Лидл ::37::

• 69 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
От новата брошура си харесах евентуално потниците за деца, вчера ест забравих, че е четвъртък и си останах без чакания масажор, голяма съм шматка, надявам се утре да има някой останал.

# 271
pitinko68 пробвай и Маноле ,на мен ми напомня точно едновремешното сирене.Млякото от пликче и аз го държа в стъклено шише или буркан и издържа даже и до 5 дни.

Манолето пак в Лидл ли да го търся.
Да ,при сирената в бяла правоъгълна кутия - 2,99лв за 400гр. В саламура е.Това много ми допада ,опаковката е удобна и сиренето на съхне и пожълтява.
 Желатина си е винаги животински,даже е добре,че е написано от какъв произход е.Друг желиращ продек е агар-агар,в детството ми съм виждала да се ползва/имаше го в състава на един крем-карамел на прах /от тогава си чета всичко по опаковките Grinning /.То се извлича от водорасли,не го виждам да се продава или е много скъп или идея си нямам ,може да са открили ,че е вреден.  /Това е агар -агар http://www.gingerylemon.com/2012/10/znaino-ili-ne-za-agar-agar.html
  Сиренето си ни харесва,явно е въпрос на вкус ,не виждам да е по-солено от Ливади и т.н.
  За мен е важно че се съхранява по естествен начин в саламурата ,не във вакум от найлон. Даже ако беше в метална кутия щеше да е по-добре.
 Не съм фен на полиетиленови  и тям подобни опаковки.
  Явно си е и до партиди,последното беше по-меко. но в предвид ,че ни нямаше в къщи и отворена кутия стои близо месец и си е ок.
 Но винаги казвам -вкусът на един не е задължителен и определящ за всички.
    Кефир и аз си правя в къщи /само аз си го пия /,но и там има фактор -не се знае дали се улучва правилната процедура -понякога ми става идеален.Но ще пробвам и този./Домашният не би допаднал за  всеки вкус ,мирише на ферментирало мляко/.Доколкото знам кефир ,който е в магазинната мрежа/даже и този прозвеждан в Русия,където този продукт е национална напитка ,не се произвежда директно от гъбата.Затова домашният е автентичен /но според мен и средата е решаващ фактор-кефир получен в България сигурно е съвсем различен от този в страната откъдето произхожда./

# 272
Момичета, кефирът в Лидл само подсладен ли е или има и натурален? И под каква марка е да го търся, че и аз обичам кефир?

# 273
Само плодов има/поне аз такъв видях/.До плодовите млека е /марка не запомних/ над киселото мляко Пилос.

# 274
Аз питах за кефира. Домашен добре, но как да си го произведа  newsm78 И пак подходящо ли е за диабетици, при условие, че не се добавя захар?

# 275
Гръцкото сирене Фета е от козе мляко, няма нищо общо с нашата Дунавия.

# 276
Аз питах за кефира. Домашен добре, но как да си го произведа  newsm78 И пак подходящо ли е за диабетици, при условие, че не се добавя захар?
Че за за кефира ти писах.
 Трябва ти гъбка инак за домашен.Аз имам.Мисля ,че домашният е подходящ за диабетици.Аз не  го пия с лечебна цел. Виж във форума за кефирна гъба.
Това за гръцкото сирене го разбрах,като си го купих -козе и овче мляко.Поради наличието на първото грам не ми допадна./Просто както споменах продавачите на магазинчета ,които зареждах от склада в който работех наричаха Карил-а/имитация на Дунавия/ Фета/не бях яла -виждала такова и затова останах с това впечатление. Аз съм си фен на българското саламурено сирене /ама рядко има хубаво/. В Уикипедия пише ,че :"Фета (на гръцки: φέτα) е вид саламурено сирене, традиционно произвеждано в Гърция, където 75% от консумираните сирена са фета. Подобно е на българското бяло саламурено сирене. Прави се от овче мляко, понякога с известни добавки от козе мляко. Има леко зърнеста структура и се яде самостоятелно, както и като компонент на салати и печива."
Така,че козето мляко е само допълнителен компонент,а не основен.

# 277
Да, права си от овче и козе мляко се прави. Иначе има и хубави български саламурени сирена, аз също съм голям любител на сиренето. Купувам си краве сирене от една мандра.

# 278
  • Варна
отивам в лидл за сирене и какво да видя - софра-та вече е 2.99. нали до оня ден беше 2.69, или аз полудявам? за 250гр. ще ме извиняват. гледам ливади е 3.99, но за 400гр. взех едно, отивам на продуктите, намалени с 30% и вътре пълно със сирене ливади, с изтичащ срок на годност 10 март??? много странно, толкоз рано да го намалят. разбира се награбих 5 опаковки хаха вкъщи обаче гледам червеното етикетче - стара цена 4.49, минус 30% - 3.14лв. ако бях някоя скандалджийка щях да се върна да питам защо лъжат за старата цена, при положение, че на два метра седи кашона с ливади и етикет 3.99 /не е в промоция/. не че не ме устройва цена 3.14, ама все пак да ни лъжат толкоз на дребно...
иначе айсберга е намален, и е огромни глави. червените ябълки също са страхотни, големи и без наранявания

# 279
Зърнестото сирене на Пилос хубаво ли е?Има някакво намаление ,а и доста имаше на 30%.
Аз досега само на Пик Фиш и Голдесса съм вземала и го обожавам.
 Миналият месец ,когато Софра трябваше да е на промо един уикенд - въобще не се появи и двата дена/доста рано ходих и казваха ,че уж свършила /.
 Да похваля за пореден път замразеното бутер тесто.Страхотни соленки -бързи ,лесни и евтини си правя.И най-важното въобще не е мазно. И да попитам забелязах ,че от миналият месец наименованието на етикета е сменено /състава е същият и бг описанието също/,та онзи ден взех от новата опаковка/има и от двата вида /и ми се стори някак по- хлебно - не толкова разслоено.
Дали има разлика между двете!? Или пък това е произведено за някоя страна /Унгария /.Немският не го знам.

# 280
Пак няма кафемашина в брошурата, до кога да я чакам  #Crazy Дали ако се обадя на телефона, ще ми изнамерят от някъде изостанала  newsm78
Никой не каза за бутилките  Whistling

# 281
 Тази кафе машина скоро не съм я срещала ,последна промоция май ще е да е била през 2012г.,може и да се лъжа. Но не мисля,че биха ти намерили.Все пак пробвай.
 Вече съм го писала ,но лятото/май беше в края на май -началото на юни/ се обаждах за чопър и направо ме излъгаха.Явно съм попаднала на неправилният човек. Предишният ден в магазина имаше поне 10-15 бр. ,на другият ги няма.От магазина ми казаха,че ги върнали в склада и да се обадя да ми изпратят.
Е,обадихсе.Амазащо ми трябваше да обяснявам всичко ,женат на телефона ми обясни ,че ги били върнали на .....производителя /може би и в Китай Grinning/. И това за няма и ден ,хубава опашат лъжа си беше за мен.Ядосах се и отидох и си купих от намиращият се точно до Лидл Техномаркет един чопър с двойно по-голяма мощност и толкоз.
  Чета постоянно добри отзиви ,че изпращали други стоки.Явно аз съм си Марко Тотев Grinning
 Дано имаш успех.
 Аз чакам хлебопекарна /нея я пускаха в края на август ,явно това лято ще е пак/.

# 282
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте! И аз се сдобих с масажора - СТРАХОТЕН Е! Вчера си направих нагревки на кръста и днес ме отпусна. А 2-3 от приставките са направо супер за масаж на рамене и крака, даже и за целулит си мисля че може да стане с тази с изпъкналите бобчета. Hug

# 283
Благодаря ти, Yulmana  Hug

# 284
И аз съм се обаждала за едни инфрачервени термометри, т.е. писах мейл до Лидл и ми отговориха, че са изчерпани за България въобще. Любезни яха, но неми пратиха нищо

Общи условия

Активация на акаунт