Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 393
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
В 14-и еп. на АБО 38-39-а минута за мен няма нищо забележително - Булут е в безсъзнание заради инфекция на раната. Надявам се, че сцената, която те е впечатлила, barisea, е друга. В този епизод те никак не са малко.

За мен това са най-трогателните сцени в този епизод. Както и крясъка в края му...

Всеки може да крещи. Но не във всеки крясък на екрана зрителят може да различи тази буря от емоции...

Извинявайте! Наистина е 38-39 минута, но от втората част на серията! При мен сериите са на половинки и не съм обърнала внимание, че това е от втората част. Значи, това всъщност е 88-89 минута. Извинявайте още веднъж!
Става въпрос за сцената, в която откарват Мустафа в лудницата и той умолява доктора да не го праща там. След това разбира, че няма да стане и отива към прозореца. Там вижда Нарин. Точно за този преход говоря - отначало е гневен и злобен - после за секунди погледът му става безкрайно нежен. Направо е убийствено!

# 706
barisea,няма нужда да се извиняваш-какво значение има коя точно минута или секунда си цитирала.Много по-важни са емоциите и естетическата наслада,които поражда играта на това талантливо момче.  bouquet

# 707

"Таен" поглед към скицника на Текин.

Добре рисува 

# 708

Няма нужда да знам турски,за да разбера какво иска да ми каже Енгин.

# 709

Nice, a?
newsm51
Интересен човек е Керем Дерен. Чувала съм, че Турция има страхотна интелигенция и той го доказва. Радвам се, че Енгин е работил с него...

# 710
Любов,наистина очакването ни е голямо,толкова се надявам и вярвам,че се е получил страхотен филм.Мисля,че ако това не беше така Енгин нямаше да каже,че се е получил хубав филм!!Всички предпоставки са на лице-обстановка,сезон,сценарист,актьори-за нас ще остане само да се насладим на резултата.

# 711
  • Пловдив

Толкова красив момент....

# 712

Извинявайте! Наистина е 38-39 минута, но от втората част на серията! При мен сериите са на половинки и не съм обърнала внимание, че това е от втората част. Значи, това всъщност е 88-89 минута. Извинявайте още веднъж!
Става въпрос за сцената, в която откарват Мустафа в лудницата и той умолява доктора да не го праща там. След това разбира, че няма да стане и отива към прозореца. Там вижда Нарин. Точно за този преход говоря - отначало е гневен и злобен - после за секунди погледът му става безкрайно нежен. Направо е убийствено!

Радвам се, че си изяснихме момента.

Няколко стоп-кадъра от него. Надявам се - за всеобщо удоволствие на аудиторията от припомнянето му.

# 713

Прекрасен е

# 714
Да ви кажа и аз съм със свръх очаквания, Енгин трябва да надскочи себе си... трябва да видя нещо изключително, иначе... не знам...

# 715

Един колаж и от мен.

Днес имам желание да "рисувам".

# 716
  • Пловдив

Да онагледя и аз въпросния момент... от 14 епизод.

# 717
Да ви кажа и аз съм със свръх очаквания, Енгин трябва да надскочи себе си... трябва да видя нещо изключително, иначе... не знам...

Свръх очаквания? Нямам такива. Не е нужно да надскача себе си. Трябва просто да Е Текин.  А в това не се съмнявам - ще облече и тази кожа и ще бъде съвсем убедителен в нея. Ще гледам и ще знам - пред мен е Текин - не Булут, не Керим, не Низипли или Кадир, а най-малко пък - Енгин.  Разликата за мен след гледането ще е само в това, че тогава ще мога да посоча точно моментите, в които е превзел за пореден път съзнанието ми с таланта и поредното си превъплъщение.

Аз вече знам, че образът е успешно предаден от Енгин. Тези няколко секунди ми стигат.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 22:55 от marytza

# 718
За Енгин нито за миг не се съмнявам,че ще даде всичко от себе си.Страхувам се от Керем  Дерен-многопластово му е мисленето и този ретроспективен приьом,така характерен за него,изисква цялото внимание на аудиторията.Например,моите приятелки,които са свикнали да гледат филм и да дрънкат по телефона изобщо не харесаха ЕЗЕЛ.Това е филм,който изисква внимателно гледане.

# 719
  • Бургас

Привет  HugМалко късно по нощите и аз се появявам Embarassed
Признавам си ,че малко отгоре -отгоре следя темата ,но след 25 този месец ще се поправя Naughty
Страхотни сте  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт