Отговори
# 60
  • У Диспансера ...♥♥♥
Б му каза,проследих го както теб на НГ..... преди 2 години,когато отиде да ми купуваш подарък ,а аз исках да разбера какъв е .
Тая каза ,че е казала на Тюлин за цветята ,че бил и ги подарил мъжа и на Демет .
Мелда ,каза че не можела да се свържи със сестра си .Демет и каза,че и те не били говорели скоро .
Жале каза ,че щяла често да идвала.
Аксел,и писа какво стана казала ли всичко на Мелис,и тя и се обади да поговорели  Peace

# 61
# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Стреснах ли те любими му вика Керо  hahaha hahaha hahaha

# 63
  • У Диспансера ...♥♥♥
Прочете му бележката от мащехата  hahaha hahaha
Тая отивала до тях,че не бил дошъл на училище и тела му бил изключен и сега ще намери обецата  ooooh!

# 64
# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аксел му каза,че той като не постъпвал като джентълмен,Зейно щяла да го направи и да разкаже всичко на Мелис,а Керо и каза че идвал след малко  Peace

# 66
  • София
Хайде, Зейкер битти  Sick Вината ще ги завладее  ooooh!

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
Керем и бил изневерил и каза,то голям край на серията  ooooh! ooooh!

# 68
  • Керодиспансера
КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА , ЧЕ ЗЛОБЕЕШ? newsm78 newsm78 newsm78

# 69
  • В света на мечтите... ❤
Охх,много кофти край  ooooh! ooooh! ooooh!

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ви казах с толкова целувки какво ще стане,ето целувки и цяла серия глупости даваха,и пак не стана ясно Гюнеш жена ли е ,мъж ли е  #2gunfire #2gunfire

# 71
Ирче  Hug  Дани  Hug благодаря и на двете за превода newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 72
Ренку Hug да дойда да те намажа с 20-ти фактор 4е изгоре:mrgreen:

# 73
  • В света на мечтите... ❤
Ама и Зейно си седи с едната обеца и хич не й е дошло на акъла да я свали като е загубила едната,ама филм да става  ooooh!

Сега ще се почнат вликомъченическите изпълнение,Зейно ще вика не мога да нараня Мели,Керо ще вика не мога да нараня Баръш и ще има още 10 серии гоненици  ooooh! ooooh! ooooh!

# 74
Аз ви казах с толкова целувки какво ще стане,ето целувки и цяла серия глупости даваха,и пак не стана ясно Гюнеш жена ли е ,мъж ли е  #2gunfire #2gunfire

Зарибиха ни с хубавото  начало и   разбира се трябваше  да сложат кофти край , иначе нямаше да са те #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт