ФОРМУЛА 1 - сезон 2014 - ВРЕМЕ за НОВИ ЛЕГЕНДИ

• 45 984
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Нико защо се ядоса

# 616
Какво направиха с тези стратегии във Мерц беее, нищо не схванах

# 617
Уау Гутиерес  Crazy
Добре, че е добре

# 618
  • Варна
лелеее, добре че е добре Гутиерес  Praynig
боже, какво си мислеше ....

# 619
Хамилтън е обречен  Sad
Гадост  Crazy

# 620
  • Варна
мдаааа ХамилтОн трябва да кара - хем бръзо, хем внимателно, хем с медиум  Mr. Green

# 621
  • Варна
 Mr. GreenJoy, нииии мооогааа ...тийм ордърс - клиърс енд семпъл, както каза Тед Кравиц  Mr. Green

# 622
  • Варна
оооо, йеееее, супер, супер, супер  newsm18 newsm18 newsm18

# 623
  • София
Бравоооооооо на ХамилтОн Simple Smile))))))))))

# 624
Олелееееееееееееее  newsm44

# 625
Честито, момичета.

При моето момче нещата май вървят към пенсия Sad

# 626
  • Варна
носиииииииииииим почерпкатаааа  Crazy

# 627
Какво да кажа  Crazy Обичам Бахрейн  Crazy  Mr. Green
Това състезание беше лудница  Crazy Ето такива ги искаме и останалите  Peace
До края на сезона ще пия бира на всяко състезание  Crazy Виждат ми се много интересни и Лу печели накрая  Mr. Green

Айдеее  Mr. Green

# 628
  • Варна
Аз съм изненадана от заряда на това състезание, знаем колко скучни са по принцип тук състезанията.
Много съм радостна, не мога да крия  Crazy. Но искам да поздравя Бритни и Хамилтън за двубоите им, знаем че и двамата искат победата, но и двамата запазиха уважение. Сигурна съм, че ако не бяха те, а някой друг срешу тях, съвсем друг можеше да е резултата  Mr. Green. Внимаваха и двамата, но и настъпваха здарво и двамата. Това пък ми подсказва, че са много уверени и в колата, а това е много важно.
Имахме и други вътрешни двубои  Crazy, от които също останах приятно изненадана, браво на момчетата, че се състезават с такъв хъс.
Индиите изненадаха не само мен, браво на Перес, поздравления за подиума.
Уилямс малко се поизгубиха, но се надявам да имат прогрес, нещо стратегиите им куцат.
МакЛарън за съжаление днес не им провървя в техниката ...жалко, имаха добри позиции, като изключим срещата Кими и Кевин  Mr. Green, ама сезона е пред тях, все ще се разберат  Crazy
Не знам какво да пиша за Ферари, някак си приятно ми е да видя изкривената физиономия на Лукчо  Mr. Green, обаче пък пилотите им незаслужават такава кола ....не мога да си представя как се чувстват ...
Ред Бул, поздравления за Рикардо, това момче прави страхотни състезания. Фетел имаше технически проблеми, така че позицията според мен е добре, като се има предвид проблемите
още от вчера. Е, ще ги скъсат от бъзик за комуникацията, ама пък е весело  Mr. Green

и много се радвам, че Гутириес е добре, ужасен инцидент и мисля, че за Малдонадо ще има сериозни последствия ...все пак той излиза от бокса и не е с предимство ....    

# 629
Анелка, преди състезанието се коментираше, че на тази писта от основно значение ще бъде мощността на двигателите, заради дългите прави. За това Форс Индия си бяха за отбелязване още преди старта. Честито на Серджио  Peace
Като цяло ми се струва, че още в Китай, където характеристиките на пистата ще са по- различни, ще видим по- силни Ферари и Ред Бул...
От Испания насам пък, може Peaceе да има тотално разместване на силите..., въпреки че става въпрос за борбата от трета позиция нататък, защото не виждам някой скоро да се опълчи на Мерц  Crazy
Относно удара между Малдонадо и Гутиерес, не съм сигурна че и втория нямаше някаква вина за случилото се.... Във всеки случай най- важното е, че е без контузии  Peace

Общи условия

Активация на акаунт