Отговори
# 30
  • В света на мечтите... ❤
Май ще си останем и тази седмица с гадаенето кой/я е Гюнеша  Thinking

Точно и аз това щях да пиша сега,че май няма да разкрият нищо повече около този Гюнеш  Thinking

# 31
  • У дома :)
Ирка Hug Heart Eyes Дани Hug Heart Eyes мерси за преводите newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Обаче аз изчезвам щото много ми забива и се дразня вече,че не мога да гледам като хората #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Приятна вечер на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 32
Дидка супер си мила
Благодаря за новата темичка

# 33
мили момичета, колкото и да съм нетърпелива, не мога да   гледам по  този начиин филма.
На мен ми е нужно спокойствие, пълно потапяне, без прекъсване и насичане... аз трябва да почувствам всичко пълноценно!
от мен за сега чао,  а може и Лека, защото не знам дали ще се появя ъгейн, че трябва да се приготвям туморъл за работа:)

bouquetприятно догледаване на всички ви

# 34
Чекайте...върнах се да дам цунка с букетче и на Дани   bouquet за преводчето...сега ще знам какво са си говорили и ще гледам разбираемо картинките  hahaha hahaha hahaha

# 35
  • Керодиспансера
В крайна сметка те заедно ли са или не са newsm78 newsm78

# 36
Хабиби Hug Елиту Hug лека ве4ер Heart Eyes Heart Eyes

# 37
  • София
В крайна сметка те заедно ли са или не са newsm78 newsm78

И аз това се питам?

Ирка, Дани мерси   bouquet
Иве  , няма проблем, то с това забиване и аз много хора пропуснах  Confused  Hug

# 38
айде пак заби ooooh!

# 39
Елито Hug Хабиби Hug лека лека вечер Hug Heart Eyes Hug

Мелис намери ли вече обицата newsm78

# 40
  • Под Сините камъни
Аааа и аз се отказвам.Лека нощ и от мен.Голяма мъка е тая вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ирка Дани благодаря ви за превода   bouquet  bouquet

# 41
  • София
Елито Hug Хабиби Hug лека лека вечер Hug Heart Eyes Hug

Мелис намери ли вече обицата newsm78

Не, още не е  Peace

# 42
Аааа и аз се отказвам.Лека нощ и от мен.Голяма мъка е тая вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ирка Дани благодаря ви за превода   bouquet  bouquet
лека нощ Пепи Hug

# 43
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая каза,че и било скучно без него,А и се скара ,луда ли била,баща му можел да ги види .
Зеино ,щеше да и каже,но Джихан ги прекъсна,каза да дойде ли двете ,Зейно не иска,но Мелис я накара,можело и Демет да дойдела с тях  Peace Пита я какво искаше да ми кажеш ,ама Зейно се отказа и завъртя нещата.
Демет,каза че го държала за ръката,ама това не било правилно ,каза че имал добра жена,и при всеки се случвало да имат проблеми .Джихан ,каза че имал изненада за тях ,като отидели щели да видят .
Аксел,каза,че щял са излиза и нямало да се прибира през нощта  Peace

# 44
  • Керодиспансера
Ето Керо сам ще си свърши работата

Общи условия

Активация на акаунт