Лидл ::37::

• 69 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Какво мислите за влажната тоалетна хартия?

Доволна съм и ще си взема. Не си спомням да е излизала на промоция.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 11:13 от Sea lights

# 106

Все забравям да ви питам, при вас липсва ли сиренето за мазане Пик Фриш? В нашия Лидл го няма вече над месец.
В Слатинския Лидъл имаше, но скрити зат Linessa-та или там както се казваше(със светлосинята опаковка). Взех 2 обикновени и едно с подправки, но второто не ми допадна, за разлика от обикновеното, което обожавам.

Мерси   bouquet! Ще ровя значи. И аз взимам само класик, другите не ми харесват.

# 107
Вече пробвах чопъра като смлях бисквити.Супер е!Доволна! Peace
Аз също съм доволна  Peace
  Ето и още едноголямо  ЗА  (за чопъра)

# 108
  • София
Вчера се поколебах за чоръпа,а днес вече го няма.... Sad Моля споделете ако някъде в София има наличност Praynig Много искам да го имам...

# 109
  • Пловдив
месечинка първо го изронквам по метода с почуквавето от youtube и после го изт3сквам. Може би ще стане и без ронкане, но сигурно ще има повече фира.

# 110
Вчера се поколебах за чоръпа,а днес вече го няма.... Sad Моля споделете ако някъде в София има наличност Praynig Много искам да го имам...

По-горе ти казаха - обади се и ще ти го пратят където пожелаеш.

# 111
  • Варна
тоалетната хартия май е на промоция от четвъртък. щото днес си беше на редовна цена
някой пита за сосовете на Делукс - във Варна има няколко кашончета, ако иска да си поръча

купих червени ябълки, страхотни са /но под носа ми ги увеличиха от 1.39 на 1.59/. изрових и една блуза за спорт за 6.49...докарали са доста неща от разпродажбата, които ги нямаше миналата седмица, но нищо друго не ми грабна окото. останалите покупки са ми в списъка по принцип - нат.сок ябълка, солети, кашкавал блуедино /бившия галерикс/, айсберг, моркови, сирене софра, бебешки мокри кърпички...взех и едни тампони за грим на софтино, дано да са по-добри от другите /исерее или нещо такова/

# 112
  • Варна
Да попитам ,препаратът п/в мухъл има ли избелващо действие?Стените са ми лилави,а SAVО-то яко ги избелва,прави цвета светлосин Close

# 113
  • София

По-горе ти казаха - обади се и ще ти го пратят където пожелаеш.
Обадих се,излиза им в системата че сутринта е имало бройки в младост и на ботевградско.Аз проверявах в люлин,овча купел  и красна поляна.попитах за изпращане в удобен за мен магазин и отказаха.... newsm78 А и не е сигурно дали след като сутринта го е имало ,на обед все ощее така....Много тъпо......

# 114
тоалетната хартия май е на промоция от четвъртък. щото днес си беше на редовна цена
някой пита за сосовете на Делукс - във Варна има няколко кашончета, ако иска да си поръча

купих червени ябълки, страхотни са /но под носа ми ги увеличиха от 1.39 на 1.59/. изрових и една блуза за спорт за 6.49...докарали са доста неща от разпродажбата, които ги нямаше миналата седмица, но нищо друго не ми грабна окото. останалите покупки са ми в списъка по принцип - нат.сок ябълка, солети, кашкавал блуедино /бившия галерикс/, айсберг, моркови, сирене софра, бебешки мокри кърпички...взех и едни тампони за грим на софтино, дано да са по-добри от другите /исерее или нещо такова/

Кашкавалът освен със сменена опаковка е и с друго име, така ли?

# 115
  • Варна
да, сменена е опаковката и името. иначе цената, формата и вкуса са същите. но на касовия бон все още излиза галерикс

# 116
  • София

Да, ама не помня какво беше.

Колкото до обаждането на техния тел. на потребителя - преди месец се обадих да питам защо не заредиха от детското шампанско, обещаха да проверят и да ми върнат обаждане, е, все още го чакамж Mr. Green

# 117
А чопъра само реже или и пасира?

# 118
Днес открих, че Лидл е на 15мин. ходене пеша от нас....И след като направих това откритие се сдобих със сокоизстисквачката 2 в 1.  Mr. Green Ще трябва, обаче, да почакам до пролетта/лятото, за да я тествам с ягоди и малини. Но пък вече ще съм по-редовна с промоциите в Лидл след великото ми откритие  hahaha
Даже сега се амбицирах и за чопъра - много хубаво разби сметаната.... Crazy
И аз си взех ръчната сокоизтисквачка. Пробвах снощи с портокал - няма фира, което е добре, удобна е, което също е добре. Обаче после се наложи да минавам сока през цедка - тъй като имаше много накъсани ципички и даже счупени на малки парченца семки от портокала. При вас така ли е или аз много съм натискала. И накрая се чудя, какво ли ще стане ако сложа малини и ягоди - няма ли да стане на каша - въобще тази сокоизтисквачка става ли за ягоди и малини?

# 119
  • Варна
Какъв беше методът с почукването, решеш на половина, обръщаш и чукаш с лъжицата ли? Защото аз пробвах, ама нищо не стана, явно наистина тоя нар, който съм взела е бил стар. А семки не падат ли в сока, щом Краси пише, че чак портокалови е имало newsm78
Препаратът против мухъл не избелва.

Общи условия

Активация на акаунт