Лидл ::37::

• 68 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
И ние си взехме от промоцията на Барони - бански старец и шпек. Банския старец беше чудесен, шпека - що -годе също.
Имаше и хайвер- пробвахме този от шаран, никак не е лош.

# 436
  • София
Прочетох последните 7-8 стр. и не видях да сте коментирали тенджерите под налягане  Wink
Цената ми изглежда доста добра. И имам чисто практично питане. Тя е 6 литра. За 4 членно семейство достатъчна ли е или е малка? Не съм имала такава тенджера и не знам дали ще ме устройва.

# 437
На каква цена се очаква да бъде кафемашината? Какъв модел и някой от Вас може ли даде отзиви?

# 438
Бях си набелязала сешоара от днес, но като го видях се отказах - голям, тежък, несгъваем.

# 439
Бях си набелязала сешоара от днес, но като го видях се отказах - голям, тежък, несгъваем.
И аз съм се наточила за сешоара довечера,но малко ме разколебаваш - то има  ли въобще по-компактен сешоар с такава голяма мощност  newsm78 - аз точно защото имам вкъщи малък, лек и сгъваем, и в същото време ми суши косата половин час минимум, та затова си мисля, че ще си заслужава  Thinking

# 440
 Кафемашината миналата година на промоция и ако помни някой кой месец точно?
 Хронологично промоциите съвпадат ли за година на ел.уреди? Засега я няма никъде оповестена или някой просто си предчувства,че ще я има.

# 441
  • Русе
Кафемашината беше пускана около Коледно-новогодишните празници на 2012 г. и беше към 100 лв.
Такава пустош откъм млечни беше днес в Ловешкия ЛИДЛ. Вляво пак беше така. Такова нещо не помня до сега. А в същото време са обявили промоция на млечните
Скрит текст:

# 442
  • София
И аз съм се наточила за сешоара довечера,но малко ме разколебаваш - то има  ли въобще по-компактен сешоар с такава голяма мощност  newsm78 - аз точно защото имам вкъщи малък, лек и сгъваем, и в същото време ми суши косата половин час минимум, та затова си мисля, че ще си заслужава  Thinking

Ако искаш малък, компактен сешоар - тогава ще е слаб. Ако искаш мощен сешоар - тогава е голям и тежък. Имам и двата вида - малкия на Филипс, големият е мощен на Таурус. Който веднъж е пробвал мощен сешоар, не би се върнал на слабия.

# 443
  • Mediterraneo
Ужас! И при нас положението с млеката беше същото! Срамота е просто! А им предстои промоция от четвъртък...

# 444
Включвам се с питане. Искам да почистя кожено яке. Имам от магическите гъби с бяла и розова страни. Забравих как се боравеше с тях. първо с коя се минава?
Благодаря   bouquet

# 445
  • Русе
До колкото си спомням първо с бялата страна, а после с розовата  Peace

# 446
  • Варна
Искам да почистя кожено яке. Имам от магическите гъби с бяла и розова страни.

Чак пък магически.  Laughing Взех си и аз от тях да си почиствам бялата каишка на часовника, иска си доста търкане и не бих казала, че всичко е една голяма магия. А и бързо се изхабява.

# 447
 На мен тези гъби много не ми харесаха. Първо търках печката и що-годе добре ,но бързо свършват и влажните кърпи W5 се справят по-добре според мен.
 Промоцията на Пилос не е ли от четвъртък или се бъркам!?
Взех боза със захар на 30%.Скоро не бях купувала. Много гъста -едва излиза от шишето и вкиснала.
 Отвратителна е просто. Чудя се дали да я върна утре .От една глътка ми гори цялото гърло сега.
 Млякото от 2% на Пилос го нямаше ,прясно в плик също. Но 3,6% имаше 3 кашона .
 Каймата дали е е хубава ? 

# 448
  • София
Включвам се с питане. Искам да почистя кожено яке. Имам от магическите гъби с бяла и розова страни. Забравих как се боравеше с тях. първо с коя се минава?
Благодаря   bouquet
Има риск да се обезцвети якето,защото в гъбите има абразив.Преди време се опитвах да почистя химикал от кожен диван с такава гъба и започна да пада цвета на дивана.

# 449
Оформящите бикини как са? Някой има ли?

Общи условия

Активация на акаунт