Лидл ::37::

• 68 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Гледах за бялото веро дето толкова го коментирате.
Аз защо си мисля, че верото беше розово  newsm78

имаше само синьо, зелено и жълто, като последното и то беше кът. Розаво не съм виждала. Имам спомен блед за бяло или може и да се бъркам с течните сапуни.

# 421
Верото беше бяло, скоро свърших бутилката.

# 422
  • Sofia
И моята магическа гъба е на привършване...дано се сетят за нея пак.
И препарата за петна-в зелените бутилки-Oxi нещо си Simple Smile и той ми върши голяма работа,а запасите свършват. Много ме е яд,че няма  " сезонно" ли ,"периодично " ли ,там както искат да му казват зареждане. Дали изобщо ще ги пуснат отново?

# 423
Купувала съм и розово веро.А с пяната за фурна мия и плочките в кухнята.

# 424
изтървала съм половината тема и за да не е само запис да попитам нещо -взех си луканков салам барони на който пишеше прозведено от КФМ всички ли салами от тази марка са  са на този производител?

и аз чакам кафемашината

# 425
Не. И аз купих някакъв салам тип луканков ама не баш и ядох сурово овкусено месо. На вкус беше докарано, но за мен си беше сурово и жилаво. Не помня точно какво купих обаче, но си беше на КФМ. Стига да не забрава ще погледна утре как са го кръстили  Mr. Green

# 426
Момичета,някъде в София да сте видели да има още от електрическата мелничка?  Praynig
А,кафемашината на Лидл е много хубава! Кафеджийка съм и лесно намирам кусур на кафето.
На тази цена няма друга с това качество! Много ме съмнява Кауфландската да е добра....

Вчера имаше много мелнички на Халите.

# 427
  • София
Момичета,някъде в София да сте видели да има още от електрическата мелничка? 

Вчера имаше много мелнички на Халите.

Днес не видях, но и не съм ги търсила специално. Все пак като бях през седмица ми се "набиха" в очите и съм склонна да мисля, че днес са били свършили.

Коментирали ли сте меда в голям буркан (май беше 900 гр)? Прочетох, че е румънски. Беше захаросан, а съм чела, че уж само този без примеси се захаросва. Цената му беше 7,99 лв.

# 428
Ммм, немския Лидл е много по-богат от към стоки . Дали е възможно да се достави някой електроуред до БГ ? Thinking Thinking Thinking Thinking

# 429
  • Русе
Колбасите Барони не са само производство на КФМ, има и на БОНИ Ловеч, чешкия колбас, който преди беше в асортимента, също беше с марка Барони, а той не беше българско производство.

# 430
 Ту съм виждал само бяло веро и винаги имаше само по 1 брой в кашон. Няма го от септември -постоянно търся или някой обира всички с балсам от кашоните .

# 431
  • Sofia, Младост 3
Много ни хареса амбарицата по манастирски от саламите, онзи ден взехме на промоцията, благодаря за препоръката   bouquet
Изпробвах и чопъра вчера за моркови, лук, магданоз - много бързо и лесно, страшно съм доволна ! Но от рендето не съм толкова, първият път пробвах със голямото острие и режеше добре, но вчера опитах да настържа кашкавал на големите дупчици и ми се скапа ръката- много е малко самото ренденце и става бавно, имам си едно евтино, но голямо ренде, с което става по-лесно   Crossing Arms

# 432

Кафемашината предполагам ще я пуснат в най скоро време.

Пепел ти на езика, опс - на клавиатурата  Laughing Омръзна ми да я чакам, обадих се и един любезен господин ми каза, че няма никъде, попитах дали има идея кога ще има нови - когато получели - тогава  Rolling Eyes Бюджетът ми беше силно ограничен, та се снабдих с едно NEO - за сега - доволна  Peace
Относно кауфландската машина от тази седмица - въобще не вярвам на AYCO машина да е на първоначална цена от 139 и нещо си  Naughty - и те са най-долен клас техника, завишили са, за да може на по-голяма цена да е с намалението  Rolling Eyes
Днес отивам за сешоар, биричка евентуално, но никога не си тръгвам само с това, за което съм отишла  ooooh!

# 433
Нсичкия мед в Лидл се захаросва. Аз от там купувам мед като нямаме домашен. Харесва ми, но  не съм купувала голям буркан.

# 434
И аз купих едно пиле и го взех точно, защото беше голямо около 1,5кг. Идеално според мен ще стане на едно печено пиленце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт