Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 441
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Здравейте момичета, исках пак да гледам Каква е вината на фатмагюл, но го намирам само преведен на бългърски, а ми се иска със субтитри, защото определено разликата е ограмно. Не ми допадат гласовете на дубльорите. Опитах се да го открия, но не успях. Някои може ли да ми помогне и да ми каже къде да голедам. Видях,че на първа страница на тамата ви има линк, но не ми се отваря

Става по два начина: С регистрация към сайта vk.com по класическия начин или чрез профила ви във фейсбук. Вторият е бърз и трябва само да намерите иконката на фейса, кликвате и готово.

# 601
Снощи пак са постнати кадрите които признавам си много ми липсваха.Енгин отива на парти с 3-тата си братовчедка, Mr. Green която е малко срамежлива и се крие от камерите.Освен тези 3 линка,които за жалост не се увеличават,тъй като няма как и интервюто с тази които иска да се направи на интересна,че е била гадже на Енгин без той да знае,други материали няма,колкото и да ви е мъчно.  Wink Hug
selfie,поне един път прояви естетически критерии и сложи някоя красива мадама,а не реквизит от Малък септемврийски проблем(плашилото).Добре,че е ден,защото аз съм малко стеснителен и плашлив, tantrum и не ми се ходи по никое време да ми леят куршум! tooth tooth tooth
Радвам се,че и "Великата порта" се е появила и се е записала,та да не забравя да и кажа,колко много ми липсва! Hug Mr. Green

# 602
M-r D., защо реши точно от мен да се жалваш?  newsm78  Hug Аз слагам линкове.  Peace Други пльоскат снимки дето ти докарват кошмари.  Wink  tooth tooth tooth
А тук станахме като БТ. Всички безработни ги курдисваме до Енгин да видим дали стават.  4470

# 603
И още една предполагаема партньорка.  В дЕсното ъгълче. Wink Жълтини!  Sunglasses

По списъка на предполагаемите партньорки, човек може да се запознае със съвременните турски актриси.  Simple Smile
Изредиха ли всички, или има още?  newsm78
Smile Не. Има още. Партньорката на Енгин е много важна. На продуцентите е ясно, че зрителите няма да им простят втора "Берен" ... и полагат старание. Нормално!
Ама наистина са хубави! На мен ми е адски гот да разбера, че наборът от актриси на комшиите не се свежда до една-две, втръснали до болка, които ще поднесат отново старите клишета и физиономии на изстрадалите зрители. Някои от тях са ужасяващо тъпи и с доста селско излъчване...

# 604

Добър ви ден,момичета!Нямаше ме няколко дни,но гледам,че в темата ни както винаги е оживено,кипят страсти и емоции.Момичета,чудесно е,че въпреки всичко успявате да поддържате огъня в "нашето огнище".Появили са се и нови дружки. smile3525
Мариана,благодаря за всички новини,които успяваш да следиш.
Любов,чудесни преводи.
Относно партньорките,които ежедневно спрягат за сериала KPA,мисля,че Ay Yapim вече прекрачват границата на търпимост и е редно и почтено най-малкото към Енгин  да излязат с каквото и да е изявление-ще има сериал,няма да има,работим,не работим-нещо поне,няколко думи.Това е просто издевателство над техен актьор и ако той по една или друга причина (по собствено желание или по договорни задължения) мълчи,то те вече са длъжни да кажат нещо.Поне аз така си мисля. Peace

# 605
  • Пловдив

Снощи пак са постнати кадрите които признавам си много ми липсваха.Енгин отива на парти с 3-тата си братовчедка, Mr. Green която е малко срамежлива и се крие от камерите.Освен тези 3 линка,които за жалост не се увеличават,тъй като няма как и интервюто с тази които иска да се направи на интересна,че е била гадже на Енгин без той да знае,други материали няма,колкото и да ви е мъчно.  

Стари намеци - стари доказателства. Появят ли се нови - няма да ги пропуснем. Така ще бъде и занапред.

# 606
selfie,поне един път прояви естетически критерии[/b] и сложи някоя красива мадама,а не реквизит от Малък септемврийски проблем(плашилото).Добре,че е ден,защото аз съм малко стеснителен и плашлив, tantrum и не ми се ходи по никое време да ми леят куршум! tooth tooth tooth

newsm10 newsm47

# 607
  • Някаде там
Здравейте момичета, исках пак да гледам Каква е вината на фатмагюл, но го намирам само преведен на бългърски, а ми се иска със субтитри, защото определено разликата е ограмно. Не ми допадат гласовете на дубльорите. Опитах се да го открия, но не успях. Някои може ли да ми помогне и да ми каже къде да голедам. Видях,че на първа страница на тамата ви има линк, но не ми се отваря

Става по два начина: С регистрация към сайта vk.com по класическия начин или чрез профила ви във фейсбук. Вторият е бърз и трябва само да намерите иконката на фейса, кликвате и готово.
Благодаря ти за бързия отговор. Тази икона на фейсбук обаче нещо не я откривам... newsm78

# 608
Стари намеци - стари доказателства. Появят ли се нови - няма да ги пропуснем. Така ще бъде и занапред.

Доказателството е направо трепач.  Peace Точно това ли намерихте?  ooooh! Където заряза мацката?  Shocked Кавалер!  Wink Сега е ред на снимките с другата мацка с якото д**е.  tooth tooth tooth

# 609
И още една предполагаема партньорка.  В дЕсното ъгълче. Wink Жълтини!  Sunglasses

По списъка на предполагаемите партньорки, човек може да се запознае със съвременните турски актриси.  Simple Smile
Изредиха ли всички, или има още?  newsm78
Smile Не. Има още. Партньорката на Енгин е много важна. На продуцентите е ясно, че зрителите няма да им простят втора "Берен" ... и полагат старание. Нормално!
Ама наистина са хубави! На мен ми е адски гот да разбера, че наборът от актриси на комшиите не се свежда до една-две, втръснали до болка, които ще поднесат отново старите клишета и физиономии на изстрадалите зрители. Някои от тях са ужасяващо тъпи и с доста селско излъчване...

newsm10 newsm10 newsm10 Хареса ми това мнение - и то много Peace

# 610

Благодаря ти за бързия отговор. Тази икона на фейсбук обаче нещо не я откривам... newsm78

Здравейте!
Има опция "влез чрез фейсбук".
Аз имам регистрация, отнема минутка, защото много от филмите, качени в популярните сайтове изчезват, а vk.com е добра алтернатива.

Доказателството е направо трепач.  Peace Точно това ли намерихте?  
Angry А вашето доказателство какво е selfie?
Разсъждения върху една секунда от филм, украсени с вашите фантазии и мераци. Друго нямате!

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 11:00 от AureliaFelix

# 611
Аз доказателства не съм искала да представям.  Naughty Само констатация.  Peace Вие искахте обяснения. Дадох ви ги. Не ви харесаха. О.К.  Peace Сега що рИвете?  Cry tooth

# 612
Аз доказателства не съм искала да представям.  Naughty Само констатация.  Peace
Няма такова нещо. Отбелязвам фактите.
Констатации и доказателства нямате и не може да имате.
Но мераци, да... споделяйте, щом ви върши работа....

# 613

Добър ви ден,момичета!Нямаше ме няколко дни,но гледам,че в темата ни както винаги е оживено,кипят страсти и емоции.Момичета,чудесно е,че въпреки всичко успявате да поддържате огъня в "нашето огнище".Появили са се и нови дружки. smile3525
Мариана,благодаря за всички новини,които успяваш да следиш.
Любов,чудесни преводи.
Относно партньорките,които ежедневно спрягат за сериала KPA,мисля,че Ay Yapim вече прекрачват границата на търпимост и е редно и почтено най-малкото към Енгин  да излязат с каквото и да е изявление-ще има сериал,няма да има,работим,не работим-нещо поне,няколко думи.Това е просто издевателство над техен актьор и ако той по една или друга причина (по собствено желание или по договорни задължения) мълчи,то те вече са длъжни да кажат нещо.Поне аз така си мисля. Peace
Веляна, много красив колаж!
А за другото - комшийски му работи...Явно искат да лансират някоя по-непозната млада актриса...Видя, че Джансу и Туба отпаднаха - причините - те си ги знаят. Но творческите биографии на участниците са доста богати, почти няма случайни...И все пак за главната героиня наистина съществува риск, но дано намерят изход от положението... А ние тук публикуваме всичко - все пак става дума за сериал, на който се възлагат много надежди, както вече се писа... Да не говорим за нашите очаквания...

# 614
AureliaFelix,не си права за едната секунда. Naughty Три са и са особено важни. В колекцията на баща ми има един страхотен сериал "Седемнадесет мига от пролетта" с Вечислав Тихонов в главната роля.12 серии - 840 минути сеиал значи средно на миг по 49.41 минути или в нащия случай умножено х3 е = 148,24 минути,което 100% ще е повече от Малкия септемврийски проблем! Wink Mr. Green
Така ,че не подценявай тези 3 секунди,защото сама виждаш използвайки проста математика,колко много реално са те и каква информация могат да носят в себе си за личноста на Енгин Акюрек! tooth tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт