Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая какво си позволява бе,Керо лудо влюбен в нея и показва,че е ,и тя има претенции ,че е мамена  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз сега видях,че имаме фрагман  ooooh! Ама много е дразнеща,то от самолет се вижда,че не я иска,тя вместо си събере останалото и нищожно при това достойнство и да се разкара,телефона тръгнала да му проверява,че и да го подслушва ,ааааа до ония ден Глистака,ся тая Психопатка  ooooh! ooooh!

# 631
Верче  Hug Heart Eyes Hug Ани  Hug Heart Eyes Hug

Ирче Hug Heart Eyes Hug лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

# 632
Лека на всички лягащи  Hug и приятни сънища  Hug

Сега имам една питанка Rolling Eyes
Скрит текст:
някой от вас използва ли VirtualDub за рязане на клипчета  Thinking от няколко дни се опитвам да си съединя няколко отрязъка и все ми дава някаква грешка,ама не разбирам какво иска от мен  Crossing Arms днес четох разни ръководства из нета,ама точно този проблем не открих да се споменава  Sad

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:23 от anitto

# 633
  • В света на мечтите... ❤
Пепи,Ивче,Ирче лека,милички и разкошни сънища ви желая  Hug  smile3524 smile3524 smile3524  Hug

Ели  Hug Heart Eyes
Деси Hug Heart Eyes
Верче Hug Heart Eyes  мерси 
Ани  Hug Heart Eyes  мерси

# 634
  • София
здравейте  Hug

/да не ви изброявам, че да не пропусна някой  Embarassed /

Страхотен фрагман, особено откровенията на К.  Heart Eyes Два хубави фрагмана, дано не е на лошо  Rolling Eyes

# 635
  • В света на мечтите... ❤
здравейте  Hug

/да не ви изброявам, че да не пропусна някой  Embarassed /

Страхотен фрагман, особено откровенията на К.  Heart Eyes Два хубави фрагмана, дано не е на лошо  Rolling Eyes
Мишенце,привет  Hug Hug Hug

# 636
Диде,Иве,Пепи,Ирче сладки сънища.
Момичета да ви поздравя,страхотни красоти сте създали.Браво,големи таланти сте. smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
А и само как сте се барнали всички,от хубави по хубави.Честито.
Мимко Heart Eyesчестит нов член в семейството,да ви е жив и здрав и много да ви радва.Поздравления за стихотворението,много ми хареса.  bouquet  bouquet  bouquet
И аз ви пожелавам лека нощ,че не съм се наспала като хората от както съм се прибрала,а и още не мога да се климатизирам.

# 637
  • Керодиспансера
ДАНИ Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes, работиш или слънчасваш newsm78  С тия фрагмани серията изглежда да бъде динамична и интересна. Тая какви претенции има , че не мога да разбера, че се залепила като пиавица newsm78Колко пъти трябва да и се каже и покаже , че той не си я слага изобщо на ума ! Ама с Аксел ще са убийствен екип. Защо ми се стори , че Керем излезе ядосан от съблекалнята ? и какви бяха тия шевни машини ,където беше Зейнеп ? newsm78 newsm78 newsm78

# 638
  • София
Да не е при майка си  newsm78 На мен ми се видя в лаборатория  newsm78

Дани  Hug

# 639
привет сладки Hug Hug Hug Hug
не съм ви 4ела, влизам да ви поздравя и се връщам да 4ета Peace

# 640
Тая какво си позволява бе,Керо лудо влюбен в нея и показва,че е ,и тя има претенции ,че е мамена  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чакай, чакай... Керем го казва на Зейнеп по телефона Mr. Green Mr. Green НИКОГА няма да го каже на Мелис  Joy Joy
Аз ли не те разбрах  newsm78 newsm78 newsm78

# 641
  • София
Дано телефонът да има код  Mr. Green

# 642
  • Керодиспансера
Обърнахте ли внимание на анкетата - и Керем, и Ханде , и филма са на 3 -то място ( след Чучулигата и ПО)

# 643
Дано телефонът да има код  Mr. Green
Керем не е толкова тъп  Peace
Или е изтрил обаждането , или има код, или ще се появи преди да е видяла  Joy Joy
Ако я хване с телефона му ще я направи луда  Mr. Green Mr. Green

Аз ако съм на Мелис като го чуя така да се обяснява на друга ще го зарежа и дори няма да му обяснявам защо. #Crazy #Crazy А тя стой и като разбере, коя е , какво ? Ще изяде още един буркан нутела  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 23:26 от Нарцис Джуниър (Тери)

# 644
  • София

Еми, ако се сложил код на телефона, хич няма да е тъп. М. ще остане неприятно изненадана  Peace

Общи условия

Активация на акаунт