Отговори
# 15

Z: Тръгвам си
K: Недей
Z:Трябва да тръгвам
K: Знам, но не   тръгвай

# 16
Диди мерси за темичката  bouquet,аз се отказах,че много ми забиваше и утре ще го гледам,лека нощ на всички Hug Hug Hug

# 17
  • В света на мечтите... ❤
отивам да си разпаля печката, че заради сериала ми поизстина стаята Joy

Отивай,че да не зъзнеш накрая заради сериала  Laughing  Hug

# 18
Аз се отказах, на рекламите върви, на филма не, ще си гледам Титаник   Cry Cry Cry

Дани Hug благодаря за превода newsm51 newsm51 newsm51

Мише Hug Heart Eyes Hug пропуснала съм те, извинявай  Embarassed bouquet  

Жужи  Hug лека нощ и сладки сънища Hug Heart Eyes Hug

# 19
  • Плевен
Да се запиша и аз.Диди   bouquet  bouquet  bouquet
Пепи на коя цифрова сте
Ами на една Плевенска- Опти спринт се казва- върви си без грешка и си гледам. Само не разбрах Зейнеб защо така си тръгна от Керем? Доколкото чух, че той и каза не тръгвай

# 20

Z: Тръгвам си
K: Недей
Z:Трябва да тръгвам
K: Знам, но не   тръгвай

Ехх,сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Това не успях да го видя,че заби  #Cussing out  Нищо,после като качат серията ще го изгледам

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само разбрах,че си казаха,че си били липсвали ,а тя не му каза за Аксел,че я изнудва  Peace

Това,кога е станало,докато беше забило ли  newsm78  Охх,после трябва да пусна пак да изгледам серията като я качат

Ирче ще поемаш ли пак ти,или аз да давам колкото разбирам  newsm78
Ми докато не забие ще поема  Hug Hug Да това разбрах ,като ни заби на всички .Мише,не можем да ти отговорим,защото и ние не разбрахме ,там заби на повечето от нас  Peace
А Мелис,си разправя за комплексите си,че не била красива,а Демет я успокоява,че не било вярно
Каза,мъжете гледат на жената ,като на книга,ако тя е красива ги интересува,ако не ,им е все едно за какво се разправя в нея ,това го каза Мелис .

# 22
Я да се запиша   bouquet Аз имам Канал Д на цифровата- голям кеф  Hug

айде сега, дразни ни  Crossing Arms  Hug

Записче и да чичецна Ди за темичката    bouquet  Hug

# 23
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тука без да забие за секунда дори ,да са им скапаните реклами  #2gunfire #2gunfire

# 24

Немога да повярвам не една а три целувки в една серия,многоо ни глезят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То затова не ми вървят линковете...да изпусна най-хубавото  #Cussing out #Cussing out #Cussing out аааа #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 25
  • Под Сините камъни
При мен няма реклами няма сериал все забива  ooooh!
Уф Пепи блазе ти.И аз искам канал Д  Crossing Arms

# 26
Жуже Hug Ани Hug лека нощ Heart Eyes
Влади Hug мерси за сцените, които не успяхме да видим  bouquet
Дани newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 за превода
на Ирка също newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 27
Ми докато не забие ще поема  Hug Hug Да това разбрах ,като ни заби на всички .Мише,не можем да ти отговорим,защото и ние не разбрахме ,там заби на повечето от нас  Peace
А Мелис,си разправя за комплексите си,че не била красива,а Демет я успокоява,че не било вярно
Каза,мъжете гледат на жената ,като на книга,ако тя е красива ги интересува,ако не ,им е все едно за какво се разправя в нея ,това го каза Мелис .

ОК  Hug  Мерси за разяснението за думите на Мелис  newsm51

# 28
Май ще си останем и тази седмица с гадаенето кой/я е Гюнеша  Thinking

# 29
Тука без да забие за секунда дори ,да са им скапаните реклами  #2gunfire #2gunfire
Взе ми думите от клавиатурата.... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт