Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 415
  • 734
  •   1
Отговори
# 615

newsm51
Я малко да оплакнем окото... секси отвсякъде.
Дори ключиците на Енгин са чувствени...
А мистър Д, ако е мъж, да не изказва мнение, все пак очите на една жена виждат много неща, които за един мъж са незабележими...

# 616
Любов,за мое огромно разочарование,преминаващо към огромно раздразнение и вече неприязън към Ay Yapim ми се струва,че "нашият" сериал няма да го бъде,поне не и в този пролетен сезон.Затова казвам,че поведението им е направо издевателство спрямо Енгин-аз просто не мога да си обясня на какво се дължи това-донесе им толкова пари и популярност,феновете искат да го гледат на екран и те не го използват. newsm78

# 617
Любов,за мое огромно разочарование,преминаващо към огромно раздразнение и вече неприязън към Ay Yapim ми се струва,че "нашият" сериал няма да го бъде,поне не и в този пролетен сезон.Затова казвам,че поведението им е направо издевателство спрямо Енгин-аз просто не мога да си обясня на какво се дължи това-донесе им толкова пари и популярност,феновете искат да го гледат на екран и те не го използват. newsm78

Да ме убиеш, не знам. Но аз много неща не мога да си обясня по отношение на нашите съседи. Например, всички се надпреварват да говорят за Енгин, сякаш не искат да останат  назад от общия хор, и - нищо конкретно. Но според мен не е работа на Енгин да прави опровержения, нито пък да се обажда. Той с когото трябва си е водил преговорите, всичко друго е плява за пълнеж...

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 11:43 от loveofmine

# 618

Велияна, това, което казваш, е нормалната реакция на ненормалното мълчание както на продуцентската къща, така и на Енгин, на неговия мениджър и т. н.
Само ще добавя, че това е издевателство и над феновете.

# 619

Велияна, това, което казваш, е нормалната реакция на ненормалното мълчание както на продуцентската къща, така и на Енгин, на неговия мениджър и т. н.
Само ще добавя, че това е издевателство и над феновете.

Натисни бутона и информирай модераторите да вземат мерки! Mr. Green tooth Joy tooth

# 620

Момичета,виждам,че не сте сменили плочата.Новото е,че Велиана се е появила.
Ето вижте и момчето се нервира,но....
Според мен организаторите са в патова ситуация - елитните актриси са заети или отказват,а второразрядните не стават или просто не им се рискува.Мен,честно да си кажа нито една не ме впечатли.Някои не ми допадат визуално,други съм ги гледала и ги намирам неподходящи. Със сигурност,когато започне сериала ще свикна по неволя и с партньорката на Енгин,както и в предишните продукции,защото аз следя филмите заради него.Е ако пък ме изненадат приятно.

# 621
Валя,не знам кой крив,кой прав в случая,но за мен тази ситуация не е нормална и е непечеливша за Ay Yapim.Тази продуцентска къща,независимо че минава за една от най-успешните, за мен олеква,аз вече не я приемам сериозно.(Не че за тях мнението ми има някакво значение Joy)
Милка,привет!Ще свикнем ,разбира се  с всяка партньорка на Енгин,стига да има сериал.Всеки има право на своя шанс и никога не се знае какво ще излезе от неизвестна до сега актриса-може пък да е скрито диамантче.

# 622
И защо така изведнъж ти олекна Ay Yapim, velijanaThinking Работят си хората. Ето продуцираха Eylül Meselesi, работят по Kurt Seyit ve Şura. Ако има какво да се каже за „Kara Para Aşk”  биха го казали.  Peace Не на тях се сърди, а на фенските фентъзита. Този мач вече е игран. Справка 20-те минути.  Wink

# 623
selfie,много е елементарно за обяснение-писанията за Kara Para Ask не са фенски писания и фантазия,а върху този сериал и гърба на Енгин  "се упражняваха" много медии и журналисти и това вече се случва за втори път.При минутите от пр.къща не реагираха,хайде преглътнахме го,сега се повтаря същото-мисля,че Енгин заслужава някаква реакция от тяхна страна.Казах,че това е моето мнение и то разбира се не задължава никого с нищо.

# 624
  • Пловдив
selfie,много е елементарно за обяснение-писанията за Kara Para Ask не са фенски писания и фантазия,а върху този сериал и гърба на Енгин  "се упражняваха" много медии и журналисти и това вече се случва за втори път.При минутите от пр.къща не реагираха,хайде преглътнахме го,сега се повтаря същото-мисля,че Енгин заслужава някаква реакция от тяхна страна.Казах,че това е моето мнение и то разбира се не задължава никого с нищо.

Използвам поста ти за отговор: Напротив, реагираха. Тогава Енгин го спрягаха за "Джевдет бей" - проект който не се осъществи по причини, че Орхан Памук не одобри сценария на Едже и Мелек. "20 минути" - знаем историята. След това, след голямо тиражиране по медиите, Япъмите написаха, че с Енгин и Джансу са работили прекрасно, но за сезон 2012/2013 нямат ангажименти с тях. ПР агенцията писа също тогава, че Енгин няма финализиран проект. Реакции, че няма проект имаше. Сега мълчанието им ни изпълва с надежда. Ново дизи ще има - актьори сами написаха, че са приели роли в "Мръсни пари, любов".

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 12:46 от mariana51

# 625
Мариана,права си-реагираха за Джевдет бей,за минутите не си спомням тяхна реакция(може би съм забравила).Дано  за KPA си права.Въпреки всичко,мисля че информация от тяхна страна за KPA вече е повече от наложителна-било то отричане или потвърждение. Peace

Скрит текст:
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201401/20140109.kyrzluvnxh.jpg
Замръзналият Ниагарски водопад

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 12:59 от velijana

# 626
selfie,много е елементарно за обяснение-писанията за Kara Para Ask не са фенски писания и фантазия,а върху този сериал и гърба на Енгин  "се упражняваха" много медии и журналисти и това вече се случва за втори път.При минутите от пр.къща не реагираха,хайде преглътнахме го,сега се повтаря същото-мисля,че Енгин заслужава някаква реакция от тяхна страна.Казах,че това е моето мнение и то разбира се не задължава никого с нищо.

Марияна добави "Джевдет бей и синове", от мен имаш "Медальона". Достатъчно материал за съдебен иск от страна на Енгин за злоупотреба с името му.

За подигравката с фенската любов и очаквания, думи нямам.

# 627
  • Пловдив

http://www.sacitaslan.com/engin-akyurekten-ekran-mujdesi-haberi- … 5za9jcPGc.twitter

Статия от днес:

"С Енгин Акюрек в новото дизи ще участва и младата актриса Тувана Тюркай.
Феновете ще могат да видят Енгин Акюрек и Тувана Тюркай в новия проект на  Ay Yapım - “Kara Para, Aşk”."

..................................

"Кой не иска да бъде щастлив? Но има и нещастие." - Cemal Süreya

...................................
Романът е "Джевдет бей и неговите синове" - в поста направих само анонс за припомняне....

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 13:03 от mariana51

# 628
Müthiş iddia! Engin Akyürek ile Öykü Karayel... http://gecce.com/foto-galeri/unluler/engin-akyurek-ile-oyku-kara … el-ayni-dizide-mi … pic.twitter.com/IKdXNAHpQY
Onur Aktaş tarafından retweetlendi

# 629

Един от прекрасните тъжни моменти

Общи условия

Активация на акаунт