Лидл ::37::

• 69 119
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
 аз пък съм фен на млякото в пликче/ но не и през летният сезон май писах ме тогава е смесено с козе /а козе мляко и сирене не обичам/.

# 226
  • Sofia
да бе с козе,козето е скъпо....

# 227
  • Mediterraneo
да бе с козе,козето е скъпо....

Peace Това, че на някого му мирише, не означава, че е смесено  Laughing Че и с козе ще ти го смесят, да, да...

# 228
  • Sofia
явно като почва да вкисва и замирисва на козе,не че има....аз до сега не съм виждала да се продава някъде в БГ магазините козе мляко,сирене има,купувам,обичам го и млякото и производните му....

# 229
milittana, аз бъркам само с дървени бъркалки, не знам дали другите пречат, не съм пробвала
Извинявай, последен въпрос и спирам тормоза по повод на съда - в миялна машина това чудо миеш ли го или да не рискувам? Съжалявам че питам така настойчиво, обаче на опаковката нищичко не е указано или обяснено, само пише, че не става за индукционни котлони и дотам.

# 230
Момичета, днес уж отидох само за 1 апарат за кръвно, а си излязох от магазина с над 160лв сметка??? Thinking
Вече казах за апарата....Подивях и когато случайно си намерих 1 бройка от чопъра, супер затънтена и едва я изрових. След като 3 дена неуспешно го търсих в 5 магазина в Сф и се обаждах на клиентския тел. за доставка, но и оттам ми отказаха с мотива, че е предизвикал страшно голям интерес и не могат да направят доставка???
Бях с ММ и той намаза доста също. Откри си от разпродажбата някакъв зимен комплект за колата, намаленн с 5 лв. Сглоби си 1 екип - доста сполучливо долнище и горнище (не беше от брошурата тази седмица)., за което аз пък мн се радвам, защото съм му купувала същото долнище от немския ЛИДЛ и вече успешно го носи 3 години, дори от няколко месеца ми казва, че иска вече да се скъса, но не може...хахахах...При положение, че е професионален спортист и за 1 година вкъщи се купуват около 10 спортни екипа....За това и аз съм мн доволна. Единствената му забележка била (дори ми се обади по тел. да ми каже, след като го е изпробвал вкъщи), че този от днес е с по-ниска талия.
За мен още си взех боди и бикини с висока талия, от тези, които излязоха в понеделник. Довечера ще ги пробвам. Взех ги по препоръка на майка ми, били мн удобни. Взех си и някакво спортно ватирано горнище с качулка, доста плътно и супер мн ми допадна за зимата. Цената му е 29,90лв, сиво, имаше и черни такива, но бяха без качулка, явно са останали от стари брошури.
Доволна съм, че ме светнахте относно влажната тоалетна хартия, мн ми харесва.
Имаше и останали неща от разпродажбата, но нямах време, тъй като трябваше да бързам за работа.
Доволна съм!

# 231
  • Варна
Аууу, за гърнетата щях да питам, добре, че някой писа да ме подсети. Чела съм, че за момченца трябва да са повдигнати отпред, за да не се опишкат, тези лидълските достатъчно високи ли са отпред според вас? Не съм гледала по магазините и не знам какво се предлага, по-високо ли да търся или да пробвам от тези?
За какво ползвате сушените домати?

# 232
 Млякото което се изкупуваше в селата го слагаха накуп.Имали сме кози и го разпознавам от километри.
Скъпи са крайните продукти.
 Отраснала съм с домашни продукти и мога да различа кое какво е. Има доста изострено обоняние/прекалено даже/.
 Например когато си купих от Фетата и си представях,че е като нашата Дунавия/обожавах това сирене на времето/./Когато работех в един склад  клиентите/ собственици на магазинчета/  сиренето Карил/то не е и сирене - имитация на Дунавията / наричаха Фета,оттам си правех асоциация ,че това гръцко сирене е подобно на Дунавия.
 Та като си купих веднъж Фета от Лидл /и това беше в един от редките случай в които не чета състав и т.н./ и го опитах веднага усетих козето мляко вътре -  после взех опаковката и точно това пишеше.Та това прехвалено гръцко сирене грам не ми допадна.
 Не споря,но преди години ,когато на село още хората отглеждаха крави ,кози и т.н./сега са единици/ и се предаваше млякото в близкият до къщата ни пункт -козе и краве се смесваха.
 Може практиката  да е сменена,на село има 5-6 баби с кози май и вече няма кой да питам.
 Щом е толкова скъпо станало,явно няма шанс да има в това.Но вкуса на козе мляко го усещам даже и смесено с краве.
  Млякото в пликче се беше с друга опаковка до пролетта /началото на лятото 2013 г пишеше Латти
 После я смениха и вкуса му стана такъв /лятото/. Полезно -не полезно рядко съм срещала/опитвала/ козе мляко и производни,които  да не ми миришат и горчат. Ако ще за милион да го продават не го искам.
    Едно е мляко да вкисва ,друго да мирише..... Има и краве ,което ми е мирисало.Различно е.
 Млеката са различни и по цвят ,различен нюанс.Даже и различните породи крави имат различно по-цвят мляко. Жарсе е по-жълтеникаво.
  Спирам с моите млека Grinning .
   Някъде четох добри отзиви за сиренето Железница .Дали е по-добро от Маноле?Засега то ми е най удачно като цена и опаковка.

От понеделник все не мога да сваря да си купя мляко.Дали не са го спрели или зареждат малки количества!?

# 233
  • Русе
yulmana, няма въобще мляко. Явно имат проблем с доставките. Знам миналата година имаше един период, когато пак липсваше. Аз също само от него купувам. До сега само 2 пъти съм случвала да мирише.
За продуктите от козе мляко и пари да ми дават - никога не бих купила.  Sick
И да - преди години по селата, когато минаваше камиона да изкупува, това мляко се смесваше с кравето.

# 234
Само един въпрос- кога изписахте 16 страници ooooh!

# 235
  • Варна
Само един въпрос- кога изписахте 16 страници ooooh!

Толкова страници и нито дума за масажора!  Mr. Green Никой ли не си купи?

# 236
  • Русе
Защо си мисля, че преди седмица-две го хвалеха  newsm78

# 237
  • София
Киса, аз в предишната тема писах за него... на мен не ми допада, щото съм ползвала и друг и тоя ми е слаб.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754090.msg27035303#msg27035303

# 238
  • Варна
Киса, аз в предишната тема писах за него... на мен не ми допада, щото съм ползвала и друг и тоя ми е слаб.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754090.msg27035303#msg27035303

Имах едно такова 6-то чувство. Ще си спестя, значи, 20 лв.  Simple Smile

# 239
  • София
Хора всякакви, може да го тестваш, ако решиш, разбира се. Старата му цена беше 24,99лв.
Не че понякога не го вадим и да се взаимомасажираме, но рядко. може пък ние да сме мързеливи.... знам ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт