Лидл ::37::

• 69 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря на Пингу за отговора!

Докато четях темата ми направи впечатление, че много от вас искат метли, но са ги изпуснали. При мен така се случи с пистолета за топло лепене. Посъветваха ме да се обадя на безплатния клиентски номер и след около седмица ми го доставиха. Peace

# 91
Хайде и аз тук! Утре ще дам отзиви за рендето....
Вчера пробвах рендето, еми за нищо не става.  #Cussing out Опитах със зеле, с триста зора едвам нарязах една купичка, пробвах да настържа моркови нцц. Май става само за картофи, ама не си струва хамалогията, да вадиш, слагаш приставки и почистваш.

# 92
  • Варна
Ръчната сокоизтисквачка е супер. Вчера направих сок от нар.
Значи ще я взема и аз Simple Smile Как става, режеш на половинка, слагаш с рязаното нагоре и натискаш, така ли? И не пръска ли?
Препаратът за мухъл е добър, но си трябва търкане... Не е като белината, да намажеш и да падне. Но пък не мирише отровно, можеш да го ползваш и с бебе в стаята дет се вика.

# 93
  • София
като мокри кърпи ли е,има ли мирис
Има разлика с мокрите кърпи. Тоалетната хартия също е на късове като кърпите, но е по -мека, съответно се къса по-лесно от мокрите кърпи и ако не се внимава при изважданто и от пакетчето може да се скъса. Даже току що отидох да я подуша Mr. Green- няма миризма или поне аз не я усещам. Хубавото е, че може с чиста съвест да я хвърляш в тоалетната, за разлика от мокрите кърпи. Много е удобна , децата я ползват откакто я открихме в Лидл.

# 94
Хубавото е, че може с чиста съвест да я хвърляш в тоалетната, за разлика от мокрите кърпи. Много е удобна , децата я ползват откакто я открихме в Лидл.
Само до 3 броя! Да няма после инциденти  Mr. Green

# 95
Благода,я за новата тема.
Да, за тоалетната хаpтия - само по 3 бp в канализацията.

# 96
А каква е цената на тази тоалетна хартия? Ще взема да я пробвам и аз, къде стои, при мокрите кърпи някъде ли?

# 97
  • Mediterraneo
зеленчуците с масло в коя от седмиците са или са редовен продукт

Редовен са.

Аз пък съм разочарована- вече трети ден няма от киселото мляко на Чуден 3.6%! Имало проблем с доставките на мляко... А следващата седмица млеката са на промоция...

# 98
А каква е цената на тази тоалетна хартия? Ще взема да я пробвам и аз, къде стои, при мокрите кърпи някъде ли?

Тази седмица е на 1,99 лв, някъде около тоалетните хартии и носните кърпички седи.

# 99

Тази седмица е на 1,99 лв, някъде около тоалетните хартии и носните кърпички седи.
Мерси!

# 100
  • София

Все забравям да ви питам, при вас липсва ли сиренето за мазане Пик Фриш? В нашия Лидл го няма вече над месец.
В Слатинския Лидъл имаше, но скрити зат Linessa-та или там както се казваше(със светлосинята опаковка). Взех 2 обикновени и едно с подправки, но второто не ми допадна, за разлика от обикновеното, което обожавам.

# 101
  • Русе
От препарата за мухъл и аз съм доволна. Имам го от 2 години, но както писа Месечинка виторога после трябва да се търка, иначе остава черно и е много грозно.

# 102
  • София
Искам сутиени, ако отида довечера и не сте ми оставили ще има  #2gunfire Засега са единствените, които са ми удобни, на ниска цена и имат визия.
Приятни покупки Wink

И спалните комплекти с две лица от 02.01.14 памучни ли бяха? Предполагам не, тъй като не е отбелязано на брошурата.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 10:19 от MilenaZ

# 103
 Благодаря за темата   bouquet

Пробвах новия перилен препарат- концентрат от 6.29лв, за цветно...Същия като стария е,но като че ли аромата му е по- силен  Thinking

# 104
  • Варна
Хайде и аз тук! Утре ще дам отзиви за рендето....
Вчера пробвах рендето, еми за нищо не става.  #Cussing out Опитах със зеле, с триста зора едвам нарязах една купичка, пробвах да настържа моркови нцц. Май става само за картофи, ама не си струва хамалогията, да вадиш, слагаш приставки и почистваш.

Имам подобно ренде, което вадя за ползване не повече от 2 пъти в годината да настържа моркови по ето този начин:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт