Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 517
  • 734
  •   1
Отговори
# 555

Благодаря ти, сладур, за разясненията по командите. Само да знаеш, че те са абсолютно същите и при мажоретките. Но явно за разлика от теб, аз не само ги знам, но и съм ги изпълнявала! Не ми ги е обяснявал тате. С лявото рамо, с дясното рамо - завива се все по един и същи начин. На пета и пръсти. Не с кръст. Така че, много сори, ама аргументите ти издишат. Пак се въртят около "леле, каква походка!".
А Енгин никога не биха го взели в мажоретния състав - много е дълъг  smile3532
И предлагам да не досаждаме повече на целия форум с познанията си по военно обучение  Wink.

Тати нищо не ми е обеснявал.Виждал съм ги на живо в армията,която за съжаление вече не съществува! Стана ми ясно,че не правиш разлика между обръщане на 90 или 180 градуса на място и обръщане в движение,но все пак ти си жена,пък дори и била някога мажоретка.  Misc Ghost Mr. GreenПростено да ти е. Hug
Не бях се замислял,че високият ръст на г-х Акюрек може да е пречка в какъвто и да е аспект. Thinking От твоите думи съдя,че ако беше с нормален веднага биха го взели за мажоретка. Mr. Green Радвам се,че и ти оценяваш плавните му и женствени движения! Peace Mr. GreenПрозрението понякога идва късно,но по-добре така отколкото никога. tooth tooth tooth

# 556

Скрит текст:

# 557

Скрит текст:

newsm51
Прекрасен колаж, прекрасен клип и най-прекрасната тема!

# 558
Лека нощ,момичета! Hug

# 559

Прекрасен!!!!!!Очароващ, въздействащ!!!!!

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 22:41 от PaulaSS

# 560
# 561
Fatmagülün Suçu Ne - Kerim -ÖYLE SARHOŞ OLSAM Kİ

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 23:07 от Марта_49

# 562

Благодаря ти, сладур, за разясненията по командите. Само да знаеш, че те са абсолютно същите и при мажоретките. Но явно за разлика от теб, аз не само ги знам, но и съм ги изпълнявала! Не ми ги е обяснявал тате. С лявото рамо, с дясното рамо - завива се все по един и същи начин. На пета и пръсти. Не с кръст. Така че, много сори, ама аргументите ти издишат. Пак се въртят около "леле, каква походка!".
А Енгин никога не биха го взели в мажоретния състав - много е дълъг  smile3532
И предлагам да не досаждаме повече на целия форум с познанията си по военно обучение  Wink.

Тати нищо не ми е обеснявал.Виждал съм ги на живо в армията,която за съжаление вече не съществува! Стана ми ясно,че не правиш разлика между обръщане на 90 или 180 градуса на място и обръщане в движение,но все пак ти си жена,пък дори и била някога мажоретка.  Misc Ghost Mr. GreenПростено да ти е. Hug
Не бях се замислял,че високият ръст на г-х Акюрек може да е пречка в какъвто и да е аспект. Thinking От твоите думи съдя,че ако беше с нормален веднага биха го взели за мажоретка. Mr. Green Радвам се,че и ти оценяваш плавните му и женствени движения! Peace Mr. GreenПрозрението понякога идва късно,но по-добре така отколкото никога. tooth tooth tooth

Ох, ша та изям! Най-вече за това, че ми е простено. Бях се притеснила, че ще си умра непростена.  Cry
Прозрението още не ме е споходило. Очаквам го тепърва. За да разбера разликата между 90 и 180 градуса.
А сега сериозно - мисля, че вече обясних защо ме дразнят тези намеци за "женствените движения" и прочие - защото в нашето "толерантно" общество веднъж да ти лепнат, че сестра ти е... (нали се сещаш)  Blush ти върви доказвай, че нямаш сестра. Макар да твърдиш, че си "широко скроен" и "нямаш нищо против", самият начин, по който коментираш темата, показва, че изпитваш презрение към гейовете. Не че те обвинявам - наистина обществото ни е такова. Уж всички са с равни права, ама най-големият ужас за един мъж е да не го помислят за гей. Затова и измислихте тая мода да ходите небръснати, да се нашишквате на врат и да си държите ръцете на буква Ф - да не би случайно да не изглеждате достатъчно мъжествени! (Нямам предвид лично теб, не съм те виждала и не знам как си държиш ръцете.) Дори голяма част от истинските гейове се напъват да изглеждат като тестостеронни мъжаги... щото сме много "широко скроени".
Точно затова упорствам в настояването си да не правиш такива квалификации, след като ти е невъзможно да ги докажеш. Казвам "докажеш", а не да разсъждаваш на глас. Гадно е, разбери! Представям си как бих се почувствала, ако някой приказва така за сина ми. Не казвам, че Енгин чете точно нашия форум  Joy , но за съжаление сигурно си има и други "почитатели" като тебе - дето вместо на ръка, гледат на походка. Само си помисли как се чувства.
Вярвам ти, че изпитваш възхищение от таланта му, но защо не можеш да преглътнеш идеята, че МОЖЕ и да е хетеро, наистина не знам...   Heart Eyes
Night, bro! Сънувай Енгин Wink

# 563
 Two Hearts Чар, който те завладява магнетично...

# 564

Уф... ей тая сцена колкото и пъти да я гледам, все ще ме умилява Керим с вида и заявлението си "Няма да те оставя"...  Heart Eyes

PaulaSS, внимавай... ако си податлива на внушения. Simple Smile Фен страниците във ФБ са пълни с подобни поетични откровения. Simple Smile  Hug

# 565
PaulaSS добре ли си? Thinking Мога ли да ти помогна с нещо? Mr. Green

Смятам, че съм добре! Peace А, и любимите ми хора около мен ме възприемат идеално! Peace

Някакъв проблем - за Вас????

Това , че цитирам нечий цитат, който се е вързал с колажа ли Ви притесни????? newsm78 newsm78

Ууууааааууу,  doh doh doh забравила съм кавичките на цитата!!!!!!

# 566
  • Пловдив

Трейлър 1: http://vbox7.com/play:4fd48f353c

Той и във филма - визирам трейлър 1 казва:
Т: "Никога повече няма да те изоставя."

Да не се сърди и трейлър 2: http://www.vbox7.com/play:ff42dafe2d

# 567
Определено. Thinking Не тръгвай по лошия път. Naughty Истината и обективността е в простите неща.Мисля,че не бива  да тръгваш в посоката на идолопоклонничеството.Крачката между смешното и трагичното е много малка.Тук има неспасяеми случаи.Не влизай в тази групичка.Нищо добро не те чака. Wink

# 568
Скрит текст:

Трейлър 1: http://vbox7.com/play:4fd48f353c

Той и във филма - визирам трейлър 1 казва:
Т: "Никога повече няма да те изоставя."

Да не се сърди и трейлър 2: http://www.vbox7.com/play:ff42dafe2d

Ахам. Ама ще видим във филма какво ще му е изражението. Simple Smile Със сигурност същата реплика няма да изглежда по същия начин. Текин няма да е Керим.  Peace

# 569

Общи условия

Активация на акаунт