Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 860
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Ели ,да ти е жив и здрав именника и ти да му се радваш!  bouquet
Поздравявам ви с тази красота! Hug

# 271

newsm51

Паула, за оправяне на настроението...
Прекрасно   bouquet  bouquet

# 272
Здравейте!
Ели ,да ти е жив и здрав именника и ти да му се радваш!  bouquet
Поздравявам ви с тази красота! Hug

Дочи, тя красотата тук струи непрекъснато     bouquet  bouquet няма другаде такваз Heart Eyes

# 273

Я сега да си оправя и моето настроение... Красота!

# 274

Я сега да си оправя и моето настроение... Красота!

Оправи и моето -  Peace  bouquet smile3525

# 275

Е, каато сте казали красота... да се вместя и аз. Simple Smile С най-красивата импровизация, чрез която е изобразена любовна сцена без целувки. Simple Smile) Велик актьор е Енгин...  Heart Eyes

barisea,
Скрит текст:
понеже погледнах в профила ти къде си писала до идването ти в темата за ЕА, сега проявявам интерес и към филма по Нова. Стана ми интересно, след като прочетох твоите постове. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 20:37 от marytza

# 276

От мен ... целувки !

Такива едни ... въздушни !

За Енгин - винаги с

# 277

От мен ... целувки !

Такива едни ... въздушни !

Благодаря - днес целувките ни липсваха Peace Peace

# 278

[/quote]

Наистина ли не разбирате докъде сте стигнали в омразата си?  ooooh!

[/quote] Ама защо???? Явно съм прекалено нова, за да схвана  newsm78. Защо да се мразим? Нали харесваме един и същ човек? Тази тема не е ли в негова чест?

Ако "докладвате" Mr. D, недоумявам. Неговите постове чета с най-голям интерес. И уважение. Макар да ме дразни инатливият начин, по който повтаря, че ЕА е гей, без да си прави труда да докаже това с каквото и да било.  Но наистина поздравления за него! Съвсем искрено! Мъж, който е прозрял Мустафа Булут и се е захласнал по него до степен да иска да му прилича... Печели адмирациите ми отвсякъде. Само за сравнение ще кажа, че моят собствен възлюбен съпруг изгледа за мой хатър две серии, каза че фустите и забрадките са му в повече (демек, жените не се виждат достатъчно  hahaha), че Нарин е лигла (моля ви се!), а на Мустафа Булут му трябва мотика осми номер и копане до припадък, за да му излязат бесовете. Представяте ли си!!! Лично му предложих да спре да го гледа. Много ми е готин и много го обичам, ама за сладка приказка на тема ЕА не става.
А тук откривам един мъж, който гледа "женски филми" (според презрителното определение на самите мъже), та пушек се вдига, и най-важното - разбира какво гледа! И се възхищава от Булут! И нарича ЕА "най-талантливия турски актьор"! А вие се обиждате на остроумията му и го докладвате наистина като в детската градина.
Продължавайте, Mr D! С удоволствие ще кръстосвам шпага с Вас!  Wink

# 279

Милият Керим... Първо се влюбих в него...

После Булута  ми разби сърцето...

Сега очаквам Текин да ги отвее и двамата...

# 280

barisea,
Скрит текст:
понеже се погледнах в профила ти къде си писала до идването ти в темата за ЕА, сега проявявам интерес и към филма по Нова. Стана ми интересно, след като прочетох твоите постове. Simple Smile
Много се радвам. Аз по принцип съм страшен фен на британското кино, а този сериал е върхът! Направо няма слабо място. Е, май издразних феновете и в другата тема (явно имам талант  Laughing), но наистина Даунтън е образец за сериал във всяко отношение. Който иска да се научи как се правят - да го изгледа стотина пъти. Няма да има нужда от никакви академии.
А интересът ми към турските сериали е по-ограничен. Просто харесах Фатмагюл, там паднах в капана на ЕА, после изгледах всичко с него и продължавам да следя изявите му. Но иначе не съм така захласната по продукцията на комшиите. Вярно, водят ни с три дължини в тази област, но все пак има още доста бюрек да изядат, докато стигнат англичаните. (Дано не ме докладват за обида! Чувствата ми са най-добри и приятелски! Дори се запалих да уча турски!) Фатмагюл загледах, защото познавам отблизо жена, преживяла почти същото и почувствах филма някак близък. Във втори сезон започна да ми досажда безумно, но го изгледах заради ЕА, разбира се. А него слагам в топ 5 на най-добрите драматични актьори от това поколение в света! Сериозно!
Успех с Даунтън!

# 281
barisea
Скрит текст:
Много сериозно ме бъркате.Никога и никой не съм докладвала,а още по-малко м-р Д.  Joy Joy Joy То този шедьовър не е за изпускане. И е запознат с турските сериали, не само с любимеца.  smile3521 Всъщност най-големите докладчици са Дива и Валентина. Убедена съм,че Мама и Тати имат такава статистика. И тяхната единствена цел е закриване на темата.И ми се струва,че Тати отсъства,иначе това нарушение да му се постват нещата,които е писал на лични,едва ли ще остане ненаказано. Изобщо публикацията на лични съобщения е дълбоко неморален акт,но се прави от хора,които претендират да са моралисти.

Скрит текст:

# 282

Днес съм на вълна - гифчета.

37 серия

Димони - харесва ми колажа

# 283
А него слагам в топ 5 на най-добрите драматични актьори от това поколение в света! Сериозно!

Кои са другите в петицата?

# 284

...
А интересът ми към турските сериали е по-ограничен. Просто харесах Фатмагюл, там паднах в капана на ЕА, после изгледах всичко с него и продължавам да следя изявите му. Но иначе не съм така захласната по продукцията на комшиите. Вярно, водят ни с три дължини в тази област, но все пак има още доста бюрек да изядат, докато стигнат англичаните. (Дано не ме докладват за обида! Чувствата ми са най-добри и приятелски! Дори се запалих да уча турски!) Фатмагюл загледах, защото познавам отблизо жена, преживяла почти същото и почувствах филма някак близък. Във втори сезон започна да ми досажда безумно, но го изгледах заради ЕА, разбира се. А него слагам в топ 5 на най-добрите драматични актьори от това поколение в света! Сериозно!
Успех с Даунтън!

При мен интересът изобщо към сериалите е ограничен, ако не са тип серия за серия като кримките, например. Но си спомням, че навремето гледах с огромен интерес Форсайтови. Simple Smile Сега интересът ми се изчерпва само със сериалите и филмите, в които участва Енгин Акюрек.
Що се отнася до класацията ти топ 5, май единствената разлика между нас в това отношение е, че за мен ЕА я оглавява. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт