Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 409
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Müthiş iddia! Engin Akyürek ile Öykü Karayel... http://gecce.com/foto-galeri/unluler/engin-akyurek-ile-oyku-kara … el-ayni-dizide-mi … pic.twitter.com/IKdXNAHpQY
Onur Aktaş tarafından retweetlendi

Благодаря за линка. Да следим....

# 631
Привет. Simple Smile

Благодаря за преводите и новините.   bouquet  bouquet

# 632

Невероятен,тъжен,объркан

# 633
Не 3сек., M-r D, а 3ч. да ми покажеш от филма е все тая, фантазирай си, не ме касае. Но в името на коректността и добрия тон, можеше да добавиш две думички само и да кажеш: "според мен... еди какво си". Но това няма да стане,... и затова, моля, не ми вади от 9 кладенеца вода, аз виждам всичко, което и другите виждат, с изключение на теб.

# 634
Ако броят на преглежданията на темата за Енгин Акюрек се увеличават една от причините е нарастващата и популярност тук.  tooth tooth tooth

# 635
Ако броят на преглежданията на темата за Енгин Акюрек се увеличават една от причините е нарастващата и популярност тук.
Grinning За нас е важно, че ти ни харесваш, selfie. Ей сега ще дойдат и другите за подкрепа... какво по-хубаво.

# 636
Цитат
И аз отворих въпросната тема и затворих бързо, докато не съм ослепяла. То отвсякъде мига, блеска, върти се, мърда, ходи, целувки, усмивки, синьо, червено, леле, та мале  ooooh! Безкрайно ми е далеч този жанр и не съм осведомена относно актьорските качества на този господин, но останах с впечатлението, че актьорската игра е последното нещо, от което се интересуват там, по-скоро са истерични маниашки писъци: "аааа, Енгин помръдна с малкия си пръст, колко невероятно секси!" ooooh!

Направо станахте за смЕх отвсякъде Joy

# 637
За нас е важно, че ти ни харесваш, selfie.

Амииииииии, бъркащ сЪ!  tooth Смятам да се прехвърля там, че е много забавно.  tooth

# 638
  • Пловдив
http://gecce.com/foto-galeri/unluler/engin-akyurek-ile-oyku-kara … el-ayni-dizide-mi

Снимка 1:

"Енгин Акюрек и Йойкю Карайел в един и същи сериал?"
"Започна да се изяснявя съставът на "Kara Para, Aşk", който ще се излъчва на екран по канал ATV."

Преводът е под снимките....

Снимка 2:
Скрит текст:

"След Енгин Акюрек и Тувана Тюркай, по-късно беше включена и Небахат Чехре."
Снимка 3:
Скрит текст:

"В сериала ‘AŞK’ Небахат Чехре получаваше по 25 000 TL за епизод, в "Kara Para, Aşk" ще участва за 30 000 TL за епизод."
Снимка 4:
Скрит текст:

"Както написа Онур Акташ в статията си, Ay Yapım са започнали снимките във Ван и ще съобщят водещите актьори."
Снимка 5:
Скрит текст:

Твърди се, че са водени разговори и с  Bade İşçil, Sedef Avcı и Leyla Lydia Tuğutlu, за участие в "Kara Para, Aşk".
Снимка 6:
Скрит текст:

"Днес се появи ново име."
Снимка 7:
Скрит текст:

"Твърди се, че Ay Yapım водят преговори с Öykü Karayel за участие в  "Kara Para, Aşk"
Снимка 8:
Скрит текст:

"Ако тези твърдения са верни, Öykü Karayel ще пресъздаде образа на ‘Pınar’ любовта на Енгин Акюрек от сериала."

# 639
За нас е важно, че ти ни харесваш, selfie.

Амииииииии, бъркащ сЪ!  tooth Смятам да се прехвърля там, че е много забавно.  tooth
Хайде, моля те, направи го! Но аз лично не ти вярвам.

# 640
Щом така мило ме молиш?   Thinking  Ммммммммммммммм?  newsm78 НЕ!  Naughty Ще ви липсвам.  Wink

# 641
  • Пловдив
Цитат
И аз отворих въпросната тема и затворих бързо, докато не съм ослепяла. То отвсякъде мига, блеска, върти се, мърда, ходи, целувки, усмивки, синьо, червено, леле, та мале  ooooh! Безкрайно ми е далеч този жанр и не съм осведомена относно актьорските качества на този господин, но останах с впечатлението, че актьорската игра е последното нещо, от което се интересуват там, по-скоро са истерични маниашки писъци: "аааа, Енгин помръдна с малкия си пръст, колко невероятно секси!" ooooh!

Направо станахте за смЕх отвсякъде Joy

Добре дошла. Смехът е здраве. Радвам се, че любопитството те е довело при нас. Енгин Акюрек ще спечели още един фен - разгледай първа страница на темата, погледни сериалите и всичко за него.

# 642
Щом така мило ме молиш?   Thinking  Ммммммммммммммм?  newsm78 НЕ!  Naughty Ще ви липсвам.  Wink
Ето, видя ли? Знаех си аз, че това са празни обещания!
Друго си е в темата за Енгин Акюрек - разговори, коментари, новини - всеки ден нещо става...Темата живее и диша...

# 643
И на моменти издиша.  Whistling Wink
На мен ми стана интересно, че при смешките съвсем непредубедени мацки веднага се светнаха, че Енгин е гей.  Thinking Peace

# 644
За нас е важно, че ти ни харесваш, selfie. Ей сега ще дойдат и другите за подкрепа... какво по-хубаво.

Амииииииии, бъркащ сЪ!  tooth Смятам да се прехвърля там, че е много забавно.  tooth
Хайде, моля те, направи го! Но аз лично не ти вярвам.
Естествено! Нали казах, дружките цъфнаха...

Общи условия

Активация на акаунт