Отговори
# 570
Шипка, много съжалявам, едва ли думите ще те успокоят. Имаш нашата подкрепа и дано бързо се възстановиш и след време да се радваш на хубаво и здраво бебе Hug  Praynig

# 571
Шипка, много съжалявам, кураж мила  Cry

# 572
Шипка,много съжалявам  Sad Приеми, че съдбата си знае работата и така е било по-добре може би Cry Дано всичко свърши бързо и възможно най-леко и бързо се възстановиш психически и физически. Много кураж!

Ох, браво, че показахте тези сгъваеми корита, идеална работа ще ни свърши. Намерих го за 19 паунда и хич няма да се чудя, поръчвам веднага Peace

# 573
Добър вечер от мен!

Имам една питанка - има ли мамчета дето да не им личи много и да не ги забелязват, че са бременни? малко се притесних и че днес не усещам бебето.. то не знам дали него съм усещала, но и това не усещам.

# 574
Шипка, много, много съжалявам, че изживяваш кошмара на всяка една бъдеща майка  hug Мога само да ти пожелая следващия път всичко да е наред и до краяй, бъди силна  Hug

# 575
Шипка съжалявам за случилото се. Стискай зъби и продължавай напред. Сигурна съм, че живота ще ти поднесе много нови положителни възможности...

Радвам се за всички ознали пола на бебчетата си и малко завиждам, защото аз ще имам този шанс чак сле 3 седмици и вече не мога да чакам #Crazy

Надявам се не се повтарям, но бих изкала да попитам по-опитните мами които са кърмили, дали са ползвали електрическа изтисквачка или ръчна и средно по колко време сте прекарвали да се изстисквате с електрическата. Все още се двуомя коя е по-добрата покупка и знам че зависи от случая, но ми ще да не мисля за това когато бебчо дойде един ден на бял свят.

Относно количките ние за сега сме се спряли на Mamas and Papas Sola http://www.mamasandpapas.com/product-sola-pushchair-lime/103517400/type-i/
и то навярно втора ръка от e-bay, но и за това май има още време  newsm03

# 576
Сгъваемите корита ги има и тук http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6627&cat=59, както и подложката за новородени http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=13162&cat=59. Смятам, че цената е супер, аз също много харесах идеята за сгъваема ваничка, но засега не бързам с покупките. За количка много ми харесва adbor s-line, но не знам дали лятото няма да има удачни модели без зимния кож или ще бъдат същите модели  Thinking

# 577
Шипка, съжалявам.... Стискам палци бързо да се съвземеш. Горе главата!

# 578
Момичета вижте каква снимка са качили за обява за количка

# 579
  • София
Шипка, ужасно много съжалявам! Желая ти много кураж и бързо възстановяване, както физически, така и психически!!!
 Cry Hug

# 580
Момичета вижте каква снимка са качили за обява за количка

Grinning Много изкушаващо изглежда  Grinning

# 581
За жалост при мен нещата не се развиха добре. Много ми е тъжно и неприятно да напусна темата, но желая на всички ви успешна и безпроблемна бременност и здрави бебета през лятото!
Надявам се с част от вас да се засечем отново, в друга отчетна тема.
Беше ми много приятно и полезно да споделяме мнения...
Искренно съжалявам за случилото се но моля те не се предавай .Всичко ще се нареди бъди силна и силно вярвай   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 582
Шипка съжалявам много  Sad  Cry
Мами аз преди се върнах от лекар и съм развълнувана много  Party Crazy очаквахме с мъжа ми доки да каже "честито момче"  Naughty а пък вместо това каза че ще си имаме мома  Hug място не си намирам от радост..да  ми е жива и здрава бебка  newsm44 stork-girl preggo  само като видях физиономиятаа на мъжа ми хахаха но newsm09 newsm09 smile3501 пак се зарадва че ще има щерка  Heart Eyes попитах доки за ФМ тя каза че само някой лекари с по добра техника могат да видят всичко и че повечето са в софия каза също че при всеки преглед мери и гледа органите на бебка и че е всичко е наред.. Дай боже все да е така.. Желая ви лека и мека   bouquet  bouquet а между другото мн сладки коремчета имате  Hug
   Браво за момата!!!! Ако знаеш, каква сдилна връзка се получава между татковците и дъщерите, въобще не го мисли ТМ!  bouquet

# 583
  • Pb
Шипка, разтроих се... Изпращам ти много прегръдки в този труден момент. Пожелавам ти най-скоро да дойде времето, когато прекрасна новина ще озари сърцето ти!

# 584
Sani4ka_
относно количките аз съм се спряла на espiro atlantik в лилаво гледах я на живо и имам добри впечатления а и отзиви чета .Първата бременност бях с триколка страхотна количка лесно маневрена беше на cangaroo гумата се въртеше на 360 градуса

Триколката за която казваш, да не е тази: CANGAROO KIDS TOURS.

Общи условия

Активация на акаунт