Лидл ::37::

• 69 079
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Колбасите Барони, които са намалени тази седмица, хубави ли са? Някой беше споменал, че май филето Елена е на КФМ, има ли такова нещо, или аз се бъркам?

# 151
  • София
Аз не съм фен на Барони, но един траен варено- пушен салам Стара планина, тип шпеков, се оказа хубав. И луканката по манастирски се хареса.

# 152
Течната сметана 10% /нова в асортимента/ хубава ли е ?

# 153
  • София
Здравейте, вчера си взех спортния сутиен, но ми е малко тесен в обиколката. Моля някой, който го има от предишно пускане в Лидл, да каже дали се отпуска, за да знам дали да го връщам.
Благодаря предварително.

# 154
  • София
Ние вкъщи колбасите на Барони много ги харесваме. Напазарувахме за 60 лв. Simple Smile

# 155
И аз съм мн доволна от метлата.Утре мисля да отида за една сокоизстисквачка(дано има).И за рендето съм мераклийка.
Може ли отзиви,които го е взел ренденцето  Peace
здравей взе ли ренденце?
Не,отказах се от рендето,като прочетох отзивите тук.Взех сокоизстисквачка,черпак и лъжица за спагети по 2,22лв,един детски пъзел с мини маус за 4лв.Бяха заредили даже от детските нощнички от намалението(преди това ги нямаше).
Много се чудех за раклет грила по 20лв някъде беше?Но имам перфектна скара на пфилипс с плоча и ребра.Някои има ли го,да сподели за какво го ползва?И заслужава ли си?

Във ЛИДЛ ли раклет грила е бил по 20 лв ?Или ще го пускат за толкова .Преди 2 години си го взех за 35 лв и съм много доволна и ако пуснат пак ще си купя , 4е моя  го стопих от едната страна ,като го оставих без да забележа на гореща повърхност .

# 156
  • Велико Търново
Извинявам се, ако не е по темата, но звезден дъжд сподели както правиш на раклет грила. Имам като този от Лидл, купуван от друго място, но не съм го ползвала още  Embarassed, а го имам от няколко месеца.

# 157
Извинявам се, ако не е по темата, но звезден дъжд сподели както правиш на раклет грила. Имам като този от Лидл, купуван от друго място, но не съм го ползвала още  Embarassed, а го имам от няколко месеца.
На ракеле4етата се глезотим със каквото има във хладилника Simple SmileЗапичала съм кренвирши със домати ,кашкавал ..Правила съм гъби със пресен лук ,кашкавал ,сирене запее4Ено със домати всякакви такива комбинации .

# 158
  • София
Много се чудех за раклет грила по 20лв някъде беше?Но имам перфектна скара на пфилипс с плоча и ребра.Някои има ли го,да сподели за какво го ползва?И заслужава ли си?

Във ЛИДЛ ли раклет грила е бил по 20 лв ?Или ще го пускат за толкова .Преди 2 години си го взех за 35 лв и съм много доволна и ако пуснат пак ще си купя , 4е моя  го стопих от едната страна ,като го оставих без да забележа на гореща повърхност .

Вчера точно ги зареждаха и се загледах макар и бегло, защото бързах. Почти съм сигурна, че на етикета пишеше 45 лева. Мисля, че беше този.

# 159
  • Русе
В Ловеч раклет-гриловете предната седмица бяха в националната разпродажба.

# 160
  • Велико Търново

Вчера точно ги зареждаха и се загледах макар и бегло, защото бързах. Почти съм сигурна, че на етикета пишеше 45 лева. Мисля, че беше този.

Аз имам същия. звезден дъжд благодаря, трябва да го пробваме в най-скоро време Simple Smile

# 161
  • София
Разпродажбата приключи ли, момичета, че нещо не съм в час тия дни?

# 162

Аз не го намирам този грил в брошурата им.....

# 163
Раклетите бяха 2 вида-малък и голям.Малкия беше намален на 19лв. а големия на 35 лв. Няма как да се видят в брошурата ,защото бяха от националното намаление.Иначе моделите са тези:
големият http://prodavalnik.com/raklet--gril-s-kamenna-plocha-i37220009
малкият http://www.lidl.de/de/Raclette-Elektrogrills/SILVERCREST-Raclett … ingOrigPageSize=3

# 164
  • Перник
аз съм доволна от чопъра на Силвъркрест-вчера пробвах с ябълки-разрязах ги на две,и ги пуснах в чопъра-наряза ги наситно за 3 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт