Лидл ::37::

• 69 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
 А този за целулит някой ползвал ли е ?Има няколко останали в нашия Лидл .

# 241
Аууу, за гърнетата щях да питам, добре, че някой писа да ме подсети. Чела съм, че за момченца трябва да са повдигнати отпред, за да не се опишкат, тези лидълските достатъчно високи ли са отпред според вас? Не съм гледала по магазините и не знам какво се предлага, по-високо ли да търся или да пробвам от тези?

Не ми се струва много повдигнато отпред. Нямам момченце и не мога да преценя. На картинката се вижда.

# 242
  • София
Здравейте и аз да дам един хубав отзив за метлата -много съм доволна!!!!
И днес си купихме от седалката за гърне -на пръв поглед изглежда добра Wink

# 243
Хора аз защо не ги виждам пове4ето неща във брошурата който казвате , 4е сте си взели  newsm78
Апарата за кръвно кога е бил или във момента го има ?На каква цена е ?Доволни ли се от него ?

# 244
Аз си купих масажора днес и на първо четене съм  доволна. Не съм ползвала друг такъв и нямам база за сравнение, но този предвид цената си смятам, че е добър. По принцип го взех за баща ми, да си масажира "ошипения" гръбнак и мисля, че ще му върши работа. В края на краищата 20 лв къде ли не съм ги дала.

# 245
 Бях чела,че възглавничката била по-добра.
 Но днес не видях да я има /не че имах за цел да я търся/.

# 246
  • оттам, откъдето започва България
Днес мъжо ще ми купи подарък-възглавницата за крака. Преди бях виждала, че я пускаха, чудих и се и я изпуснах. А имам проблем с отичане на краката вечер, особено лятото-толкова се подуват,че имам чувството, че кожата ми ще се пръсне и все сгъвам някакви одеала долу в краката, за да са нависоко като спя.. Млякото в кутия на Пилос ми похвали една приятелка-и него ще инструктирам да купи. Преди бях купувала в шишето, ама хич не ни хареса, ще видим сега в кутията как е.
Похвалих се  Peace  Blush

Пробвай от найлоновите пакети прясно мляко. Те са на Мизия милк. Ще се изненадаш колко е хубаво като за пакет.  chef Аз си го сипвам в стъклен буркан и издържа 2-3 дни.

# 247
  • оттам, откъдето започва България
Млякото което се изкупуваше в селата го слагаха накуп.Имали сме кози и го разпознавам от километри.
Скъпи са крайните продукти.
 Отраснала съм с домашни продукти и мога да различа кое какво е. Има доста изострено обоняние/прекалено даже/.
 Например когато си купих от Фетата и си представях,че е като нашата Дунавия/обожавах това сирене на времето/./Когато работех в един склад  клиентите/ собственици на магазинчета/  сиренето Карил/то не е и сирене - имитация на Дунавията / наричаха Фета,оттам си правех асоциация ,че това гръцко сирене е подобно на Дунавия.
 Та като си купих веднъж Фета от Лидл /и това беше в един от редките случай в които не чета състав и т.н./ и го опитах веднага усетих козето мляко вътре -  после взех опаковката и точно това пишеше.Та това прехвалено гръцко сирене грам не ми допадна.
 Не споря,но преди години ,когато на село още хората отглеждаха крави ,кози и т.н./сега са единици/ и се предаваше млякото в близкият до къщата ни пункт -козе и краве се смесваха.
 Може практиката  да е сменена,на село има 5-6 баби с кози май и вече няма кой да питам.
 Щом е толкова скъпо станало,явно няма шанс да има в това.Но вкуса на козе мляко го усещам даже и смесено с краве.
  Млякото в пликче се беше с друга опаковка до пролетта /началото на лятото 2013 г пишеше Латти
 После я смениха и вкуса му стана такъв /лятото/. Полезно -не полезно рядко съм срещала/опитвала/ козе мляко и производни,които  да не ми миришат и горчат. Ако ще за милион да го продават не го искам.
    Едно е мляко да вкисва ,друго да мирише..... Има и краве ,което ми е мирисало.Различно е.
 Млеката са различни и по цвят ,различен нюанс.Даже и различните породи крави имат различно по-цвят мляко. Жарсе е по-жълтеникаво.
  Спирам с моите млека Grinning .
   Някъде четох добри отзиви за сиренето Железница .Дали е по-добро от Маноле?Засега то ми е най удачно като цена и опаковка.

От понеделник все не мога да сваря да си купя мляко.Дали не са го спрели или зареждат малки количества!?

У дома всички са впечатлени от сиренето Фета и Софра, но ние си нямаме село и нямаме база за сравнение. На мен лично ми прилича на сиренето, което продаваха едно време по магазините. Просто си мирише на мляко. Докато ни харесва ще си хапваме, а като го развалят пробваме други.

# 248
  • София
Аз купих масажора днес, доволна съм, тъкмо го пробвах. Имам подобен, но е само с една приставка, струва ми се по-маломощен от този.
Имаше още много чопъри останали в Халите. Но сокоизстисквачка нямаше. Бяха останали само 3-4 пакета т.х., взех си 2, различни видове, за проба. Апарат за кръвно също нямаше, а исках да взема. Освен утре да пообиколя другите Лидл, да видя дали няма останали някъде.

# 249
pitinko68 пробвай и Маноле ,на мен ми напомня точно едновремешното сирене.Млякото от пликче и аз го държа в стъклено шише или буркан и издържа даже и до 5 дни.

# 250
  • вкъщи
Момичета днес купих кефир с череши.Уникално вкусен е, не очаквах чак толкова да ми хареса. Мислех, че е като плодово мляко, ама е мнооого по-прекрасно.
Знаете ли какво представлява, как се приготвя? Гледах, че съдържа полезни бактерии.

# 251
Момичета днес купих кефир с череши.Уникално вкусен е, не очаквах чак толкова да ми хареса. Мислех, че е като плодово мляко, ама е мнооого по-прекрасно.
Знаете ли какво представлява, как се приготвя? Гледах, че съдържа полезни бактерии.
Аз си приготвям домашен кефир
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723196.0

# 252
Някой купувал ли е от бодитата от новата брошура? Изглеждат фантастично ?? Тези от по 14.99 ?

Охх, то било оформящо бельо  Tired

# 253
Я ме светнете за тоя кефир как изглежда в Лидл и къде се намира, Подходящ ли е за диабетици?

# 254
  • Варна
Днес погледнах салама Чоризо от серията Делукс. Намален с 30%, срока му на годност е до март месец, но се виждаше мухъл  Sick. Реших, че може тази опаковка да е развакуумирана и погледнах и другите. Ясно се виждаше мухъл в още три от опаковките. Излязох си от магазина само с подрафтовите кошници.

Общи условия

Активация на акаунт