МОЛЯ ЗА ПОМОЩ - ХУД. ГИМНАСТИКА В ПЛОВДИВ

• 1 058
  • 2
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте, мили мами!
Много моля някоя от пловдивските майки, която има информация, да ме упъти къде мога да запиша дъщеря ми на художествена гимнастика в Пловдив. Засега съм попаднала на 2 клуба - първият тренира в у-ще П. Славейков зад стадион Ботев, вторият - в зала Строител в Кършияка, но са ми първо доста неудобни като пътуване и второ, в изключително неудобен час, в който няма кой да води и взема детето ми. Ще бъда благодарна на всеки, който ме осведоми по въпроса, благодаря ви!

# 1
Здравейте, мили мами!
Много моля някоя от пловдивските майки, която има информация, да ме упъти къде мога да запиша дъщеря ми на художествена гимнастика в Пловдив. Засега съм попаднала на 2 клуба - първият тренира в у-ще П. Славейков зад стадион Ботев, вторият - в зала Строител в Кършияка, но са ми първо доста неудобни като пътуване и второ, в изключително неудобен час, в който няма кой да води и взема детето ми. Ще бъда благодарна на всеки, който ме осведоми по въпроса, благодаря ви!
На стадион Пловдив в залата - братовчедка ми е треньорка там Simple Smile
(Тракия Пловдив се казва клуба)
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%9A%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0 … 2/125182764223228

# 2
  • Пловдив
В залата на ст. Ботев има два клуба, единият е "Брилянт", там тренира дъщеря ми преди няколко години, доволна съм, а другия не знам как се казва.

Общи условия

Активация на акаунт