови думи от интервюта, в които са обсъждани ролите и героите му, отзиви на колеги и хора, които са го срещали лично... В нито едно от тях, обаче, не личи каквато и да е "тъмна страна". Сигурно си ги има човекът, ама си ги пази за себе си. Simple Smile Предпочита да не ги обсъждат всички, не обича да храни "жълтурковците". Simple Smile) Чудесно се справя дотук. Аз поне му го признавам. Simple Smile
Съгласна! Справя се страхотно във всяко отношение, но това не сломява упоритостта на воайорите. "Колкото повече, толкова повече", както е казал Мечо Пух.

# 493
Отново влизам наготово да чета новини и да се наслаждавам на вашите идеи за колажи ,плакати и какво ли не още.В тази мъгла дето няма намерение да се вдига,вие сте като слънчев лъч,който се прокрадва между облаците. Затова няма да пропусна да ви кажа колко ви обичам и ако ви изпусна от полезрението си ми липсвате. Днес със сигурност ще видим тази прегръдка:

# 494
Противоречиш си,  barisea.  Peace В единия абзац твърдиш, че в консервативна Турция няма начин някой да си извади "тъмната страна" без да се самоубие кариерно. В следващия искаш да ти се представят доказателства. Тези, които подозираме Енгин се осланяме на лични наблюдения и усещания на база жестове, някои особености на поведение и др. А това, че се интересуваме от жълтини и жълта преса е "углавно престъпление".  tooth Само дето почти всички новини в последно време идват точно от жълти сайтове и абсолютно авторитетния Фуркан.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт