Лидл ::37::

• 68 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Уредът много пъти сме го обсъждали. Потърси в старите теми. Peace

# 331
  • София
Момичета, а някоя в София виждала ли е подрафтовите кошници? Отидох на 9-и вечерта в Младост-4 с надежда, но нямаше нищо - половината от стоките от брошурата ги нямаше. Така и не намерих някойд а попитам... И се чудех дали ако отида в новия Лидл, който направиха до ХИТ-а утре може да има останало нещичко...
В четвъртък вечерта имаше цял кош с рафтове в Младост 3 зад ХИТ.
А някъде да сте виждали от ел. мелничките?

# 332
  • Sofia, Младост 3
Момичета, а някоя в София виждала ли е подрафтовите кошници? Отидох на 9-и вечерта в Младост-4 с надежда, но нямаше нищо - половината от стоките от брошурата ги нямаше. Така и не намерих някойд а попитам... И се чудех дали ако отида в новия Лидл, който направиха до ХИТ-а утре може да има останало нещичко...

В новия снощи имаше една останала само, аз търсих тях и изостанал чопър, но нямаше  Sad Но пък нямах време да търся служители и да попитам дали случайно няма някъде в склада - така веднъж търсех едни чаши и ги нямаше никъде, но като попитах ми извадиха от склада, така че ако имаш път натам можеш да пробваш  Simple Smile

# 333
  • София
Благодаря, момичета! Ще потърся пак днес =)

# 334
  • Sofia
мелнички видях в сряда на Халите

# 335
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Мелнички
Скрит текст:
Има два броя за 16-17 лева от Метро, метални са на Tarrington House.

# 336
Кефирчето много вкусно, бре.  Heart Eyes

# 337
Кефирчето много вкусно, бре.  Heart Eyes

Страхотно е, само дето не знам защо така са го кръстили  newsm78

# 338
  • МАРС
Дам, това не е кефир, а кремообразно мляко с плодове. Peace

# 339
A кефирът каква консистенция трябва да има?

# 340
  • Бургас
Здравейте!
Само мен ли ме лъжат в сметките в ЛИДЛ?
Винаги си проверявам сметките още след касата. защото  само за месец 4 пъти имах по голяма сметка.Двата пъти не видяха 30% - добре веднага се обърнах към касиера върнаха ми разликака ама първия път взех сирене Маноле за 2.99 на бележката 5.19 така си остана защото я видях след седмица не бях в града .Втората стока беше кори за баница -1.89 вместо 1.29  помислих че са ги увеличили и не се разправях.Но вече знам след касата слагам очилата и проверка  стока по стока.
Споделям защото ми се случва всяка седмица това в ЛИДЛ в Бургас  кв.Изгрев.

# 341
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Само мен ли ме лъжат в сметките в ЛИДЛ?
Винаги си проверявам сметките още след касата. защото  само за месец 4 пъти имах по голяма сметка.Двата пъти не видяха 30% - добре веднага се обърнах към касиера върнаха ми разликака ама първия път взех сирене Маноле за 2.99 на бележката 5.19 така си остана защото я видях след седмица не бях в града .Втората стока беше кори за баница -1.89 вместо 1.29  помислих че са ги увеличили и не се разправях.Но вече знам след касата слагам очилата и проверка  стока по стока.
Споделям защото ми се случва всяка седмица това в ЛИДЛ в Бургас  кв.Изгрев.
Досега не ми се е случвало такова нещо в Лидл Шумен. Може би са се разсеяли касиерките.

# 342
Чисто технически,няма как да Ви въведат друга цена касиерите-всичко се маркира по баркод/и цените се въвеждат централно,за всички магазини/...единственото,което могат да направят като грешка е да въведат грешно количество или код за плодовете и зеленчуците.......както и да забравят да Ви чукнат отстъпка....И,съм напълно сигурна,че това не се прави нарочно,а е по-скоро от бързане.......Но,пък винаги можете да си потърсите правата и със сигурност,ще Ви възстановят разликата/ако грешката е реална....,защото често клиентите се объркват с етикетите и спорят за цени/.......

# 343
  • Sofia
И на мен се случи,но беше за малка сума и не ми се разправяше...купих 3кг.ябълки,които бяха по 1,89лв./кг.,а на бележката бяха 1,99лв. Имам навик да си гледам бележката,наскоро и в Керфур не ми дадоха отстъпката от 10%,но за това чак в къщи се сетих

# 344
  • Русе
Никога не ми се е случвало и на мен. Понеже ходя почти всеки ден, дето се вика знам цените наизуст. Още докато сложа на лентата нещата, пресмятам "на око" докато ми дойде реда. После задължително проверявам и бележката. Нямала съм проблеми.
Виж, в ПЕНИ по НГ морковите бяха намалени от 0,99 лв. на 0,89 лв. Като тръгнахме от касите видях, че са ми маркирани на 0,99 лв. и нямаше приспадната отстъпка. Бях взела 400-500 гр. и за 5 ст. не си струваше да се разправям, пък и ММ беше с мен, а той не обича "да се излагам".
Днес се добрах до пилетата. Бабите война водиха. То бива, бива, ама... Младите се дръпнали встрани, а пенсионерите с лакти се бутат да се докопат до контейнера. Момчето само го отвори и като видя какво стълпотворение е - избяга. Хвърчаха кашони навсякъде. Sad

Заредили са прясно мляко в пликове, но кисело мляко Чуден нямаше. Ако не се лъжа и Пилос нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт