Модни консултации - 5

• 78 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • до вятърните мелници
Стeлияна, по-добре питай експертите тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=749232.390

# 46
Momicheta moje li savet i za zadadeniq ot men vapros sajelqvam za latinicata Embarassed

# 47
  • до вятърните мелници
тази вечер явно съм "на смяна" Simple Smile)

rusokoska44, дай някоя снимка за "дьнки тип шалвари не с много дьлбоко дьно". Аз по принцип такъв тип панталони не нося защото съм със сравнително широк ханш и не се харесвам в тях, но може някой друг да се включи.

# 48
Momicheta moje li savet i za zadadeniq ot men vapros sajelqvam za latinicata Embarassed

Ако фигурата ти позвалява с вталени блузки, ако всякакви стават. Стилът е спортен и почти всичко подхожда без ризи. Според мен де.

# 49
# 50
Бейби - аз моята полица си я нося или с бюстие или с боди ( AVIN имат подобни модели). Но това само за дискотека или бар. 

Шалвари и аз не нося. Въпреки, че пробвах и се харесах, но не се престраших

# 51
Не нося такива дънки и даже не ги възприемам ... затова не отговорих на питането  Tired Предполагам, че с тесни блузки стоят най-добре, гледам, че ги носят и с такива с паднало рамо ...

И със сако гледам, че стои добре, ако е по-разчупено и спортно-елегантно ...
Скрит текст:

# 52
Благодаря за идеите.    bouquet Аз сьщо не носех шалвари, но решик да разчупя стила си напоследьк.Много ви се радвам на хувавите преложения.Вдьхновявате ме да експериментирам и допьлвам стила си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
Тия шалвари не изпаднаха ли вече от модния подиум? Имам няколко чифта, много си ги харесвам, но нещо напоследък май се притеснявам да ги нося. Не знам защо.
Иначе ги комбинирах с каквото се носят всички дънки - т.е. с абсолютно всичко /и по-спортно, и по-елегантно, и по-развлечено, и по-прибрано/.
Миналата пролет бях във Франция и не видях нито една жена по улиците да носи шалвари. Ама нито една. Почувствах се много глупаво и "замразих" моите. Тази есен пък бях в Индия и пак ги заобичах.

# 54
Здравейте, за много години, здрави и щастливи!
Искам да Ви питам демоде ли е носенето на дънки слим или по странни не като кройки, а примерно с външнни шевове във ботуш? Гледам, че предимно се носят с ботички и ми харесва, но имам и доста ботушки, които ми се иска да нося.

# 55
  • Варна
rusokoska44,
и аз не нося такъв тип дънки, но моя приятелка много ги харесва.

Прави ми впчетление, че винаги ги съчетава с тесни дрехи - тениски, блузи, топ, сако.

Дори с такъв модел панталон е била на класически симфоничен концерт в някакъв страхотен театър или може би опера, не знам, защото гледам само нейни снимки. Живее в Италия.

Нагоре е с вталена бяла риза с широк маншет. На врата си има широка, черна панделка. Явно е гонила много подобна визия, като на манекенката в средата. Heart Eyes
Скрит текст:

Обувки не се виждат много от снимките, защото тя не се снима, за да се види как се е наконтила, а се снима на някакви интересни за нея места, са на ток - дебел. Нямам представа колко е висок тока, едва ли е много, защото тя е доста висока.

Ако се виждат чанти, те са големи, изчистени, от гладка кожа, квадратни.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 13:03 от missNoir

# 56
  • Варна
kristalina04,
ако е демоде, случайно, в световен мащаб, то в Бг, не е. Поне това показват моите наблюдения върху МОЛ-ската мода. Това място е като представителна извадка за модните влечения на българката Simple Smile

На мен не ми харесва. Не че, не съм се подвизавала и аз така, но спрях. Ако искам да ми се виждат ботушите - пола / клин. Панталон/дънки - над ботуша.

# 57
kristalina04,
ако е демоде, случайно, в световен мащаб, то в Бг, не е. Поне това показват моите наблюдения върху МОЛ-ската мода. Това място е като представителна извадка за модните влечения на българката Simple Smile

На мен не ми харесва. Не че, не съм се подвизавала и аз така, но спрях. Ако искам да ми се виждат ботушите - пола / клин. Панталон/дънки - над ботуша.

Абсолютно и аз така мисля, също съм носила преди, но вече само под по-широк панталон или дънки или с къси панталонки  Peace

# 58
Да , съгласна съм с вас. Благодаря Ви

# 59
Здравейте, за много години, здрави и щастливи!
Искам да Ви питам демоде ли е носенето на дънки слим или по странни не като кройки, а примерно с външнни шевове във ботуш? Гледам, че предимно се носят с ботички и ми харесва, но имам и доста ботушки, които ми се иска да нося.

Не ми стана ясно- какви са тези външни шевове във ботуш? newsm78
Аз нося слим дънки в ботуш и боти, не мисля че е демоде, видях немалко момичетата днес с дънки в ботушите.

Общи условия

Активация на акаунт