Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 787
  • 734
  •   1
Отговори
# 465

Момчето вече спи, прегърнало щастливо писмото от любимата...
Надявам се утре и ние да сме доволни - да има още новини и то - приятни. Simple Smile
Спокойна нощ.  smile3531 smile3531 smile3531

# 466
Ето подсказките, сложени от  ENGINcilerr (Engin Akyürek)  на 5-и януари

Скрит текст:
Bi küçük Eylül Meselesi`nin REPLİKLERİ
1 януари 2014 г. в 07:41

A) Aşkı hatırlamak :
    Eylül hatırlamadığı 1 ayın peşinden Bozcaada'ya gider ve daha sonra...

Ama 1 ay önce bir şey oldu. Eylül.
    - Ama herkes bu kadar iyiyse… O zaman ben niye bu kadar eksik hissediyorum?
    Eylül: Koşarak kaçıyorum. Sevmeyi hatırlamak, içimi acıtıyor.
    - İnanmıyorum ona. O zaman niye dinliyorum hala?
    - İnanmıyorum ona. Niye dinliyorum hala? Ona acıdığımdan mı yoksa anlattığı hikayesindeki kızı sevmeye mi başladım?
     "Kim olduğumuzu başkaları söyler bize."
    "Eylül. Beni hatırlamıyor musun? Sen burada, bu adada bana aşık oldun."
    "Aşkta birinin unutabilmesi için, öbürünün hatırlaması gerek."
    "Aşık olmanın değil, aşkı hatırlamanın hikayesi"
    "...aşkı hatırlamak, yaşamaktan hep daha yakın aşka."
    B) Aşkı yaşamak :

Popüler bir semtte yetişen Eylül ve Bozcaada'da kendi halinde yaşayan Tekin'in sıradışı birliktelikleri!Bozcaada'nın huzurlu ve sakin ortamında kendi halinde yaşayan Tekin... Kısaca "Tek"

O akşam Bozcaada’da çirkin bir adam, güzel bir kıza aşık oldu...
     - Çirkin insanlar güzel insanlar onları farketsin diye olmadık şeyler yaparlar...
    Tekin: Adadakiler bana yaklaşmazlar. ‘O tektir’derler. Onun gibisi bir daha gelmez
    - Her gün, babamı hatırlamak için, onun gibi traş oluyorum.
    - Senin gördüğün şeyi görmek istiyorum.
    + Sorun olmaz, hallederiz.
    "İnsan bi mucizeyi nasıl tekrarlar bilmiyorum."
    Eylül: Aşık olmak için fazla neşeliyim ben.
    "Bugün güzel, mükemmel, eşsiz hayatımın ilk günü."
    - Bugün her şeyim var. Bugün herkes beni seviyor.
    - Adada mahsur kalmış bir adamdan. En güzel hikayemi dinliyorum.
     - Oradan güneşin battığını gören bir daha ölümden korkmazmış..
     "Ben senle bambaşka biri olmuşum. Sanki…”
    by bi küçük Eylül Meselesi

превод с гугъл

Bi са представители на малкия септември емисията на линиите
1 януари 2014 г . в 07:41

A) Любовта да запомните :
    Изземване на септември, след първия месец и след това отива на Тенедос ...

Но имаше нещо преди около 1 месец. Септември.
    - Но всички са толкова добри ... Тогава защо се чувствам толкова непълна ?
    Септември : Бягам , бягане . Аз не обичам да се помни , че боли отвътре.
    - Не го вярвам. Тогава защо все още слушате ?
    - Не го вярвам. Защо аз съм все още слушате ? Трябва ли жалко него, ако неговата история започна да обичам момичето?
     " Кой ни казва, че други са били . "
    "Септември . Не ме ли помниш ли? Вие тук, на този остров , че си влюбен в мен . "
    " Забравете любов към някого , от друга страна трябва да се помни . "
    "Да бъдеш в любовта, но любовната история на спомен "
    " ... Любов, да се помни винаги да живеят по-близо до любовта. "
    B ) Любовта на живо :

