Отговори
# 555
Шипка, ужасно съжалявам Sad Прочетох, какво си писала в темата за амниоцентезата Sad "Господ си знае работата", но съм сигурна, че сега, каквото и да ти каже/напише човек ще е излишно...  Hug

# 556
Шипка ...................съжелявам много.

# 557
Шипка, сви ми се сърцето като прочетох Cry... Прегръщам те и ти пожелавам много сили и кураж да превъзмогнеш този удар и скоро да имаш отново повод за радостно очакване!

# 558
  • София
Шипка smile3518 smile3518 smile3518 cry no cry spoko

# 559
Шипка  cry newsm56  action032
Много съжалявам!

# 560
Шипка много съжалявам, кураж мила и бъди силна!

# 561
  • Пловдив
Шипка,много съжалявам.Пожелавам ти от все сърце бързо възстановяване и скоро да се радваш на успешна бременност Praynig

# 562
  • Варна
Благодаря на всички!

Radina, имах късмет днес да попадна на д-р Максим Яков, така че от тази вечер съм в неговите ръце. Това ми носи много спокойствие и вярвам, че ще направи най-доброто за мен.

Когато е удобно, моля някой да ме изтрие от първата страница.
Успех още веднъж, момичета, ще ви хвърлям по едно око!

# 563
Боже, Шипка, много съжалявам, направо се разтреперих.  cry Четох и съседната тема и стисках палци всичко да мине наред утре и да се похвалиш, пък то...
Каквото и да кажа, ще е безсмислено. Пожелавам ти бързо и леко възстановяване и не след дълго да имаш отново радостна новина.

# 564
  • Варна
Благодаря на всички!

Radina, имах късмет днес да попадна на д-р Максим Яков, така че от тази вечер съм в неговите ръце. Това ми носи много спокойствие и вярвам, че ще направи най-доброто за мен.

Когато е удобно, моля някой да ме изтрие от първата страница.
Успех още веднъж, момичета, ще ви хвърлям по едно око!
.                         
Ужасно съжалявам . Една голяма прегръдка Hug   Максим Яков е страхотен доктор,не веднъж съм била при него и абразиото той ми прави,в добри ръце си! Още веднъж съжалявам  Cry                                                               

# 565
Шипка съжалявам много  Sad  Cry
Мами аз преди се върнах от лекар и съм развълнувана много  Party Crazy очаквахме с мъжа ми доки да каже "честито момче"  Naughty а пък вместо това каза че ще си имаме мома  Hug място не си намирам от радост..да  ми е жива и здрава бебка  newsm44 stork-girl preggo  само като видях физиономиятаа на мъжа ми хахаха но newsm09 newsm09 smile3501 пак се зарадва че ще има щерка  Heart Eyes попитах доки за ФМ тя каза че само някой лекари с по добра техника могат да видят всичко и че повечето са в софия каза също че при всеки преглед мери и гледа органите на бебка и че е всичко е наред.. Дай боже все да е така.. Желая ви лека и мека   bouquet  bouquet а между другото мн сладки коремчета имате  Hug

# 566
  • София
Шипка  Hug дръж се и ти пожелавам скоро да се радвате на здраво бебе

# 567
svetla_ety, най-вероятно са гъбички, поне при мен тези симптоми са на гъбички.
Шипка, искам само да ти пожелая сила, за да преодолееш това, което не зависи от теб! Hug

# 568
Шипка съжалявам много  Sad  Cry
Мами аз преди се върнах от лекар и съм развълнувана много  Party Crazy очаквахме с мъжа ми доки да каже "честито момче"  Naughty а пък вместо това каза че ще си имаме мома  Hug място не си намирам от радост..да  ми е жива и здрава бебка  newsm44 stork-girl preggo  само като видях физиономиятаа на мъжа ми хахаха но newsm09 newsm09 smile3501 пак се зарадва че ще има щерка  Heart Eyes попитах доки за ФМ тя каза че само някой лекари с по добра техника могат да видят всичко и че повечето са в софия каза също че при всеки преглед мери и гледа органите на бебка и че е всичко е наред.. Дай боже все да е така.. Желая ви лека и мека   bouquet  bouquet а между другото мн сладки коремчета имате  Hug

Честито момиченце!!!!!Увеличава се броя на мамите с девойки...юпиииииииии pregnant  261uu smile3535.Може и да се изравним скоро.Но най-важното е да са ни живи и здрави.
Шипка още веднъж от мен  Hug Hug Hug

# 569
Шипка в добри ръце си, жалко само, че го срещна при такива обстоятелства  Confused

Общи условия

Активация на акаунт