ФОРМУЛА 1 - сезон 2014 - ВРЕМЕ за НОВИ ЛЕГЕНДИ

• 45 978
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Съдът е отхвърлил жалбата на Ред Бул- http://www.autosport.com/news/report.php/id/113461

# 646
  • Варна
 Hug, мацки как сте?
тази седмица ми еее ..няма такава седмица, на ръба съм да не мога да гледам и формулката, от събития и събитиенца покрай работата  Mr. Green

стискам палци да си изгледам квалито до край, и после пак беж  Mr. Green
Довечера ще се включа за повечко  Crazy

Хубава квали да гледаме и по-брЪзото гардже да победи  Crazy

п.п.
Ферари ме изненадаха с тази новина за смяната на Стефко ...

# 647
  • Варна
ауууу, ама то дъждовно  Sunglasses, мале мале ...нямах предвид, чак толкова инетересно  Mr. Green

...във втората част имаме малка изненада - и двата мака не преминаха, както и Кими ...
Условията продължават да са смърцафърцани  Mr. Green

Аз, многоооо доволеннн  Crazy. Страхотно каране на малкото гардже, мноого съм доволна! А дано и утре така безгрешно и безаварийно!  Crazy
Нандо, както каза мойто мило, няма смисъл да кара на квалито, да си знае 5тото място и да не рискува  Crazy

довечера ще пиша повече ...

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 10:06 от aneli.

# 648
Анелка е, "И сам войнът е войн  Hug
Гледах квалито на пресекулки  Mr. Green, така ще е и състезанието...  Crazy, ще имам гости  Crazy
Няма да мога да се включа в темата  Whistling

Браво на първите трима, браво и на останалите, че удържаха курса, къде по- добре, къде по- зле  Mr. Green, не мога да повярвам, че нямаше прекъсвания и серия от жълти флагове при тези условия  Crazy

Надявам се на динамично състезание, ако е такова със сигурност ще го гледам втори път, че утре едва ли ще схвана много  Mr. Green Леко съм под въпрос за Хамилтън, защото имаше кошмарни тренировки... В първата- счупено окачване, във втората- не добър баланс, третата не беше ползотворна за никого, но.... да видим, дано да са налучкали нещата...
Нандо, както и Анелка написа си е абониран за петата позиция, но на мен ми е по- интересно, защо Кими е толкова назад, ще чета после, дали е имал проблеми

# 649
  • КиТ
Кими като,че ли е по-бавен от Алонсо,миналото състезание като го гледах милия,всеки го изпреварваше  Tired

# 650
  • Варна
Добро утро, банда  Crazy

Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави, много топлина и доброта да има в семействата Ви!

Аз вчера имах проблем съв сайта, не можех да вляза  Crossing Arms
Не съм наваксала много с инфото  Blush Mr. Green. Благодарско на Юлка за инфото.
Има какво да се коментира тази седмица за Решението на съда, относно дисквалификацията на Рикардо, уволнението на Стефко ...
обаче сега предстои състезанието в Китай и ще се съсредоточа към него  Mr. Green.
Вчера имаше съвсем различно трасе и условия, днес няма и капчица ...ще бъде интересно кой как е направил стратегията си и подготвил колата си.
От радостта покрай мерца, съм изпуснала, че Грожо се е класирал в 10те  Mr. Green . Големото Джони е бил леко критичен към ситуацията която е около развитието на колата  Thinking и нещата там май невървят по план или поне така излиза ...
Ферари им предстои явно труден сезон, дано ротациите в мениджърски план проработят, че не знам ...
Ред Бул се справят явно добре по време на такива микс времеви условия, но да видим как ще бъде днес...

# 651
  • Варна
Успех на гарджетата! По-доброто да победи  Crazy

ехааа, какво начало, браво  Mr. Green
Маса, поздравления за изстрелването, ама да не се оплаква другия път като поема такъв маньовър тип сандвич  Mr. Green, направо уби състезателния хъс  Sunglasses

Започнаха първите смени ...и драмата ..първата е на лице, ужасен питстоп за Маса- пълен дизастър  ooooh!

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 10:24 от aneli.

# 652
Маса просто няма късмет днес Rolling Eyes

# 653
  • Варна
на Бритни мерца проработи  Crazy
Браво и на Бритни и на Фетел, хубаво двубойче ..
обаче Рикардо идва и той след Фетел ... ааа, комуникацията, която всички чакат със затаен дъх ..

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 10:46 от aneli.

# 654
Аз я гледам по RTL и дет се казва ако млъкнат чувам радиото....иначе гледам картинки Laughing

# 655
  • Варна
Рикардо загуби две обиколки, докато убедят Фетел, че трябва да пусне Рикардо ....офффф
не мога да разбера, когато Фетел беше по-бърз от Марк, искаше незабавно МАрк да му се махне от пътя, а сега когато съотборника му е видимо и очебийно по-бърз, го бавиш и задаваш въпроси защо, как, кога ...
Ако искаш помощта на съотборник, трябва да си готов и от теб да се поиска такава ако се наложи ....

Бритни се залепи за дупето на Нандо  Mr. Green
ииии, няма да го стигне  Crazy

започнаха вторите смени ..

ахааа, отново Бритни и Нандо, този път ще има двубой  Crazy

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 11:14 от aneli.

# 656
  • Варна
мнооого радостна, мноооого  newsm18 newsm18 newsm18

хайде на шампанскотоооо  Crazy

п.п.
иии някой да подстриже ХамилтОнчо, това че печели първи места хич, ама хич, не го оневинява с тази дизастър причьоска  Mr. Green

п.п.п
издирвам снимка на Рончо, след затварянето на маковете от Хамчо  Mr. Green

# 657
Ехаааа, доживях и хеттрик от Лу да видя  newsm68
До финала бях на нокти, като го видя в кадър  Mr. Green Очаквах в това състезание отбор теменужки да изравним точките, или защо не да поведем в класирането, особено след лошия старт на Нико, ноо..., момчето се стегна и да му е честито ворото място. Бая се побори за него  Peace
Нандо е машина, както винаги  Peace Подиумът му отива  Hug
А, Дан (за по- съкратено Mr. Green) за пореден път ми скрива шапката, никога не съм очаквала, че ще е по- бърз от Себ, особено в първите стартове  Crazy  Crazy

Леле, какъв бокс за Дино  Crazy, кошмар  Shocked

Толкова от мен  Hug После- повече  Mr. Green

# 658
Алонсо гледам се е домогнал до третото място. Аз вчера за малко погледах състезанието и да си кажа  Embarassed и за сефте гледам тази година - много тихо бре  Hug Трябва да се мобилизирам и да се огледам какво става, защото даже пилотите, които участват ми се струват странни  Hug

# 659
  • Варна
дубрютруу козуначетаа  Crazy

лелее вчера какво козуначено-яйчено-агнешко приключение на маса бешеее  Mr. Green мама миаа  Mr. Green само като се сетя, пак ми става тежко  Mr. Green

да се върна към състезанието, че се изстрелях веднага след него. не можах снощи да намеря post-race изданието, и чета по статии какво кой е казал ..

Нищо интересно не прочетох  Mr. Green, много нагласено звучаха вече написани, друго е да си чуеш на живо, още неутихнали страсти  Crazy.
За Маса не видях статия, какво е мнението за "сблъсъка" с Нандо.
Себастиан и Хорнер с пиарско изказване за ситуацията с Рикардо.  Crossing Arms Нещото, което за мен е логичното обяснение е, че Фетел наистина е свикнал с друг вид начин на поведение на колата, с двойния дифузьор. Сега е вече по-различно, въпреки че за мен и не само за мен, колата на Ред Бул е с най-добро сцепление и притискане в завоите, просто двигателя на Рено издиша здраво пред Мерцедес. Но пак не мога да го разбера, защо Себастиан когато вижда, че има проблем с колата, не помага на съотборника си. Който и без другото пита какво да прави, когато го настигне? Другото неприятно е викането и обиждането на пилотите от другите отбори, трябва да е разбрал, че дори да си стигнал и затворил пилот с обиколка, той е свободен да се "unlap"-не  Mr. Green по всяко време - беше му показано красноречиво още миналата година.
Това дали си четирикратен, седемкратен шампион, неозначава че си вездесъщ и неприкосновен, когато си в състезателен режим!
Другото ми притеснение е за Маса. Усещането ми за него все повече се засилва. Изключително нахъсан да се докаже, след години доброволно приел втора цигулка, но не съм убедена, че правилно си насочва ...енергията  Mr. Green. Уилямс имат проблясъци с колата си, както се шегуват всички те са - еко шамионите, но им трябват и трезвомислещи пилоти за да печелят. Маса направи впечатляващ старт, но трябва и да е преценил риска и че освен себе си, можеше да извади от състезанието още двама пилоти. За съжаление грешката в бокса реши изхода на състезанието му.  
Розберг, въпреки проблемите с телеметрията, се справи много добре в състезанието, кошмарното тръгване на старта, също не му беше от полза. Но съм впечатлена с всичките проблеми, които му се стовариха още от квалфикацията, че стигна до второто място. Трудно ще му е със съотборник като Хамилтън, усеща се, но се надявам и двамата да останат с уважението един към друг, което показват до края .
Ферари там ми е много хикс. самият Алонсо е казал, че също е изненадан от третото място. Имали са новости по колата, но и пистата и времето също са оказали влияние, така че не е много сигурен къде точно се намират  Mr. Green. Кими му е трудно с колата, признава го. Надяват се сега в паузата преди Европа да работят здраво по колата и подобренията. Успех пожелавам на Матиачи, ще му трябва!
Макларън, както пишат и феновете, отбелязват изключителен прогрес ...назад  Rolling Eyes. Това, което ми направи впечатление, че дори пилотите загатват за това ... Когато започнах да чета за Мак и пишеше Булие, върнах пак отначало статията, мислех че съм се объркала. Този човек не мога да го възприема за Мак, както и Майкъл. Рончо, ми се струва че много сбърка с тях, и Мартин имаше грешки и се виждаше, че не може да справя с някои ситуации, но тези двамата ..НЕ!  Crossing Arms. Дали слуховете за Рос ще се окажат верни, не знам, но трябват промени в МакЛарън, наложителни са.

Днес не съм много добра  Mr. Green и положителна, обаче така ги виждам към днешна дата  Mr. Green.  
И ако може Хамилтън да се подстриже, че да не казвам на какво прилича като махне шапката  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 10:58 от aneli.

Общи условия

Активация на акаунт