Нужда от съвет- хубави селища за живеене на до 60 км от София?

• 8 327
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте,имам едно голямо чудене в момента и ще съм много благодарна за някои идейки  Blush
 Искаме да вземем къщичка с двор за майка ми в някое селце/градче,недалеч от София,че да ни е по-наблизко (в момента живее в Родопите). Мислим,че някъде до към 50-60 км от София би трябвало да е добре. Иска ни се населеното място да е максимално спокойно откъм престъпност,но тук вече се появява въпроса с повишена трудност-къде..? newsm78
 Ако някой има роднини,или живее или е чувал за нещо подходящо- всякаква информация е полезна... Hug

# 1
Етрополе Simple Smile За час по магистралата, а и е в планината  Peace

# 2
  • sf
Ботевград , Елин Пелин  Thinking
а спокойно от престъпност  Rolling Eyes дали има такова въобще  ooooh!

# 3
  • София
Село Саранци. Мои близки живяха там няколко години, от тях впечатленията са за тихо и спокойно място, без нежелани набези и други кофти изпълнения.

# 4
  • София
Божурище

# 5
На мен Рударци много ми харесва, ама имотите там са си цифромания. И Кокаляне също, но и там са много скъпи.

# 6
  • София
Наши приятели живят в с. Пролеша (след Божурище). Хубаво е там и съвсем наблизо.  Peace

# 7

Сутринта мъжът ми ме гледаше странно като му казах да запали колата и да дойде да закусим, за да е загряла като тръгнем  Mr. Green Ами не я откраднаха  Whistling Моята не веднъж е нощувала с ключове на таблото...

На 11 км. от София  Wink

# 8
  • sf

Сутринта мъжът ми ме гледаше странно като му казах да запали колата и да дойде да закусим, за да е загряла като тръгнем  Mr. Green Ами не я откраднаха  Whistling Моята не веднъж е нощувала с ключове на таблото...

На 11 км. от София  Wink

Joy то е много относително- това,че не са откраднали твоята, не значи че не са свили две на съседна улица  Crazy

# 9
Село Саранци. Мои близки живяха там няколко години, от тях впечатленията са за тихо и спокойно място, без нежелани набези и други кофти изпълнения.

Peace

# 10

На 11 км. от София  Wink

Joy то е много относително- това,че не са откраднали твоята, не значи че не са свили две на съседна улица  Crazy

Не са  Wink

# 11
  На мен много ми харесва с. Нови Хан, общ. Елин Пелин. Мисля, че е на по-малко от 20 км от София.

# 12
Своге е близо, удобно.
Елин Пелин, Нови Хан - много "бpазилци" има там.

# 13
  hahaha Joy

Едва ли има такова без престъпност.

Останах с впечатление, че става дума за баба така че гледайте с градския транспорт/маршрутки/пътнически автобуси/влак как стоят нещата.

# 14
Владо тричков, не че  особено ми харесва, но е близо и може да се намери нещо готово. В смисъл имот  с къща.

Общи условия

Активация на акаунт