Лидл ::37::

• 69 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Доволна съм от одеялата . Миналата седмица взехме това. Меко и приятно на допир. Оказа се, че и топли и е лесно за пране. Бързо съхне и засега нямам забележки Simple Smile.

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-3216DC48-35A8865E/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2239

# 181
  • Пловдив
Аз се чудя за спалното бельо...Защо е с такива малки калъфки и без долен чаршаф newsm78

# 182
  • Бургас
ето го клипчето . Някой по-назад го беше пуснал.

# 183
Колебая се дали да си взема този съд  http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F4AC6B82-0D0D5562/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2390 някакви отзиви има ли някой, ползвал ли го е?
Имам го този тиган от пне 2 години. Тогава го пуснаха на промоция по 15 лв. Цялата ми служба се изреди да купува и аз барабар Петко с мъжете  Joy Изключително съм доволна - дълбок и широк, може да се готви за повече хора, хубаво покритие. Малко е тежък само, но напомня чугунените тигани. Не ми е загарял досега.
Мисля да си го взема, ама от 15 лв преди две години сега....малко множко е поскъпнал. Наистина ли може да се пече в него? На дръжките нищо им няма, така ли?
Аз лично не съм пекла, но колежка правеше на нейните мусака в него.
Само като тиган го ползвам, правя сос за спагети, миш-маш, разни други манджички, но на котлон.

И аз си го взех това съдче днес, дано да е толкова добър, както пишат тук. Но имам въпрос - с дървена лъжица ли трябва да се разбърква или може с метални? Не видях да пише нещо по въпроса.

# 184
Аз се чудя за спалното бельо...Защо е с такива малки калъфки и без долен чаршаф newsm78
Защо да са малки калъфките ,стандартни са 50/ 70?

# 185
Някой може ли да каже нещо повече за тази сауна за лице ? Купувал ли е преди? Доволни има ли ?? Дали наистина върши добра работа в домашни условия ?Thinking Thinking

# 186
  • София
Бялата приставка се вижда на клипчето отпреди няколко страници за какво служи - разбиване на сметана. Имам подобна приставка и към кухненския ми робот /не че някога съм я ползвала  Mr. Green/.
Успешно тествах сокоизстисквачката 2 в 1 с нар - работи. Е, имаше няколко семенца....но не е болка за умиране. За ягоди и малини обаче ми се струва, че ще ги прави на пюре, а аз точно затова я взех...  Confused
За утре съм хвърлила око на подрафтовите кошници. Дано си заслужават!

Хубави са, аз ги имам от година някъде, много са ми удобни за шкафовете в кухнята.

И аз днес видях, че имат сушени домати в бурканче, добра цена ми се стори (май към 3 и нещо беше). Следващия път ще си взема, че имам други в хладилника. Салатата айсберг е много хубава, но не е намалена. Взех грейпфрути и портокали за фреш.

Гледах сутиените, но не са подплатени и не си взех, иначе ми се сториха хубави. Но си взех бикини да не съм капо  Rolling Eyes

Маслото на Пилос от 250 гр. му изтича срока на годност след 20 или 30 дена, но е на редовна цена. Много странно, при условие, че имаше намалени хранителни продукти с изтичащ срок на годост пак толкова.

Има намалени от големите силиконови подложки.

# 187
milittana, аз бъркам само с дървени бъркалки, не знам дали другите пречат, не съм пробвала

# 188
milittana, аз бъркам само с дървени бъркалки, не знам дали другите пречат, не съм пробвала
Благодаря!

# 189
Момичета на кои телефон можеше да се поръчва стока?Бабчето ми видя електрическата метла и иска и тя сега.А аз взех последната,вчера пак нямаше като ходих.Не вярвам да ме отразят много,но поне да опитам.
Утре се каня на металните рафтове за шкафове.Някои взимал ли  ги е,практични ли са?

# 190
И аз съм доволна от чопъра, ама за повече от един лук и един морков пак трябва да вадя робота.

Спалните им комплекти май всички са без долен чаршаф.

Аз не съм доволна от едни чехли, които бяха пуснали скоро.

Я кажете пак за спанака. Какъв има в Лидл и колко струва?

# 191
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз съм доволна от чопъра, ама за повече от един лук и един морков пак трябва да вадя робота.

Спалните им комплекти май всички са без долен чаршаф.

Аз не съм доволна от едни чехли, които бяха пуснали скоро.

Я кажете пак за спанака. Какъв има в Лидл и колко струва?

и аз не съм доволна от чехлите

# 192
  • София
Миналата седмица купих от детското спално бельо,няма долен чаршаф,но аз и без това използвам с ластик.Калъфката е с размер50/70,мисля,че това е стандарт,поне моите възглавници са точно за такъв размер.

# 193
.
  Впечатления от лазаня имате ли,че малкият се върна от Италия и е очарован от италианската хухня.

Да. Много съм доволна.Както се казва -бързо, лесно , вкусно Simple Smile

# 194
  • Русе
Утре се каня на металните рафтове за шкафове.Някои взимал ли  ги е,практични ли са?
Точно 2 поста над твоя пише за тях.

В ЛИДЛ има 3 вида спанак. На цяло блокче, на кубчета и със сметана. Първия е 0,99 лв., а другите два вида, мисля бяха по 1,40 или 1,49 лв.

И в Ловеч няма от киселото мляко "Чуден". Забравих да питам на касата кога ще имат доставка, но като заредят - да свиркате Wink

Общи условия

Активация на акаунт