Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 444
  • 734
  •   1
Отговори
# 60

Аз чак сега разбрах, че тези двамата са били двойка.  Rolling Eyes
За тези, които даже не са виждали този актьор, да поясня:
Бюлент Инал - главният герой в Karayilan.
А Karayilan е един от сериалите на първа страница в темата.
Е, тези двама актьори ако нямат връзка със старите проекти на Енгин Акюрек, здраве му кажи, макар че на Karayilan що му е Karayilan, като си има Низипли.  Wink

# 61

Че какво и е на темата, Марианка?    bouquet Жива и здрава си е. Simple Smile)) Много позитивна тема. Simple Smile)) И да не забравяме - много популярна. Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 18:45 от marytza

# 62

Аз чак сега разбрах, че тези двамата са били двойка.  Rolling Eyes
Е, тези двама актьори ако нямат връзка със старите проекти на Енгин Акюрек, здраве му кажи, макар че на Karayilan що му е Karayilan, като си има Низипли.  Wink

Нищо чудно няма в този факт!Тя е била двойка с половината мъже на Истанбул и Инал в това число. Hug Mr. Green Сега видях голямата му глава и може би греша за половина мъже на Истанбул? Thinking Може би тези с големи глави,пример сегашния и любовник!Май само франсето беше по елегантен,но бързо мина по реда си! Mr. Green

# 63
Поздравявам ви! Hug

# 64
  • Пловдив

Аз чак сега разбрах, че тези двамата са били двойка.  Rolling Eyes
Е, тези двама актьори ако нямат връзка със старите проекти на Енгин Акюрек, здраве му кажи, макар че на Karayilan що му е Karayilan, като си има Низипли.  Wink

Да. Снимката и коментарите са правени точно по време на превода на "Черната змия". Информацията не е нова за нас - просто сте я пропуснали. Няма лошо от повторение - нищо че към момента не е по темата.

# 65

Хубаво е това приятелство между Енгин и Сумру.

Два сериала заедно като колеги.

Година време след края на "КВФ" - заедно в компания и личи,че добре се разбират и забавляват.

Марица -

Да си припомним -

И едно щастливо семейство- на актьора Бюлент Инал /  Карайълан в едноименния сериал / 
Скрит текст:

# 66

Аз чак сега разбрах, че тези двамата са били двойка.  Rolling Eyes
Е, тези двама актьори ако нямат връзка със старите проекти на Енгин Акюрек, здраве му кажи, макар че на Karayilan що му е Karayilan, като си има Низипли.  Wink

Вехта история, човекът вече е щастливо женен...

# 67
  • В Града на Липите
Честита Нова 2014 година, момичета
Дано е много здрава, щастлива, успешна и пълна с много положителни емоции и пътешествия - и в реала и във виртуала. На кой както му е удобно и възможно  Hug

Изгледах и втория трейлър на "Септемврийския проблем". Много ми хареса. Надявам се Керем Дерен да не е позволил никаква намеса на жена си, и да я е държал предимно на плажа на острова, а не на снимачната площадка.
Докато го гледах, се зачудих как ли са се запознали тези двамата.  newsm78 Толкова са различни.

Дали пък това не е бил момента. Дали Текин, не й е помогнал в беда  newsm78 Или просто е рисувал на брега и тя се е появила като русалка пред очите му  Grinning
Както и да се е случило, ще ми е интересно да разбера.

Що се отнася до новия сериал, още не съм се настроила да повярвам напълно. Най-вече заради миналогодишното фиаско с Минутите. Обнадеждаващото тук е, че Пи-арката му още не е отрекла. Миналата година поне си направи труда да го съобщи  Grinning

Цитат
Много харесах превода на Валентина. Пране на пари. Промяната показва, , че филмът ще бъде екшън , махат романтичната линия и затова още няма  главна героиня. Всички персонажи са второстепенни, ченгето е главен герой.

Клио  Hug, според мен, заглавието "Пране на пари" е възможния най-лош избор, който биха могли да направят за един турски сериал, а и звучи скучно и неквинтесенционално. Моментално ще загубят 90% от аудиторията - т.е. домакините. Те искат лИбоФ, и ако може в повече дози, включително софри, кахърни погледи, пълни луни, три реда сълзи, и въобще драма на макс. Ще понесат някакси мръсните пари, и прането им, + стрелбите, болниците, затвора... и т.н. но няма ли любов и рейтинг няма да има  Grinning

Цитат
И без това ЕА няма слава на добър любовник. Що да го мъчат човека.

Всички знаем, включително и ти  Hug, че единствената слава, която има ЕА е на добър актьор. Всичко останало са теории на вероятности и заяждане  Wink

Нищо лично  Hug, просто мнение.

М-р Д., честно казано малко ме разочарова. М-р Уикъм е по-лош избор и от м-р Колинс  Joy  Joy

# 68

Какво ли не измислят. Simple Smile Сладури са феновете на Енгин. Simple Smile

# 69
Гадно,а! newsm78

# 70

Вехта история, човекът вече е щастливо женен...

Мхм, знам, но все пак благодаря.   bouquet

Скрит текст:
Вехто, но на точното място.

# 71

Сериалът е много хубав и който не го е гледал - сега е момента ... след толкова реклама.

Бюлент Инал - Карайълан

Илкер Аксум - Капитан/майор Ларош

Енгин Акюрек - Халим Низипли

# 72
Хриси,за много години! Hug
Поздрав за теб  bouquet

# 73

Скрит текст:
Есра в друго амплоа

http://www.youtube.com/watch?v=UqKMgrsP-PQ

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 19:19 от gphilipova

# 74
newsm51
Олееееее, много. Защо ти трябваше да ни напомняш. Бях я забравила тотално.....

Общи условия

Активация на акаунт