Модни консултации - 5

• 79 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Относно трудното намиране на тесни ботуши, пробвали ли сте моделите в Bata от последните колекции?

Питам, защото съвсем скоро си купих техни ботуши, които имат отзад ластик по цялата дължина на ботуша и са доста тесни. Равна подметка и много интересен цвят светло кафяво, но не намирам снимка в нета да ги покажа.

Ако имате път покрай техен магазин, може да ги пробвате дали стават за много слаби крака.

Къде има магазин? Сайт имат ли? Като цени как са?

# 106
  • Варна
Имат магазин в Гранд Мол, но не са евтини. Естествена кожа, с намалението от 20% платих 180лв.
Имат сайт, но на мен ми е доста объркан и не ми харесва.
www.bata.com

# 107
  • Варна
Имат магазин в Гранд Мол, но не са евтини. Естествена кожа, с намалението от 20% платих 180лв.
Имат сайт, но на мен ми е доста объркан и не ми харесва.
www.bata.com

Оф, мога да дам, ама не ми се дават толкова пари за едни ботуши.

# 108
  • Варна
Намерих ги. На една от снимките се вижда ластикът отзад, за който се опитах да обясня.

# 109
Здравейте пак и от мен  Simple Smile  Отново ме нямаше известно време и сега ви чета да наваксвам.

Включвам се по темата за ботушите - Киса, а гледала ли си моделите на Бианки (http://obufki.com/, и имат магазини на Княз Борис и на Владислав )? В сайта към всеки модел е изписана обиколката на прасеца, виждам че варира м/у 34 и 36 см, тоест вероятно някои са по-теснички. Споменавам ги, защото имат разнообразие и са доста добри цените на ест. кожа (а и сега всички ботуши са намалени  Mr. Green  скоро си взех хубав изчистен модел за под 100 лв).

# 110
  • Варна
Намерих ги. На една от снимките се вижда ластикът отзад, за който се опитах да обясня.

Този ластик не се ли слага по-скоро за хора с по-дебел прасец, да може да се разтегне и да им стане горе?  Mr. Green

Miss_Kaprisse , следя сайта на obufki.com и на място ходих да пробвам - широки са ми всички модели, които харесах.  Sad
С моето размотаване и зимата ще свърши. Най-много да си взема едни боти и да мирясам.  Crossing Arms

# 111
  • София
Здравейте, темата и съветите ви са много готини.

Днес къде за терапия, къде в пристъп на радост, си купих тези боти

http://www.sarenza.co.uk/pepe-jeans-cambridge-s954-p0000083366

Имам доста черни и бежови/ нюд неща, с които да ги нося. Дали обаче биха могли и да се съчетаят със сиви дрехи в по-средния нюанс на цвета? Или ще се получи нищо и половина  newsm78

# 112
  • София
Благодаря за чудесната тема и идеи   bouquet
Тъй като имам същия проблем с тънък прасец (за жалост в комбинация с 40ти номер  Tired ), дали знаете за някой добър обущар в София, който стеснява ботуши?

# 113
  • София
Аз се включвам с един аутфит, който много ми хареса  Heart Eyes зачудих се къде мога да намеря такава космата яка/шал
Скрит текст:
  не съм сигурна дали бих се възприела с такова нещо, но искам да пробвам   Mr. Green

# 114
  • в Кошера
Споделете мнения за съчетание на пола молив + байкър боти.
Аз виждам нещата оувърсайз нагоре. Вие?

# 115
Купих една тъмно лилава блузка с идеята да я нося със сив понталон, отпред леко потур, но въобще не ми хареса как стои. Сега вариантите ми са или черна пола или обикновен прав черен панталон. Вижте с полата как е:
http://prikachi.com/images.php?images/976/6945976l.jpg
Става ли? И да сложа ли коланчето или много му идва, нещо не съм сигурна Blush

# 116
  • Варна
antonija,
не бих сложила коланчето Peace
Ако имаш тъмно синя дреха, също може да пробваш дали ще ти хареса. Както и тъмно сиво, защото на моя екран полата изглежда тъмно сива и ми харесва.

# 117
Да, пробвах със сив панталон, но не е тъмен, а синьо нямам. Полата е черна. И аз коланчето го сложих, но нещо ooooh!

# 118
Здравейте, темата и съветите ви са много готини.

Днес къде за терапия, къде в пристъп на радост, си купих тези боти

http://www.sarenza.co.uk/pepe-jeans-cambridge-s954-p0000083366

Имам доста черни и бежови/ нюд неща, с които да ги нося. Дали обаче биха могли и да се съчетаят със сиви дрехи в по-средния нюанс на цвета? Или ще се получи нищо и половина  newsm78

Сиво+черно+бежово, според мен е добра комбинация, със сигурност и със слим дънки ще стоят много добре тези боти, както и с кафеви дрехи ... Имаш ли конкретни дрехи от гардероба си предвид? Снимай ги на леглото, редом с ботите (които са много хубави и модерни, не съжалявай, че си ги взела) и заедно може дасъберем повечко идеи с наличните цветове  Peace

Otimerk и reproche, вашите питания биха намерили още по-конкретни отговори в темите за София в "На пазар"  Peace

# 119
  • София
Моринга, утре ще понащракам ансамбълчета, че днес малкият е във вихъра си. Мерси за отговора Simple Smile
Нямам много слим неща, че съм пухкава в долната част на тялото, но ще измисля нещо. Те стоят гот и с пола

Общи условия

Активация на акаунт