Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 433
  • 734
  •   1
Отговори
# 540

Вижте колко е различен във всеки един миг.Иска ми се да знам какво си мисли във всеки един момент  от тези кадри.

# 541

Дочи прекрасни спойлери

# 542

Вижте колко е различен във всеки един миг.Иска ми се да знам какво си мисли във всеки един момент  от тези кадри.

Ще, Миле... кажи-речи не остана време да чакаме. Simple Smile

Аз много го харесвам в тази сцена. Според мен тук могат да се разчетат много емоции.

Р.Р. barisea,

Скрит текст:
след две изгледани серии на Даунтаун, ми прави впечатление едно голямо несъответствие в сериала - има твърде много близост м/у обслужващия персонал и господарите. Тъй като съм гледала филми за вазстановки на отминали епохи, в които съвременни хора са били подлагани на изпитанието да живеят месеци наред точно по начина, съответстващ на тази епоха и да изпълняват задълженията именно на персонал и господари и то във Великобритания, съм на мнение, че в този филм са допуснати твърде много волности в държанието на едните спрямо другите, които ме озадачават. Може пък в това имение нещата да са били различни... но...  newsm78

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 19:53 от marytza

# 543
  • Пловдив

Камиончето и то на плаката....

# 544

Р.Р. barisea,

Скрит текст:
след две изгледани серии на Даунтаун, ми прави впечатление едно голямо несъответствие в сериала - има твърде много близост м/у обслужващия персонал и господарите. Тъй като съм гледала филми за вазстановки на отминали епохи, в които съвременни хора са били подлагани на изпитанието да живеят месеци наред точно по начина, съответстващ на тази епоха и да изпълняват задълженията именно на персонал и господари и то във Великобритания, съм на мнение, че в този филм са допуснати твърде много волности в държанието на едните спрямо другите, които ме озадачават. Може пък в това имение нещата да са били различни... но...  newsm78
[/quote]
Скрит текст:
E, не знам дали това е несъответствие или не. Ние сме свикнали с модела от романите на Дикенс и с малко "болшевишката" идея за злия господар и добрия слуга. Така че, не съм сигурна дали нашите представи са верен критерий. А и те може би са искали да покажат "идеалните господари". Кой знае... Но това не намалява възхищението ми от сериала  Hug
Скрит текст:

# 545
Ха, Mr D, чак сега като се върнах от работа и прегледах днешните писаници, забелязах, че си приложил и втори "аргумент" - от 79 серия. Днес съм го пропуснала. Изгледах го, естествено. Голям си образ! Личи, че не си ходил в казарма... Това "завъртане" се прави на пета и пръсти, а не с кръста!!!! Казвам ти със сигурност, опирайки се на опита си на мажоретка (в по-добрите ми години). Хи-хи-хи! Ако искаш, мога да го направя наляво, надясно, в движение, от място... сто пъти. И ти, ако беше набивал крак в казармата, щеше да знаеш какво се прави, когато чуеш команда "наля-во!", "надяс-но!". Енгин може и да не е ходил в казарма, ама явно знае и дори го използва често. "Капиш?"

Аз разбирам,ама ти не си наясно и олекваш с такива твърдения. Wink Баща ми е офицер от резерва и дори и да не съм ходил в казармата съм наясно с командите в армията!Тези команди,които ти пишеш се изпълняват на място!Команда при движение е "С дясното (или лявото) рамо напред,ходом марш",но няма войник не само в НАТО,но и в бившия Варшавски договор,който да направи това движение завой на Енгин което коментираме,освен ако не искаш да ми кажеш,че смяташ г-н Акюрек за мажоретка? Mr. Green tooth tooth tooth

Скрит текст:
Благодаря ти, сладур, за разясненията по командите. Само да знаеш, че те са абсолютно същите и при мажоретките. Но явно за разлика от теб, аз не само ги знам, но и съм ги изпълнявала! Не ми ги е обяснявал тате. С лявото рамо, с дясното рамо - завива се все по един и същи начин. На пета и пръсти. Не с кръст. Така че, много сори, ама аргументите ти издишат. Пак се въртят около "леле, каква походка!".
А Енгин никога не биха го взели в мажоретния състав - много е дълъг  smile3532
И предлагам да не досаждаме повече на целия форум с познанията си по военно обучение  Wink.

# 546

Wink
Голям шемет беше Кадир. Simple Smile Много го харесвам. Simple Smile))

# 547
# 548

И аз"търся"  новини, пък все на трейлъра попадам ...

# 549

Скрит текст:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.2040

Ето че Мама е казала същото,което и аз писах преди време.

Марица
Скрит текст:
аз лично не виждам никакво преувеличено фамилиарничене. Сериалът е перфектен. Всички отношения отговарят както на характерите на героите,така и на времето. Действието се развива в началото на века. Индустриализация,синдикати,социално осъзнаване.

# 550

Скрит текст:

Марица
Скрит текст:
аз лично не виждам никакво преувеличено фамилиарничене. Сериалът е перфектен. Всички отношения отговарят както на характерите на героите,така и на времето. Действието се развива в началото на века. Индустриализация,синдикати,социално осъзнаване.
newsm51
Невероятен колаж!

# 551

Скрит текст:

Марица
Скрит текст:

Димони, колажът е супер - точно така се чувствам след трейлъра - извадена от равновесие. Simple Smile))

Скрит текст:
Мама е казала това, което сме казвали всички по едно или друго време. Simple Smile)

Скрит текст:
Не знам. В това, което гледах аз като възстановка (пак казвам - доброволците бяха подложени в продължение на месеци на изпитанието), много се държеше на спазването на поведението, диктувано от класовите различия. Сериите бяха направени по исторически документи - правилници, етикет и пр. и пр. неща. Там слугите нямаха право да гъкнат в присъствието на господарите си, ако не им е зададен въпрос. И пак повтарям - времето беше началото на 20-и век, мястото - британско имение. Simple Smile Затова сега се шашкам от сцените, в които господарката чака слугата да и даде съвет или се допитва до камериерката си как да постъпва, икономката си позволява да поучава и пр. и пр. Simple Smile)) Твърде рано е да кажа какъв е сериалът според мен. Ако го догледам, значи е хубав. Wink)) Поне не съм се отказала още след първата (всъщност, 9-а по ред) серия. Simple Smile)) 

# 552
  • Пловдив

От гъркините....

# 553

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 21:54 от Dimony

# 554
  • Пловдив

"Достатъчно ми е да погледна усмивката му и цял ден съм щастлива."
Скрит текст:
It's enough for me to look at his smile to be happy in my day.

Общи условия

Активация на акаунт