Отглеждани в популярен квартал през септември и необичайни асоциации Текин живеят в Bozcaada притежавате ! Bozcaada живеят в изключително тиха и спокойна среда, един от техните ... С една дума , "Single "

Същата вечер в Bozcaada грозен мъж , се влюбва в едно красиво момиче ...
     - Грозни хора красивите хора не сме ги забелязали, така че те да правят неща ...
    Томпсън : Island Съдържание ме yaklaşmaz . " Той ще tektir'd . Не я харесвам повече
    - Всеки ден , да се помни, баща ми , тъй като той ще се обръсне .
    - Искам да видя това, което виждате .
    + Няма проблем , ще се справим .
    "Human б повтори чудото на това как аз не знам . "
    Септември : Обичам да бъде по-весело .
    "Това е един красив, отличен, уникална на първия ден от живота ми . "
    - Днес имам всичко. Днес всички ме обича.
    - От един човек в капан на острова. Аз слушам най-красивата история.
     - Виждайки слънцето залезе там не се страхува от смъртта повече ..
     "Аз бях с вас, аз съм напълно различен човек . Въпреки, че ... "
    от б малка Issue септември

Изглежда в темата не са слагани всичките, например това

Виждайки слънцето залезе там не се страхува от смъртта повече ..

# 467
Дейзи Hug здравей!
Не знам какви са им неяснотите около сериала, но не вярвам,
че главната актриса още не е избрана. Щом вече снимат / поне така ни информират/
не може тепърва да я избират. Тя трябва доста преди снимките да е запозната
с ролята си, а не направо да отива на снимачната площадка. Simple Smile

# 468

Лека нощ! Heart Eyes

# 469

Добро утро и спорен ден !

Нека и днес да имаме новини,още по-хубаво ще е да има  и някоя снимка ...

Елинор - хубаво сложи тези подсказки от ENGINcilerr (Engin Akyürek).

Аз също ги четох, но единственото което реших за тях е, че те / Енгинчилерките / също опитват да "наместят" пъзела кадри/реплики.

Има няколко неща  които, ако не са с абсолютно точен превод са страшно объркващи - напр. за мен това е " Не я харесвам повече" - кой или към кого са отправени - нали в турския няма род.

Керем Дерен добре ни подаде информация, снимки, подсказки и два трейлъра ... сега до 14 февруари да си ги "наместваме" .

Единственото което зная със сигурност  е, че от тези няколко ФБ фен страници на Енгин  все някой ще изгледа филма и ще подаде съответно съдържанието му.

Отбелязала съм - остават 37 дни до премиерата.

# 470
  • Пловдив

Здравейте момичета. С този колаж ви пожелавам и днешния ден да е изпълнен с новини за Енгин Акюрек. Чакаме новите изненади на Керем Дерен, чакаме и официалното обявяване на актьорския състав на „Kara Para Aşk”, както предположи, че скоро ще го научим Тойгар Ъшъклъ. Чакаме и кой ще познае участващите актьори....

# 471
Виждам, че за партньорка на Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk” се спряга и актрисата Leyla Lydia Tuğutlu. Като най-запозната да ви кажа, че тя снима в момента не главна роля, но важна поддържаща в "Кaradayi"/Хулиганът. Не ми е известно да има практика актьорите да се снимат едновременно в две дизита, но предвид интензивността на снимането е малко вероятно. И понеже съм запозната с този сериал моето мнение за девойката е, че е много красива, висока, прекрасна като визия, но е от категорията на така омразните ви "манекени". Нищо особено като игра. Направо слабо според мен.  Peace

И да поздравя di...va на патерица за постнатия коментар на Mammanewsm10 И на всички след това за забавните коментари.  Joy Някой утрепа рибата с това, че било нарушение на правилата.  Wink Други се вживяха в ролята на tatti  Wink, а трети директно посочиха виновниците tooth. Да не пускат тото.  Naughty Wink И аз да се пробвам да налучкам.  search Все ми се дава буква "м".  tooth

# 472

Добро утро и от мен на всички почитателки на Енгин!

Благодаря на Мариана за прекрасните фенски плакати, които е сложила, защото аз тези дни нямам време да следя новостите. Наистина са красиви и вдъхновяващи.

Така още повече ми се иска времето да забърза и да можем да гледаме и ние филма, незнайно кога. Но живот и здраве, който има желание ще го дочака.

# 473

Но защо турските медии не го оценят? Честно казано не разбирам, но нека ви кажа следното: Независимо от това колко го игнорират медиите и колко пренебрегват чудесното му представяне, Енгин Акюрек остава НОМЕР ЕДНО за своите предани фенове.
Като цяло статията е много интересна и заслужава коментар.
Излиза, че ЕА не се крие от медиите, за да стои настрана от светската шумитевица, вглъбен в себе си и отдаден на ролите си, нито, че му е слаб ПР-а, той просто е недооценен и неинтересен за медиите в Турция. Трябва да има причина за този информационен вакуум и игнор на ЕА.

# 474
Здравейте сладуранки.Първо от цялото си сърце благодаря на Марианка за превода на писмото от екипа на "Малък септемврийски проблем" и в частност от Енгин Акюрек.Много ме радва,когато първи разбираме новините.Благодаря Марианка.   newsm51 На всички вас момичета пожелавам един страхотен ден изпълнен с много усмивки,хубаво настроение с което да изпълните темата и много положителна енергия и любов,която всички заедно да изпратим към нашия любим актьор и човек Енгин Акюрек. Днес ви подарявам тази страхотна усмивка.    Успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug 

# 475
  • Пловдив

Eто още един плакат - Керем вероятно ще ни изненада с нещо много красиво, но и феновете не отстъпват.

# 476
Уау,какъв тежък ден беше вчера.Добре,че днес няма празник,та да вляза в релси. Wink Хубаво е,че темата за Енгин още си стои,защото малко ми е трудно сабахлям да мисля  правилно.
селфие,да ти имам вкуса към красивото. Mr. Green Тази не бих я отразил и с вежда дори. Hug
клио1978,идеална причина цял ден да мислиш по проблемите на ПР-а на Енгин и глобалното затопляне! Mr. Green Може и утре да се занимаваш с тези основополагащи за човечеството въпроси. tooth tooth tooth
Що се отнася до това кога разбирам новините,все ми е тая и не смятам да благодаря на никого! Naughty

# 477
селфие,да ти имам вкуса към красивото. Mr. Green Тази не бих я отразил и с вежда дори. Hug

Не ти и трябва.  Peace Да не ти напомням, че и "бозавия" за мен е красив.  Wink Всеки с вкуса си, а някои дори и с правото на липсата на такъв.   Wink Grinning

Що се отнася до това кога разбирам новините,все ми е тая и не смятам да благодаря на никого! Naughty

+ 1 Споделям!  Grinning

# 478
Здравейте и хубав ден  Hug

Излиза, че ЕА не се крие от медиите, за да стои настрана от светската шумитевица,

Ха по принцип ЕА не ходи много много на местата със "светската шумитевица", за да го забележат на така наречените светски партита
Е ,няма да е зле, да го видим и в официален костюм, че му върви много  Heart Eyes
Но е ясно  Crossing Arms  Не може всички да вършеят де що има алкохол аванта  Joy  cheers  Drunk
От време на време, когато има филм, медиите споменават по нещо и за Енгин  Nature Sun With Face

# 479
Бозавия за мен е като Алка Зелцер. Mr. Green Хвърлям му един поглед,изхвърлям вредните токсини по римския способ,избистрям погледа и си пускам някоя серия на Облака с Енгин Акюрек, за оправяне на вкуса в устната кухина, и денят ми добива смисъл! Hug Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт