Отговори
# 510
Моята приятелка не ми е споменавала нищо за проблем с изхлузването, но със сигурност не са тесни - нейното бебе беше мноооого голям дебелак и сега си върви доста напред като едро момченце, никога не му е било тясно в количката...
За мен единствения проблем на тези колички е височката цена, но ако се купи втора употреба е по-поносимо. А и пак...въпрос на приоритети  Mr. Green

# 511
И аз за пръв път чувам за това, а и честно не виждам как ще стане.  Гледала съм количката на живо, бутала съм я на познати и съм чела и гледала стотици ревюта. Цената наистина е ужасно висока, но пък винаги може да се продаде, защото е търсена и държи цена.
Аз още не съм убедена, че това е нашата количка, но някак като видях останалите и веднага си личи разлика. Това разбира се е за хора с висок бюджет. Иначе количка в този ценови клас изобщо не е на дневен ред.

# 512
Да, писала си точно моите мисли по всичките точки Laughing точно така е.
Видях, че има доста теми където е обсъждана във форума, ще взема да ги изчета  Whistling

# 513
Gaggi, само една вметка, която е важна за мен по отношение на предните гуми. Само на най- новите модели Xplory V4 и Crusi предните гуми се заключват за неравни терени- сняг, треви, пясък. За мен това е важно, особено пък щом се дават толкова пари.

# 514
Тоест, задните гуми не могат да задържат количката ли?
О, да, определено е много важно  Peace, мерси.

# 515
Не е това, а че когато предните гуми се въртят е трудно при условия като сняг и пясък. За това е добре да се заключват. Важи за всички колички.

# 516
Ахааа, сега и мъжът ми като дообясни и ми стана ясно  Laughing
Ами ще трябва да си почета още, явно има доста неща, които трябва да се предвидят.

# 517
  • София
Дубрутруууууу
Добре дошли на новите момичета - лека, безпроблемна и вълшебна до термин Peace  bouquet Hug
за предпазния колан и аз отпускам долната част за сега. с предишните бременност в по - големите месеца долната част я оставях отзад Peace
Radina къде си раждала второто, че са ти го дали на втория час след секциото Rolling Eyes мечтиии Whistling за шишетата си права и аз мисля на първо време да изчакам - залъгалка - една - ако я хареса тогава ще взема и друга Peace не знам как е било при другите, но и двете ми деца са използвали малко залагалка - искат в родилния дом. с баткото занесохме една каучукова, ако се затрие да не ни е яд, е да ама не - първата с която свикнат само такава искат до края. и Яна беше така, но вече си знаех Peace
в темата за срещата пуснах анкета за да по уточним нещата. заповядайте Peace Юнски Софиянки 2014 Wink
желая Ви спокоен и усмихнат ден и само хубави новини Peace

# 518
Добро утро Simple Smile
За колана - мен от миналата седмица вече много започна да ме дразни долната част и постоянно я дърпах, но тя се затягаше после сама. От няколко дена вече колана си стои закопчан и само си премятам горната част като седна Peace Без колан не се чуствам спокойно...

# 519
  • Варна
А някоя от вас с предишна бременност използвала ли е колан за бременни? Моя приятелка много ми похвали "Анита" - тези, които се поставят на гърба, каза, че в късните месеци страхотно облекчава болката там.
http://www.izamama.com/index.php?lnk=MDA1MDAxMDAyMDAw - това намерих в нета, но със сигурност не е единствената опция Peace

# 520
  • Пловдив
Шипка,аз имам такъв колан - не е като този на снимките,но пак е за бременни.Удобен ми е и някак подсилва кръста............обаче ми е топло с него и не го нося редовно засега

# 521
  • София
Стоке е страхотна количка , не съм я ползвала , но винаги ми е харесвала. Когато купувахме нашата, решихме да не взимаме най-скъпите опции и затова се отказахме от Стоке. Нашата е да се каже някаква по-евтина алтернатива, има само един кош, който се трансформира от бебешки на детски, може да се обръща , предните гуми се застопоряват ( при сняг обаче най-добре си е с шейна ), има една дунапренова дръжка да предпазва от студ и да можеш да маневрираш количката с една ръка, големи гуми за нашите градски условия - това бяха за мен изискванията към количката. Това което мога да препоръчам с две ръце на Стоке е столчето им Трип Трап, няма по-функционално и удобно столче- още си ги ползваме, като имаме повече гости ги трансформираме в обикновени столове, просто са чудесни и ваничката , която се сгъва , много е удобна може да си я транспортираш навсякъде  и не заема място.

# 522
atadar и двете ми деца са родени в частната болница във Варна. Но преди 10 години, когато раждах големия нещата с кърменето седяха по различен начин. Тогава нямаше много подкрепа, на мода беше АМ. Докато с малкия даже не ме и попитаха искам ли, донесоха ми го и въпреки, че все още не можех да си усетя краката от упойката, не можех да се надигна..., акушерката ми го сложи на гърдата и каза, че и 4 капки коластра да има за бебето е достатъчно. И така се започна нашето дълго кърмене. И независимо, че е общоприето, че при майките със секцио, кърмата им слиза по късно, при мен нямаше такъв проблем.

Последно време и аз си мисля за някакъв подобен кола, честно казано са ми ужасно грозни. Но пък усещам една тежест ниско долу(не стягане) и предполагам, е той може да ми помогне. Но другия проблем при мен е, че имам обица на пъпа и не искам да я махам, а такъв вид високи дрехи ми пречат и ме дразнят. А аз не искам да я махам, за да не ми се запуши дупката.  Crazy

Мен в Стокето ме беше впечатлило начина по който го качваха по стълбите на подлезите.  Whistling Цената е обаче убийствена. Не всеки може да си я позволи, въпреки че в Продавалника вече има и много запазени колички втора употреба на по сносна цена.
little.angel, каква е тази ваничка?

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 09:56 от Radina

# 523
  • Pb
Шипка, знаеш ли каква е цената (ориентировъчно) на тези колани за бременни? Аз не съм ползвала, но се замислям този път да взема мерки - от сега имам болки в кръста и знам, че ще стават все по-силни.

Като говорим за покупки се сещам, че изключително полезен и ми улесни живота термометъра за чело (мисля, че има опция и за измерване в ухото). Сега, където се вика не ми е нужен никакъв термометър, за да преценя температурата, но тогава... ах, няма такава паника като прясната майка.

... донесоха ми го и въпреки, че все още не можех да си усетя краката от упойката, не можех да се надигна..., акушерката ми го сложи на гърдата и каза, че и 4 капки коластра да има за бебето е достатъчно...
smile3501 Браво, похвално!

# 524
  • София
http://www.stokke.com/bathing/stokke-flexi-bath/product-concept.aspx ето това е ваничката, има и по-евтино идентично копие на http://www.princelionheart.com/site/bath_potty_b_7325.html

Общи условия

Активация на акаунт