Лидл ::37::

• 68 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
П.С. За българския стандарт ЛИДЛ не е евтин магазин.

А кои са евтини магазини за българския стандарт? Питам от любопитство, не се заяждам
откритите пазари и борсите
Е, не така де!
За сравнение - Лидл, Карфур и Кауфланд са най-евтините вериги, спрямо Пикадили, Хит, Дар от боговете и разни други.

# 646
При нас обикновените бисквити все още са намалени, но то намалението е май 10%. Аз торта правя от бисквити за торта.

Пък киселото мляко, за което говоря, на вкус имаше много сухо мляко вътре.

# 647
  • Русе
П.С. За българския стандарт ЛИДЛ не е евтин магазин.
А кои са евтини магазини за българския стандарт? Питам от любопитство, не се заяждам
откритите пазари и борсите
Ела да видиш как в Ловеч на пазара 1 кг. лимони струва 2,50 - 3 лв., в ЛИДЛ е 1,19 лв. Не сравнявайте само с цените в София  Peace

От новата брошура и аз си харесах зехтина и ще се възползвам от предложението.

# 648
  • Sofia
Някой ако е ползвал въпросния зехтин, моля да сподели от къде е!

# 649
  • Stuck in a moment
Аз  чета етикети много, много. Лидл не е евтин магазин, но има евтини продукти. Никой никого не кара насила да купува каквото и да е. Има си продукти за всеки, някоя баба с 200лв пенсия и е много зор дали има глутамат или не. Аз харесвам Лидл , защото има неща, които от другаде не мога да си купя като марка и качество. Боклуци на пазара-бол, но поне се научиха да пишат на етикетите какво има вътре. Който го интересува-чете, който не- направо яде. Няма драма тук.

Браво за този постинг! И аз винаги чета етикетите и така избирам. Разчитам поне, че Лидъл пишат всичко на етикета и се осъществява контрол да не ядем престояли продукти.
Като цяло не е евтин, но заради горе написаното, заради удобството в самия магазин като пространство и подредба, заради това, че не ми се налага да водя махленски разговори с касиерите - еми затова ходя. И мога да върна стока без разправии.
На открития пазар само уж е по-евтино, но при нас редят хубавите плодове и зеленчуци отпред, а отзад на сергията слагат застояли, не дават да избираш и искат да пробутат всичко. Еми, няма да ходя да се прецаквам.

# 650
Лидл за мен е евтин магазин, особено спрямо качеството. Единственият сред останалите вериги,  на когото имам доверие.

Етикети и аз чета. И вече, твърде често, изпадам в тих ужас пред щандовете.  Sick

# 651
  • Монтана
Аз лично също съм на мнение, че в лидъл съотношението цена качество е добро и асортимента им е добър за ежедневни нужди. Относно краве млякото и в нас се яде много Пилос 2 или 3,6%. Повече проценти никога не купувам защото задължително съдържа голямо количество сухо мляко.
Свинското месо също ми допада винаги е било крехко, за разлика от кауфландското. Пилешко не купувам тъй като си имам домашно.

# 652
  • В една слънчева къща...
Аз пък за нова година сложих заедно да се изцеждат 2 кисели млека - едното беше Пилос 3,6, а другото Бор Чвор /не помня колко %/. След цяла нощ в тензух Пилосът се беше изцедил идеално, а другото си стоеше течно, та ми се наложи да цедя още едно, за да се получи горе-долу гъста консистенция. Какъв извод да си правя в случая? Още му се чудя...

# 653
В ЛИДЛ има стоки, които ги няма другаде, това е водещото .
Трябва ми инхалатора- дали след като вече е минала промоцията, може да се намери на старата цена или веднага сменят цените и няма шанс?  И ако не намеря инхалатора , тази сауна за лице дали наистина ще помогне за облекчаване на сериозна кашлица?

# 654
запис, че ви изтървах отдавна
май нищо не си харесах от новата брошура, само детските клинчета

# 655
На мен ми харесва материята на бельото.

# 656
От днешният пазар поничките са гадни и сухи. Уж са меки, ама на нищо не приличат.

Портокалите са хубави и твърди. За сок са супер.

# 657
И аз взех понички- хубави и меки, портокали, евтини ананаси. Сауна за лице имаше, но инхалатор-не. Нямаше и кого да попитам, освен касиера, който ме препрати да звънна на телефона на Лидл.

# 658
  • София
Момичета свършиха ми запасите от корите за лазания без варене.....
Днес търсих ама...няма
Не са ли постоянно в асортимента?
Лоша работа ако не са,много ми харесаха,а сега де, какви да купя newsm78

# 659

Лоша работа ако не са,много ми харесаха,а сега де, какви да купя newsm78
Купувам замразени, каквито намеря, всички стават. Peace

Общи условия

Активация на акаунт