Лидл ::37::

• 69 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
И аз си взех ръчната сокоизтисквачка. Пробвах снощи с портокал - няма фира, което е добре, удобна е, което също е добре. Обаче после се наложи да минавам сока през цедка - тъй като имаше много накъсани ципички и даже счупени на малки парченца семки от портокала. При вас така ли е или аз много съм натискала. И накрая се чудя, какво ли ще стане ако сложа малини и ягоди - няма ли да стане на каша - въобще тази сокоизтисквачка става ли за ягоди и малини?
И при мен е така, явно цедката не е много ситна. Точно защото става И за меки плодове си я взех Peace

# 136
  • На брега на реката
Момичета,
Моля, която от вас си беше купила шевната машина на Силвър крест да ми припомни каква беше цената и доволна и е?
Благодаря  bouquet!

# 137
  • Велико Търново
Момичета,
Моля, която от вас си беше купила шевната машина на Силвър крест да ми припомни каква беше цената и доволна и е?
Благодаря  bouquet!

Аз я имам, но от 2012. Цената тогава беше 149, ако не се лъжа.

# 138
  • На брега на реката
А дали е същата като от продуктовото видео с 30 и кусур операции и доволна ли си от нея?

# 139
  • София
А чопъра само реже или и пасира?

Толкова хора казаха ,че са си купили чопър,но никой не казва пасира ,кълца или реже този чопър.

Добре де, какво толкова може да прави един чопър - реже на ситно. Пасирането е приоритет на пасатора  Wink

# 140
  • София
Някой беше питал за чопъра. В Лидл-а на Ботевградско до Джъмбо има колкото искате.

# 141
Момичета,
Благодаря  bouquet!

Аз я имам, но от 2012. Цената тогава беше 149, ако не се лъжа.
И аз имам ето и видео http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-6467D3C3-49573643/www_lidl_bg/hs.xsl/Video.htm    Аз много и се кефя,изненада ме колко е безшумна(бях свикнала на старата на майка ми)

# 142
И аз съм мн доволна от метлата.Утре мисля да отида за една сокоизстисквачка(дано има).И за рендето съм мераклийка.
Може ли отзиви,които го е взел ренденцето  Peace
здравей взе ли ренденце?
Не,отказах се от рендето,като прочетох отзивите тук.Взех сокоизстисквачка,черпак и лъжица за спагети по 2,22лв,един детски пъзел с мини маус за 4лв.Бяха заредили даже от детските нощнички от намалението(преди това ги нямаше).
Много се чудех за раклет грила по 20лв някъде беше?Но имам перфектна скара на пфилипс с плоча и ребра.Някои има ли го,да сподели за какво го ползва?И заслужава ли си?

# 143
  • Пловдив
месечинка леко го разтваряш нара и после си иска яко блъскане  Laughing и става работата. Падат като за световно. А относно сокоизтисквачката от два изтискани нара имаше 5-6 семчици.  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=jJ7dk9nDR-k

# 144
# 145
  • София
Момичета, тук при нас, т.е. до мола на Стамболийски построиха магазинче Лидл и сега чакам кога ще го отворят... На сайта няма и помен за бъдещо отваряне... Чудя се откъде да разбера кога ще го отворят. Някой случайно да знае Thinking Трябват ми 2 неща, а детето беше болно и определено не ми се ходи до този на Халите. Исках и разпродажбите да огледам...

# 146
  • София
chriss, на билборд пред самия магазин пише, че откриването ще е на 20-ти януари.

# 147
  • София
 Laughing Благодаря, живея отстрани на магазина и не виждам билбордите  Laughing Но се разсмях от сърце  Grinning Благодаря и се извинявам за спама   bouquet

# 148
# 149
  • Бургас
За сока от нара и аз да се включа - след изронването на зрънцата с метода с тупането с лъжица, на ръка, в купа с вода или кой както го прави, се изсипват в блендер, около минутка се джуркат, после се прецежда през ситна цедка и става страхотен и чист откъм семки сок Wink И постът ми не е спам, защото блендерът с който правих този сок е лидълския Crazy

Общи условия

Активация на акаунт