Смешки от форума - 12

• 69 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
а ако наистина е гей, ще умрЪ от смях  hahaha

Ето, намерих къде съм го прочела Simple Smile

barisea,не сънувам Енгин и не съм хомофоб слава богу! Wink  Смятам,че е страхотен актьор именно заради факта,че изигра по такъв начин Булута като 100% мъж!Проблем тук имат тези които вечер заспиват и сънуват Енгин и това за тях че е гей е проблем и аз донякъде ги разбирам! Hug

А на La Sombra Бюрека ме разби  hahaha hahaha Дояде ми се някаква закуска сега
Crossing Arms

# 526
Как гей, бе?
И аз ходих вчера при тях и видях, че обсъждат негова снимка с приятелката му.
Естествено, коментара беше, че виждаш ли колко е щастлива тя до него, но пък на него му личало, че е бил леко стреснат на снимката.Сиреч, жив да го ожалиш, че не е щастлив с някоя съфорумка, а се е гаджосал с друга.
 Joy

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 14:49 от Чудо на чудесата

# 527
  • София
Снимки,снимки да пратят Joy
Мислех да го измайтапя, че не мога да се впусна в подобно необмислено приключение, без голи техни снимки - по инструментариум, ама рекох си, че е по-добре да си трая.  Mr. Green

Абе знаех си, че тоя Енгин е гей. Та ако ще да ме скъсат от ЛС-та фенките му. (Бабата на мъжа ми гледаше един сериал с него, от там го знам. Само по походката му го нарочих за мека китка. Ама бабата беше възмутена.  Laughing)
Е не - кажете ми, че зрението ми е разтроено. Темата за Енгин не може да е 243-та по ред. Не може! Това е невъзможно.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 14:02 от tonkabonka

# 528
Абе знаех си, че тоя Енгин е гей. Та ако ще да ме скъсат от ЛС-та фенките му. (Бабата на мъжа ми гледаше един сериал с него, от там го знам. Само по походката му го нарочих за мека китка. Ама бабата беше възмутена.  Laughing)

А, не  Naughty - аз попаднах на обсъждането как странно бяга и изкачва стъпала - имал дюстабан.

# 529
  • София
 Joy  Joy  Joy
И аз съм дюстабанлийка, ама не тичам като пе*ераст.

# 530
Цитат
Леки, /розови - нали така е прието в тази тема Peace/ и  от мен за тази вечер  Peace
Shocked Тез лелки много са загорели. Joy

P.S.: И това го постнах без да искам в тяхната тема, вместо тук. newsm43

# 531
  • София
hot tea, как можа да се навреш в шамарите.  Joy

# 532
ей ся ш'тъ докладват  hahaha

# 533
  • До сърцето...
Eй, момичета, тоя велик актьор вече 4-5 страници го обсъждате, барабар с фенките му...

И аз съм дюстабанлийка, ама не тичам като пе*ераст.

Ох, смях се със сълзи направо...

tonkabonka, чини ми се, че те чакат още по-горещи предложения ...

# 534
Семейно планиране:
Цитат
по принцип бебе не планувано, но от няколко дена като обследвам симптомите ме обзе
добрата идея, че няма да е никак зле едно сладко бебенце за Нова година.  Very Happy

JACKLIN*, внимавай, тежка клетва ще си навлечеш.  Laughing

Хахах,ще поръчам Киприанови молитви,за всеки случай:)И друго,изпитах искрено възхищение към търпеливостта на моредаторите,аз бих била груба...много:)
Ама поне ме разсмяха с тази тема,заспах ухилена:)

Така мислиш,защото още не си прочела постовете на модератора.Кой мислиш,че е M-r D,м?

# 535
  • София
tonkabonka, чини ми се, че те чакат още по-горещи предложения ...
В трепетно очакване съм!  Praynig  Mr. Green

# 536
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Луди, лудиии hahaha
Аз до вчера живеех в блажената заблуда, че по-вманиачени от фенките на Патинсън нема Rolling Eyes. Грешка, грешка, голяма грешка... Joy

# 537
  • Варна
Ужас! И аз надникнах във въпросната тема. Тези са за диагноза! Shocked

# 538
На мен би ми бил МНОГО интересен един статистическия разрез на Енгин-ките - възраст, образование, семейно положение, населено място, професионална заетост...

Имам обяснение защо го харесват толкова. Момчето е с толкова характерна балканска физиономия и излъчване, толкова е ... регионален и типичен за ареала, че със сигурност напомня на драгите съфорумки я за старите снимки на някой дядо, чичо или баща, я за някой съсед, съученик, братовчед, случаен познат и т.н. Аз лично го оприличавам на поне 10 човека, особено когато е с мустаци. Чак ми стана мило и се сетих за дядо и приятелите му  Heart Eyes

# 539
  • Ямбол
Ако вляза в темата и ги питам как са с главата, какво може да ми се случи?
И в подкрепа, ще ги уведомя, че в една тема друга, ги дават за пример за луди лели.

Общи условия

Активация на акаунт